- Poruka
- 131.621
to nije odgovor na moje pitanje..ajde ..pokazi sta je povoljnije.Poslali te ovi iz lidla da špijuniraš![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to nije odgovor na moje pitanje..ajde ..pokazi sta je povoljnije.Poslali te ovi iz lidla da špijuniraš![]()
step vinoVino u prahu.![]()
Ako znamo da vinska flaša, etiketa, čep, kapsula i transportna kutija koštaju po flaši (zavisno od kvaliteta i količine) od 1.5 do 3 evra, dolazimo do toga da u tom Mariovom vinu od 1.5 evro imamo sve osim vina.step vino![]()
Ma da i ova čokolada od 7 evra kilo nije čokolada kako tvrdi tab dooAko znamo da vinska flaša, etiketa, čep, kapsula i transportna kutija koštaju po flaši (zavisno od kvaliteta i količine) od 1.5 do 3 evra, dolazimo do toga da u tom Mariovom vinu od 1.5 evro imamo sve osim vina.
@Тихи mišljenje?
Ne.Била, ако мислиш на "Душа монаха". Пре пар месеци узео бело. Нисам га могао пити. Није то исто вино као пре.
Kilo grožđa je jesenas bilo 40 dinara.Ako znamo da vinska flaša, etiketa, čep, kapsula i transportna kutija koštaju po flaši (zavisno od kvaliteta i količine) od 1.5 do 3 evra, dolazimo do toga da u tom Mariovom vinu od 1.5 evro imamo sve osim vina.
@Тихи mišljenje?
Bolje rusko nego americko smecene daj Bože da te rus brani i hrani
to misle oni koji ne putuju tamoŠmekeri na baterije, ne jede se sve što leti![]()
Kao glumatate neku it kremu a ne znate da je hrana u EU duplo jeftinija ako ne i troduplo nego u srbiji![]()
za 800 din po kilogramu na akciji i kod nas mozes naci cokoladu
za desertno vino ti treba izmedju 3.5 i 4.5kg grozdja za flasu.Kilo grožđa je jesenas bilo 40 dinara.
Ti ono beše matematičar?
Izračunaj koliko košta kad iscediš sok i pustiš da prevri u buretu.
Flaše ne treba, pićemo iz kante...![]()
Ne treba.za desertno vino ti treba izmnedju 3.5 i 4.5kg za flasu.
pa racunaj.
znaci 1.5€ samo u grozdju..
a gde su tu u ceni snase koje zgodnim nogicama muljaju to grozdje?![]()
u stvari to je kolicina za standardnu od 0.7lNe treba.
Možda za flašu od dva litra..
Aj se raspitaj kod brata Tihija.
rinfuzno vinoJa kupujem u vinariji u beškoj 3 litra 600 dinara uđem u pogon i sipaju mi direktno iz bureta. Fantastično crno vino.
Ne zaboravite ljudi da je u srbiji tri puta skuplja hrana nego u zemljama eu.
Gde prestalo?rinfuzno vino
mislio sam da je to posle sankcija i prestalo da se prodaje![]()
Ne verujem, ne ide vino i islam.tihi je na obrezanju, prima islam
da, kad ti zaseku kuroslava treba nešto jačeNe verujem, ne ide vino i islam.
Ne preteruj.Koji normalan čovjek bi jeo taj smrad?
Puška, bomba, to je ono u čemu Sovjet briljira, ali poljska, sovjetska, češka, slovačka, baltička kuhinja... tko normalan uopće jede ta gov*na?
Pogotovo Balkanac/Mediteranac, koji može od srca birati neka od najukusnijih jela koja su ikad izmišljena.
Jeb'o te boršč.
OK, knedle su dobra stvar, pork u kupusu isto.Ne preteruj.
Kiseli kupus sa svinjetinom, knedle, kobasice i krompir , kao i razne supe nikako ne mogu da budu loša hrana.