Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ima i Bad Short FIlm ? :eek:
Dodao sam ga na listu za potencijalno skidanje sa neta :mrgreen:

e nema potrebe da skidas posebno ghosts, bad full version... Skini lepo videography, sve spotove,( oko 4,5gb) imas sve tu, i narezi na jedan DVD i onda pustis na DVD player.. jos ako imas plazmu od metar i uzivas.... Ja sam to skinuo extra je... Ostale videografije koje sam nasao su sve preko 10gb tako da je ova najbolja...
evo linka...
http://thepiratebay.org/torrent/499...omplete_Videography_DT-RECARGADO_EDITION_DVD5

e nema potrebe da skidas posebno ghosts, bad full version... Skini lepo videography, sve spotove,( oko 4,5gb) imas sve tu, i narezi na jedan DVD i onda pustis na DVD player.. jos ako imas plazmu od metar i uzivas.... Ja sam to skinuo extra je... Ostale videografije koje sam nasao su sve preko 10gb tako da je ova najbolja...
evo linka...
http://thepiratebay.org/torrent/499...omplete_Videography_DT-RECARGADO_EDITION_DVD5

Hvala :worth:.... I ja cu to da skinem cim mi zavrsi ove nastupe sa dodela nagrad i sl iako imam gomilu istih spotova na 100 razlicitih mesta nije na odmet...... ovo mi skida od sinoc :roll: ... ajd dajte link za reklame, intervjue i phm... to mi treba... :worth:

evo linka...

E aj mi neko objasni. Zasto meni kad sam htela da skinem pojavilo se Windows a ispod This file in youre language is not yet available.
Kakve to veze ima sa tim sto ja hocu da skinem to.

Hvala :worth:.... I ja cu to da skinem cim mi zavrsi ove nastupe sa dodela nagrad i sl iako imam gomilu istih spotova na 100 razlicitih mesta nije na odmet...... ovo mi skida od sinoc :roll: ... ajd dajte link za reklame, intervjue i phm... to mi treba... :worth:

Meni ce PHM izgleda skidati narednih mesec dana, a imam jos svasta nesto, ne mogu sve u isto vreme i ovako mi je spor net. Evo sad sam pauzirala koci mi, pa cu veceras pustiti opet.

Ma meni je sada na 90% hvala bogu (4.50 GB od sinoc :roll: )... Jos malo... moram da pazim kad zavrsi pa da malo ugasim komp.... eksplodirace... a jel zna neko sta da radim sa rar formatom? imam bad tour in Brisbane-a koji je u tom rar-u... ne mogu da ga gledam... jel postoji neki program za to ili sta...? help :dash:

Što bre da ih ne zove? Baš nam fale muški fanovi...
Ove ženske kad se raspišu o zlatnim pantalonama treba im neko da ih smiri...:hahaha:

Ne, ne, ne, ukoči malo! Ne postoji.
Tako je MJ zvao svoje spotove - "short films". ;)
Ima samo Dangerous - The Short Films sa svim spotovima iz te ere, mada su mogli da izbace i za Bad DVD sa spotovima.

Pa u tome i jeste fazon ... mora neko da ih smiri ... ali sto nas ima vise one ce postati vise izbirljivije tako da cu imati manje sansi da ih ja smirim :flert:
Capis ? :lol:

Ahaaa a ja mislio ... :lol: Ok

9-1.jpg

napisala je knjigu Growing Up in the Jackson Family, pisala o svim chlanovima, ljubomori izmedju njih i josh neke "shokantne" stvarcice.. tako bar pishe na netu...
Majkl je Opri rekao da ne moze da govori ni o chemu napisanom u knjizi jer nije citao... "thats the honest truth".. a u onim tel. razgovorima sa onom Glendom, citira neke delove knjige i govori o istoj ... busted!

ahaaa :)

inace primetio sam da je jos slagao i za operacije ... rekao je da ih je imao samo 2 :roll:
opasno je poceo da laze :lol:

evo linka...

