Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.447
Pa to kažem.Da stvarno imao sam jednu žensku ona sva srećna skuva boršč jbt u srbiji to nije ni za stoku![]()
Jedini gori su Britanci, čak i afrički ljudožderi ručaju normalnije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to kažem.Da stvarno imao sam jednu žensku ona sva srećna skuva boršč jbt u srbiji to nije ni za stoku![]()
Šta imaju? Šunku od konjskog kopita i brašno od smrdljevka?Otvara se ruski market u centru beograda kralja milana 21 preko puta beograđanke. zbogom lidl, maxi i idea lihvarske pljačkaonice sa DUPLO višim cenama nego u EU!
Pogledajte prilog 1744795
Pogledajte prilog 1744796
Čuo sam da se uskoro otvara izraelski market u Beogradu.Pa to kažem.
Jedini gori su Britanci, čak i afrički ljudožderi ručaju normalnije.
Borsc je samo jedan od pokazatelja koliko je taj narod vekovima bio gladan.Da stvarno imao sam jednu žensku ona sva srećna skuva boršč jbt u srbiji to nije ni za stoku![]()
Video sam pre neki dan da se otvara. Nisam znao da su otvorili još dve kod Vuka i na NBG u Jurija Gagarina. Bio sam ti kod Vuka i ono je bruka skupo i veoma mala radnja.Čips Lays 440. Jogurt litar 200 , kefir 300 ili 350. Ribe konzerve po 300 + .Otvara se ruski market u centru beograda kralja milana 21 preko puta beograđanke. zbogom lidl, maxi i idea lihvarske pljačkaonice sa DUPLO višim cenama nego u EU!
Kad mene ima neki 'MERE' koji msm da nije ruski, ali ima dosta ruske robe. Prije par godinama je bilo pola ruske robe, sad možda ima oko četvrtina. Cjene su tu generalno povoljnije nego poznatijim i masovnijim marketima.Otvara se ruski market u centru beograda kralja milana 21 preko puta beograđanke. zbogom lidl, maxi i idea lihvarske pljačkaonice sa DUPLO višim cenama nego u EU!
Ne znam zašto su se ljudi ovde navrzli na borš kao da je nešto loše.Borsc je samo jedan od pokazatelja koliko je taj narod vekovima bio gladan.
Ruska nacionalna jela su uglavnom krs.
bio sam jednom u njihovoj prodavnici kod palilulske pijace i moram da te pitam..sta si ti tamo nasao povoljnije od maksija i lidla????Otvara se ruski market u centru beograda kralja milana 21 preko puta beograđanke. zbogom lidl, maxi i idea lihvarske pljačkaonice sa DUPLO višim cenama nego u EU!
verujem da je vino bilo odlicnoU parizu sam u lidlu kupovao odlična vina za 1,5-2 evro na akciji inače 2,5-3 evra po flaši
Čuo sam da se uskoro otvara izraelski market u Beogradu.![]()
Vino u prahu.verujem da je vino bilo odlicno![]()
Nije krš,nego posna hrana.Borsc je samo jedan od pokazatelja koliko je taj narod vekovima bio gladan.
Ruska nacionalna jela su uglavnom krs.
Samo sam se šalio Jugo,ne otvara se ništa izraelsko u BG.
Iako, nemam neke posebne predrasude u vezi hrane osim već prozvanih Engleza i istočne Europe. Mediteran generalno ima dobru hranu, a tu potpada i Izrael plus dosta muslimanskih država.
Npr. kada si pravim humus, radim po izraelskom receptu.
Kebap isto volim.
Prema japanskoj kuhinji sam dosta sumnjičav, donekle prema indijskoj, ali ne mogu 100% reći.
Ma znam da me zafrkavaš, ali u zadnje vrijeme po supemarketima viđam halal certificirane proizvode, a koliko znam, muslimani i Židovi imaju dosta slična pravila o tome što se jede.Samo sam se šalio Jugo,ne otvara se ništa izraelsko u BG.![]()
Била, ако мислиш на "Душа монаха". Пре пар месеци узео бело. Нисам га могао пити. Није то исто вино као пре.Dobra su ona moldavska vina u Svetoforu .
Halal certifikate imaju muslimani zbog svinjetine.Ma znam da me zafrkavaš, ali u zadnje vrijeme po supemarketima viđam halal certificirane proizvode, a koliko znam, muslimani i Židovi imaju dosta slična pravila o tome što se jede.
Znam, ali mislim da sam vidio i neki židovski, čak mislim da znam koji je proizvod, neki sir, uslikam kada stignem.Halal certifikate imaju muslimani zbog svinjetine.
Nemoj da prepravljaš moj post i izvrćeš!verujem da je vino bilo odlicno![]()
Poslali te ovi iz lidla da špijunirašbio sam jednom u njihovoj prodavnici kod palilulske pijace i moram da te pitam..sta si ti tamo nasao povoljnije od maksija i lidla????