Ludaa Ninchee
Zainteresovan član
- Poruka
- 134
Dobro vece.....covece ovo je za neverovati....meni treba pomoc u to nisam verovala ranije kad su mi govorili ali sad je zvanicno ja sam stvarno luda.....Majkl me prati svuda,ovo se ranije u mom zivotu nije dogadjalo....sve je pocelo jos od pre tri dana...Posto se moja tetka udaje sanjala sam nju i nish posebno dok sam tako stojala i gledala ostatak gostiju ugledam Majkla (covece kako je bio lep xD) i ja ko ja baksuz pocnem da se gusim pa sam morala da se probudim...kasnije pred kraj tog dana pocnem da placem iz cista mira i da mi se prividjaju njegove slike...i juce nadjem isecenu Majklovu slicicu iz nekih novina (pojma neam otkud tu)...E a danas je i bilo to vencanje,nazalost nisam ga videla ali cu pustili 4 njegove pesme i svi su me gledali ko nekog debila nisam htela da pojedem tortu dok se nezavrsi pesme i onda jos jedna i jos jedna (pustali su prvo Billie Jean,pa Rock with you,pa Bad,pa Don't stop till.....)i bilo mi je zao kad su se pesme zavrsile,ali evo ga opet,cekala sam hausa pa dok on nepocne stavila sam na vh1 classic i samo sto sam prebacila Dobar dan covece eto ga Smooth criminal....msm da bi se obradovala kad bi dosao da malo popricamo...