Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ja ne verujem da cu ici :( ...glupo mi je jer nikoga ne poznajem...:confused:
mozda jedino ako uvatim neku drugaricu da mi pravi drustvo

pa eto mozesh sa anom.. i sa mnom, ako ubedim druga da krenemo ranije za bg..
bash bih volela da vas vidim :mrgreen:
taman kao neka zbirshtina...
bilo bi bash lepo..
a i ZATVORENICA bi mogla da se prosheta...?

Michael Jackson's estate has earned nearly $1billion since his death

http://www.mirror.co.uk/celebs/news...1bn-since-he-died-a-year-ago-115875-22313471/

michael-jackson-pic-getty-399599067.jpg

Majklovi su za godinu dana posle njegove smrti 2/3 zaradili koliko su Elvisovi naslednici zaradili za 33 godina.

Nikad necu zaboravaiti kad sam se upoznavala sa Annie i sa Jacksonkom.
Annie se seca,kako smo se cepale. Ja ne zatvaram usta a Annie se smeje (kad je onoj zeni pao sok ja sam se komirala :lol:)
Tako bi isto bilo i sa vama. A sad :sad2: ne mogu da idem.

Moram nesto da vam kazem...
Mozda zvuci veoma glupo, ali ja nikad ne legnem da spavam, dok Majklu nisam rekla da ga volim i da mi mnogo, mnogo nedostaje... Cesto se i rasplacem... Na kraju mu kazem "Laku noc", poljubim poster i zaspem u suzama...

Ti si pukla ko i ja. Ja pricam sa njim nocu pre spavanja :rotf: . Mene to smiruje. :roll:

E ljudi vratila mi se drugarica izGrcke i zamislite sta mi je donela. MJ poster koji je poster slike MJJ sa BAD turneje. Znate kakv je : Njam, njam... pokusala sam da ga slikam al mi ispalo mutno, mrzi me opet ...

Mozda cu i ja da dodjem.
Ali nisam sigurna, jer verovatno ne ide niko koga poznajem.

i ja tamo necu znati nikog.. aj se nadjemo prvo ti i ja, pa cemo zajedno da prilazimo ljudima, lakse je u dvoje :cool:
mada.. kad vide nas dve... sami ce prilaziti :mrgreen:

Ni ja nikoga ne poznajem :lol:
Ali nema veze ...

Ja dolazim u BG iz NS-a najverovatnije sa Smooth Criminalom pa da ja njega ne bih smarao jer je on stariji ako on bude imao neko drustvo u BG-u jel mogu ja sa vas dve da budem ? :)

Back