ODD DELLAROBBIA
Početnik
- Poruka
- 10
Neki kazu da je VISTA glupa , da je lepa ali nije dobra. Meni je i lepa i dobra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje uzmi win 7 mnogo je bolje optimizaniji a ima sve sto i vista
Jel postoji link gde ima free download?![]()
Ти фајлови су увек скривени, на било ком ОС-у...imala sam 7 ali mi je vista bolja... jedino sto mi se nije svidjalo su oni skriveni temporary files ali sam uspela da ih ucinim vidljivim i sad je sve super
Inace, predjite svi na Win 7, preporucujem toplo![]()
Zakonom (a i pravilnikom krstarice) je zabranjeno sirenje piraterije tako da neces moci da dobijes linkove za download.
nije zakonom zabranjeno da das link za download bilo kojeg softvera, zato sto odakle god da skines OS on ce ti trajati 30 dana, toliko imas vremena da ga registrujes, ti tih 30 dana legalno koristis taj OS, pa eto imas i na MSovom sajtu link za download bilo kojeg OSa, zakonom je zabranjeno da das link za neki eventualni crack...
sto se tice Viste, ne slusajte svakodnevne pljuvache koji je pljuju i uzdizu XP, XP je jednostavno proslost, zastarela stvar, vista savrseno radi na 2GB ram memorije i solidan procesor, ja sam je koristio punih 4 godine dok nije izasla sedmica, i nisam nikakvih problema imao, sad imam win 7, to je nista drugo nego nesto izmedju XP-a i Viste
Po kakvom istraživanju? Windows 7 je za razdoblje od kad se pojavio najprodavaniji windows ikad. Vista je bolja od XP, na žešćim mašinama, dok se na slabijim konfiguracijama igre ne mogu igrati, ili mogu ali bolje idu na XP. Npr Athlon 3000+, 1GB RAM, radeon 9600. Ako ovakav komp korisnik ne koristi za igranje onda može vista na njega glatko. Windows 7 je bolji od viste. XP je zastario OS i koristi se na zastarjelim kompjuterima. Vrlo važno je da se pri izboru OS obrati pažnju na x64 zato što podržavaju više rama i bolji su u multitask operacijama.
I na kraju, tražite na piratebay torrente za ilegalne kopije windowsa sa krekom. Obično uz trial verziju dođe i objašnjenje kako se krekuje, i 99,99% su sigurni od virusa.
Neki kazu da je VISTA glupa , da je lepa ali nije dobra. Meni je i lepa i dobra.
Da imao sam win 7, ali mi se cesto kvario i padao mi je sistem,a XP mi je dosadio pa bih uzeo vistu.
...imala sam 7 ali mi je vista bolja... jedino sto mi se nije svidjalo su oni skriveni temporary files ali sam uspela da ih ucinim vidljivim i sad je sve super
Inace, predjite svi na Win 7, preporucujem toplo![]()
Ima tu svačega. SAD svi znamo da je vista mnogo naprednija nego XP, i ja tek SAD znam to. A u vrijeme kad se vista pojavio isto tako sam s*ao kako je to loš OS mada sam u dodir došao tek nakon 4 godine. Mada je i pri transformaciji sa win2000 na XP isto bilo puno ružnih komentara kako je 2000 bolji, sad svi znamo da nije. I nakraju, ne možete na 512MB rama i celerona na 1GHz instalirati vistu kad to zapinje i na XP. Ne možete instalirati vistu na 1GB rama i očekivati da ćete igrati najnovije igre. Za vistu je minimum 2GB rama i x64 procesor. Nije bitan takt, bitno je da je x64.U prethodnoj poruci sam mislio na Vistu da se lose pokazala a ne na 7. Da je Vista dobra, ne bi na vrhuncu svoje moci zauzimala samo 18% svetskog trzista (u istom periodu, XP je zauzimao 63%).
Izvor: http://www.w3schools.com/browsers/browsers_os.asp
Za pocetnike i neupucene: Ovo da je siguran od virusa, ne znaci da kada snimite da vam ne treba antivirus. Cisto da se ne dogodi da opet neko kaze da koristi Winamp antivirus.![]()
Vista mi je prvi put pukla dva sata nakon sto sam upalio nov laptop koji je dosao sa Vistom.
Morao sam da radim recovery.
Vremenom sam gasio nepotrebne procese, ugasio sistem restore, koristio samo osnovne programe, redovno cistio, a kompjuter je svejedno radio sve sporije i sporije.
Instalirao sam Win 7, drajvere za sedmicu, iste programe i ni jedan problem vec mjesecima.
Drugi kompjuter koji je kupljen sa Win7, par dana nakon sto je sedmica zvanicno izasla na trziste radi takodje besprekorno. Nijedan BSOD, nijedno zamrzavanje, nijedan krupniji problem.
Dok sam koristio XP, instalirao sam i deinstalirao sve na sta sam naisao, trebalo mi ili ne. Nije bilo za cuditi se sto je bilo zezancija, virusa, BSOD-a na izvoz.
Win 7 je neuporedivo bolji od Viste. U stvari Win 7 je odlican operativni sistem, dok je Vista najvece sranje ikad izaslo iz Microsofta.
Nemoj se bezze blamirati. Između viste i sedmice ima tek nekoliko mizernih razlika.