Vučića ponižavaju Vašington, Pariz ali i Moskva

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mnogi zaboravljaju da su staljin i hitler bili u jako dobrim odnosima i da su održavali čak i zajedničke vojne parade i napali i podelili poljsku i pobili veliki broj civila...do 1941 i napada na sssr niko se nije bunio protiv hitlera čak i kad je napao jugoslaviju..dakle ponavlja se istorija kao i tokom poslednjih ratova kad nam rusi nisu pomogli uopšte ćak su i hrvate naoružavali i za vreme nato bombardovanja ništa....nemojte da iskrivljujete istoriju i da pravite mitomaniju

Vučićevo poklonjenje Putinu za spasavanje rejtinga

Novine „Nova“, u vikend broju, objavljuju da je predsednik Aleksandar Vučić otišao na paradu u Moskvu jer je svestan da gubi glasove.

Prvo su mu SAD izbile onu hoklicu, tamo u stvari nikad nije imao pravu stolicu, već hoklicu. Sada mu i Evropa izvlači stolicu i ostala mu je Rusija kao poslednja nada, kaže Srećko Đukić, bivši diplomata.

Renovirane klinike prokišnjavaju zbog korupcije:
Dok premijer Macut oprema vilu, bolnice se raspadaju, piše „Nova“ uz napomenu da bi bio red, da kao zdravstveni radnik, nešto učini i po pitanju sve većeg broja zdravstvenih ustanova u našoj zemlji kojima je neophodna stručna rekonstrukcija, pre nego što, jedan po jedan, pootpadaju svi plafoni, fasade…

Zašto posle svakog većeg nevremena imamo potop i uništene puteve: „Plaćamo milionsku štetu od nepogoda zbog javašluka i nemara države“

Pod naslovom „Napadači na veterane poznati javnosti, ali ne i tužilaštvu“, „Nova“ piše da još nema epiloga za napad koji se dogodio kod „Ćacilenda“ u centru Beograda tokom protesta za 1. maj
https://nova.rs/vesti/drustvo/nova-pise-poklonjenje-putinu-za-spasavanje-rejtinga/

Screenshot 2025-05-10 7.48.30 AM.png

Mani me tih DB objasnjenja..

Ljudi kazu: Kakav li je tek narod, kad im je predsednik takav ljigavac..

Kazes da si stariji, a nista nisi naucio.. Tuzno..

Za mene su moji roditelji zalegali ceo život
i vidiš kako sam pametan i vrlo uspešan čovek.

Znam jadnike za koje se nikad niko nije zauzeo,
tako su i prošli u životu.

Ti si izgleda jedan od tih ?
Ili si samo nesvestan ?
Tužno, infantilno ...

Da se ispravim... 74,5%

Spoljni dug Srbije 24,1 milijardu evra na kraju 2011.

https://www.rtv.rs/sr_lat/ekonomija...4-1-milijardu-evra-na-kraju-2011._307899.html

Ukupan spoljni dug Srbije je na kraju 2011. godine bio je 24,1 milijardu evra, što je za 338,9 miliona evra ili 1,4 odsto više nego na kraju 2010. godine, objavila je danas Narodna banka Srbije (NBS).

Kako se navodi u analizi objavljenoj na sajtu centralne banke, učešće spoljnog duga u procenjenom BDP-u na kraju godine bilo je 74,5 odsto
Demantovaćeš sam sebe. Uskoro

Ценим да се наш Председник није понизио.

То што је у руској стратегији Србија неких 20 места иза Монголије, ипак није до нас...
Нису му дозволили, бар јавно. Зато су га и посели у магарећу клупу. Након бламаже на Флориди, он је жива спрдња. Шта је брљавио иза затворених врата, то само Руси знају.

Prosla parada.
Jeste li zavrsili sa pljuvanjem voljenog predsjednika? 😂
Da se ne lazemo,da je sjedio i do Putina licno,nasli ste bi mu manu.
Realno...otisao je tamo,prisustvovao,uobicajeno docekan kao i svi drugi,nista specijalno,
slikao se,procaskao ...i nazad.
Ne znam je li bio u sopingu.😂
Napisa li iko da mu je drago sto je predsjednik Srbije uopste prisustvovao proslavi pobjede nad fasizmom? To mu je bila osnovna svrha odlaska tamo.Mnogi nisu ni dosli,a trebali su.
Ili i to ne valja?
Kakav god da je,ovaj potez mu je ipak bio pozitivan i u ocima vecine naroda je dobio plus.
Svidjalo vam se to ili ne.
Za razliku od studenata i onog Pikule sto je bio zesci minus.

Back