tamyca94
Poznat
- Poruka
- 9.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li neko da mi da program za skidanje muzike sa You Tubea (samo muzike, bez videa), a da nije listentoyoutube?
Ima li neko da mi da program za skidanje muzike sa You Tubea (samo muzike, bez videa), a da nije listentoyoutube?
VDownloader !!
ko dolazi na skup od vas? ... jel znate ko ga organizuje
. Filipovic...oce da ga odrze u nekom trznom centru ..
On ga organizuje i verovatno ce biti u centru paznje na tom skupu.![]()
On ga organizuje i verovatno ce biti u centru paznje na tom skupu.![]()
Pricao sam sa Stefanovicem i verovatno da ce i on da se ubaci u organizaciju toga sa Filipovicem.
Rekao je da ce doci na temu ... mislim da se potpisao kao 2step ili nesto slicno.
Ja dolazim 99% i nije mi bitno ko organizuje !
Ko dolazi jos ?
Pricao sam sa Stefanovicem i verovatno da ce i on da se ubaci u organizaciju toga sa Filipovicem.
Rekao je da ce doci na temu ... mislim da se potpisao kao 2step ili nesto slicno.
Ko dolazi jos ?
Ko dolazi jos ?
dolazim 25og u bg, ne znam tacno kad.. od 20h sam sigurno tamo.. e sad..u koliko sati pocinje ?
uu pa pocinje sigurno ranije ... bar ja tako mislim
Mozda cu i ja da dodjem.
Ali nisam sigurna, jer verovatno ne ide niko koga poznajem.
i ja tamo necu znati nikog.. aj se nadjemo prvo ti i ja, pa cemo zajedno da prilazimo ljudima, lakse je u dvoje
mada.. kad vide nas dve... sami ce prilaziti![]()
Vec mogu da zamislim...
Lakse je i meni.. Glupo mi je sama da prilazim..![]()