Miks Market ruski u centru beograda!

Ako znamo da vinska flaša, etiketa, čep, kapsula i transportna kutija koštaju po flaši (zavisno od kvaliteta i količine) od 1.5 do 3 evra, dolazimo do toga da u tom Mariovom vinu od 1.5 evro imamo sve osim vina. z:mrgreen:

@Тихи mišljenje?
Ma da i ova čokolada od 7 evra kilo nije čokolada kako tvrdi tab doo :mrgreen:

1000002989.jpg

Била, ако мислиш на "Душа монаха". Пре пар месеци узео бело. Нисам га могао пити. Није то исто вино као пре.
Ne.
Mislim na moldovanska vina u flaši sa cvetićima.
Crveno, belo, roze.

Ima i ona u flaši sa poklopcem kao od tegle.
Pokušaću da nađem slike

Poslednja izmena:
Ako znamo da vinska flaša, etiketa, čep, kapsula i transportna kutija koštaju po flaši (zavisno od kvaliteta i količine) od 1.5 do 3 evra, dolazimo do toga da u tom Mariovom vinu od 1.5 evro imamo sve osim vina. z:mrgreen:

@Тихи mišljenje?
Kilo grožđa je jesenas bilo 40 dinara.
Ti ono beše matematičar?
Izračunaj koliko košta kad iscediš sok i pustiš da prevri u buretu.

Flaše ne treba, pićemo iz kante... :pivce:

Šmekeri na baterije, ne jede se sve što leti 🤗

Kao glumatate neku it kremu a ne znate da je hrana u EU duplo jeftinija ako ne i troduplo nego u srbiji :kafa:
to misle oni koji ne putuju tamo :D
ja koji sam bio u prodavnicama na zapadu znam dobro kolike su cene..to sto si preko neta video neku bajatu akciju sa 50% popusta samo znaci da je taj proizvod bio u tom trenutku povoljniji.

cak sam bas trazio tvoj cuveni maslac i nasao sam ga po cenama slicnim kao ovde, mozda za nijansu nize... a kvalitetni su bili i skuplji nego ovde.

ti mozda odlazis u neke diskonte na kraju grada koji imaju neke povlascene cene i proizvode koji ne spadaju u prvu klasu
to jedino moze da opravda tvoje pisanje ovde ali brate cak ni tad ne mozes reci sta si sad rekao da je tamo hrana duplo i troduplo jeftinija jer prosto nije.. mozda 10..20% za neke proizvode ali isto tako ima i10 do 20% i skuplje za neke proizvode.

Kilo grožđa je jesenas bilo 40 dinara.
Ti ono beše matematičar?
Izračunaj koliko košta kad iscediš sok i pustiš da prevri u buretu.

Flaše ne treba, pićemo iz kante... :pivce:
za desertno vino ti treba izmedju 3.5 i 4.5kg grozdja za flasu.
pa racunaj.
znaci 1.5€ samo u grozdju..
a gde su tu u ceni snase koje zgodnim nogicama muljaju to grozdje? :kez:

rinfuzno vino
mislio sam da je to posle sankcija i prestalo da se prodaje :mrgreen:
Gde prestalo?
Pa tu im je veća zarada nego kad ga prodaju sa akciznom markicom i PDV.

Imam drugara koji ide u lov u Mađarsku.
Tamo jedan kolega lovac ima vinograde.
Otkupljuju mu vino po devedeset centi.
I ne sme da ga prodaje u rinfuzu.
Sme da ga poklanja drugarima.

Koji normalan čovjek bi jeo taj smrad?

Puška, bomba, to je ono u čemu Sovjet briljira, ali poljska, sovjetska, češka, slovačka, baltička kuhinja... tko normalan uopće jede ta gov*na?
Pogotovo Balkanac/Mediteranac, koji može od srca birati neka od najukusnijih jela koja su ikad izmišljena.

Jeb'o te boršč.
Ne preteruj.

Kiseli kupus sa svinjetinom, knedle, kobasice i krompir , kao i razne supe nikako ne mogu da budu loša hrana.

Ne preteruj.

Kiseli kupus sa svinjetinom, knedle, kobasice i krompir , kao i razne supe nikako ne mogu da budu loša hrana.
OK, knedle su dobra stvar, pork u kupusu isto.
Ovo ostalo... :mrgreen:
U priču ne uračunavam Mađare, pričamo o Slavenima.
Po tvojoj logici, moglo bi se pronaći nešto dobro i u engleskoj kuhinji, tj. siguran sam da postoji... negdje... nešto.

Back