Vučića ponižavaju Vašington, Pariz ali i Moskva

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
https://www.sd.rs/biz/vesti/sjajne-...i-otvaraju-fabriku-vozova-u-srbiji-2025-05-09

1746803044674.png

Ajde

Reci nam samo jel Mercedes vozovi ili neki drugi

Pogledajte prilog 1725681
Teška je muka u čovjeka kad mrzi nekoga (ili bilo koga).
Recimo, ne mrzim nikoga ali imam prezir prema ubicama, pedofilima..

Šta ste vi otvorili u svoje vrijeme? Bolje da si pisao koliko ste zatvorili i uništili firmi, istopili oružja, Srbiju doveli pred bankrot.
Kad to napišeš onda se javi da komentarišeš koliko je otvoreno fabrika od 2012 do danas a ne praznim mantrama i istrošenim forama.

Šta ste vi otvorili u svoje vrijeme? Bolje da si pisao koliko ste zatvorili i uništili firmi, istopili oružja, Srbiju doveli pred bankrot.
Kad to napišeš onda se javi da komentarišeš koliko je otvoreno fabrika od 2012 do danas a ne praznim mantrama i istrošenim forama.

Pusti ti prijatelju to botovsko spinovanje i laži, pogrešnog si našao za te vesti sa Informera, ja baratam isključivo činjenicama.

Reci nam koja se to fabrika otvara

Danas sam dobio informacije da se dve lokalne zatvaraju pa je svaka dobra vest dobrodošla

Naravno da je trebalo. Pogotovo u geopolitičkim okolnostima kada smo (opet) "tampon zona" između suprostavljenog zapada i istoka. Ako smo već izabrali neutralnost kao geopolitički pravac (što mislim da svakako nije pametno, niti izvodljivo, al ajde), onda je trebalo da napravimo nešto u svojoj režiji a ne da se svrstavamo na jednu od strana. Ovako se šalje jedna šizofrena i retardirana poruka pogubljenosti što nam dodatno srozava ugled. Težak krindž ;)

Jeste ali čijim parama? I daš Kinezu infrastrukture izgrađene njihovom kreditima subvencije za svakog radnika uz ne plaćanje poreza i on preko noći naše otpusti i dovede Nepalce... boli kulac, mnogo jeftiniji Nepalci.

Tek ovi sa zapada, čim isteknu subvencije, premeštaju fabriku.

Tako da tek ćemo videti šta se to radilo od 2012, kada prođe grejs period i počnu prve rate da pristižu...

Zvali su ga kao predsednika Srbije a ne kao Aleksandra Vučića i predsednika SNS-a , ono ko god da je predsednik bio bi tamo, da je kojim slučajem majmun Sami iz Beo ZOO vrta predsednik Srbije i on bi bio tamo.
Pozvali su ga jer su želeli da i Srbija ima predstavnika tamo a svakako da nisu mogli da pozovu nikog iz opozicije jer prosto to nije praksa i nije po protokolu i nikad ni iz jedne zemlje neko iz opozicije nije bio zvanično pozvan da prisustvuje jer prosto opozicionari nisu državni zvaničnici (barem ne još) a pritom mi praktično ni nemamo opoziciju, mislim imamo studente, imamo proteste (iza kojih u principu niko ne stoji) , imamo opšti narodni bunt i nezadovoljstvo ali opoziciju u pravom smislu nemamo (a i da imamo prosto ne mogu da predstavljaju zemlju kao državni zvaničnici jer nisu ni na kakvoj funkciji).
To i ja kazem.On predstavlja Srbiju,a ne sebe.

Predsednik Aleksandar Vučić stigao u Kremlj.
1746813661833.png
U toku je sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, sastanku prisustvuju i ruski šef dilomatije Sergej Lavrov i porparol Kremlja Dmitrij Peskov, ruski minstar ekonomije Maksim Rešetnikov, direktor Rosatoma Aleksej Lihačov, direktor ruskog fonda za investicije Kiril Dmitrijev - glavni posrednik u pregovorima Putina i Trampa.

SD
Najmoćniji predstavnici Rusije sa Vučićem.
Kakvo poniženje. :mrgreen:

Predsednik Aleksandar Vučić stigao u Kremlj.
Pogledajte prilog 1725747
U toku je sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, sastanku prisustvuju i ruski šef dilomatije Sergej Lavrov i porparol Kremlja Dmitrij Peskov, ruski minstar ekonomije Maksim Rešetnikov, direktor Rosatoma Aleksej Lihačov, direktor ruskog fonda za investicije Kiril Dmitrijev - glavni posrednik u pregovorima Putina i Trampa.

SD
Najmoćniji predstavnici Rusije sa Vučićem.
Kakvo poniženje. :mrgreen:

Dogovara se novi gasni aranžman.

Da, to je najveća sramota ove države. Nekada jaka i ozbiljna, sada svedena na to da predsednik ide u druge države da se ponižava na hoklicama.

Nema tih reči koji mogu opisati koliko su nas Milošević i Vučić unazadili.
Da ali tad nisi smeo da pisneš Titovo ime u pogrešno vreme na pogrešnom mestu a kamoli da se iživljavaš po njemu ko danas što rade.
Završio bi na golom otoku momentalno, traga ti ne bi bilo da si se rodio uopšte.

Živiš li u Srbiji?

Živim.

-2012-te nezaposlenost među mladima bila 50% ukupna 25%

-Mogao si da se zaposliš eventualno kao konobar i to bez prijave. (Na oglas dolazilo 300 ljudi od toga 270 imali fakultetsku diplomu)

-Dug bio 70% BDP

-MMF smo dočekivali kao neko vrhunsko božanstvo

-Ifrastruktura rupa do rupe

-Na more smo išli u Bugarsku

-Plate bile fantastičnih 25.000 manje od Makedonije, Albanije i BIH

-Vojska hodala u čarapama, od tehnike posedovali trimere za travu

-Karla Del Ponte nam bila vrhovnik

Back