Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Dobro vece.....covece ovo je za neverovati....meni treba pomoc u to nisam verovala ranije kad su mi govorili ali sad je zvanicno ja sam stvarno luda.....Majkl me prati svuda,ovo se ranije u mom zivotu nije dogadjalo....sve je pocelo jos od pre tri dana...Posto se moja tetka udaje sanjala sam nju i nish posebno dok sam tako stojala i gledala ostatak gostiju ugledam Majkla (covece kako je bio lep xD) i ja ko ja baksuz pocnem da se gusim pa sam morala da se probudim...kasnije pred kraj tog dana pocnem da placem iz cista mira i da mi se prividjaju njegove slike...i juce nadjem isecenu Majklovu slicicu iz nekih novina (pojma neam otkud tu)...E a danas je i bilo to vencanje,nazalost nisam ga videla ali cu pustili 4 njegove pesme i svi su me gledali ko nekog debila nisam htela da pojedem tortu dok se nezavrsi pesme i onda jos jedna i jos jedna (pustali su prvo Billie Jean,pa Rock with you,pa Bad,pa Don't stop till.....)i bilo mi je zao kad su se pesme zavrsile,ali evo ga opet,cekala sam hausa pa dok on nepocne stavila sam na vh1 classic i samo sto sam prebacila Dobar dan covece eto ga Smooth criminal....msm da bi se obradovala kad bi dosao da malo popricamo...

Gde si to prochitao?

svuda gde se pisalo o Blood On The Dance Floor: History In The Mix pishe i da ga je posvetio njemu zato shto mu je ovaj pomogao da prevazidje probleme sa painkillerima..
u omotu albuma pishe i da mu se zahvaljuje..
negde sam procitala da je MJ neko vreme i ziveo kod Eltona, ustupio mu kucu da se sakrije od paparazza.

btw... elton je, u trenutku kad je saznao da je MJ ... , bio u sred nastupa i otpevao je tada "Don't Let the Sun Go Down on Me" posvecenu MJ-u

Ne, nije to u pitanju. :)
Kazu da bi pevao sve ono sto sam naveo na svim koncertima, ali nije doziveo da izvede na probama pa zato nema u filmu. :(

bas je to u pitanju... :rtfm:
sa tim pesmama koji si ti naveo dolazimo do cifre od 26,27 pesama, a sigurno toliko nije mogao da izvodi na svakom koncertu...
''dangerous'' i ''history'' turneja su imale po 20 pesama...
ista bi stvar bila i za ''this is it'', samo sto bi menjao s vremena na vreme...;)

Back