e hvala ti puno ! jesu ovde svi moguci spotovi koje je on snimio od pocetka karijere pa do "kraja" ? ne fali ni jedan jel da ? :)

inace ovo sam bas hteo da potrazim da skinem puno ti hvala :)

Opasno mi blokira komp... ako se izgubim, znajte da je nesto crklo :zcepanje:... ZASTO AEG?! pitas? zato sto su smrdljive pi*de, koje su htele da izvuku sto vise od njega i da ga iskoriste kao i svi drugi... Prokletnici, taj novac im nikad nece doneti srecu... Skupo ce platiti za sve... OTETO PROKLETO!!! Sta mislis ko je odgovoran za onih 50 koncerata koji su trebali da se odrzavaju svaki drugi dan a da ih izvodi covek od 50 god?? Majkl je znao da nece to preziveti... trebalo je da odrzi samo 10 koncerata, al kad su ovi skotovi videli kako se karte prodaju resili su da izmuzu sto vise... Iako je Majkl preklinjao : "No more concerts... Please no more... " Grrrrrrr :sad2: :rida:

e hvala ti puno ! jesu ovde svi moguci spotovi koje je on snimio od pocetka karijere pa do "kraja" ? ne fali ni jedan jel da ? :)

inace ovo sam bas hteo da potrazim da skinem puno ti hvala :)

od off the walla na ovamo fali samo ''she's out of my life'' ne znam zasto... mozda su zaboravili... A pre toga sto se tice Jackson 5 ja iskreno nisam upoznat sa njihovim spotovima... ali imas ''Ben'' i ''blame it on the boogie''... I fantastican intro plus mtv awards performance 95 i Billie jean sa motowna iz 83'...

Opasno mi blokira komp... ako se izgubim, znajte da je nesto crklo :zcepanje:... ZASTO AEG?! pitas? zato sto su smrdljive pi*de, koje su htele da izvuku sto vise od njega i da ga iskoriste kao i svi drugi... Prokletnici, taj novac im nikad nece doneti srecu... Skupo ce platiti za sve... OTETO PROKLETO!!! Sta mislis ko je odgovoran za onih 50 koncerata koji su trebali da se odrzavaju svaki drugi dan a da ih izvodi covek od 50 god?? Majkl je znao da nece to preziveti... trebalo je da odrzi samo 10 koncerata, al kad su ovi skotovi videli kako se karte prodaju resili su da izmuzu sto vise... Iako je Majkl preklinjao : "No more concerts... Please no more... " Grrrrrrr :sad2: :rida:
Koncerti nijesu trebali da budu svaki drugi dan,vec samo dva koncerta nedeljno(jer je MJ tako trazio)..I nije mi poznato da je MJ rekao da je zelio da odradi samo 10 koncerata(to su samo price djevojaka iz "This-is-not-it" kampanje..)..Cak je i MJ zaplakao od srece kad je cuo da je tolika potraznja za kartama,i dao im je dozvolu da povecaju broj koncerata(50 je bio limit),iako ni ti koncerti ne bi zadovoljili sveukupnu traznju..Nisu oni nikako mogli njemu da nabijaju dodatne koncerte bez njegove dozvole..

nisam znao da je AEG bio organizator spota ... zato sam i pitao zasto on :)

Koncerti nijesu trebali da budu svaki drugi dan,vec samo dva koncerta nedeljno(jer je MJ tako trazio)..I nije mi poznato da je MJ rekao da je zelio da odradi samo 10 koncerata(to su samo price djevojaka iz "This-is-not-it" kampanje..)..Cak je i MJ zaplakao od srece kad je cuo da je tolika potraznja za kartama,i dao im je dozvolu da povecaju broj koncerata(50 je bio limit),iako ni ti koncerti ne bi zadovoljili sveukupnu traznju..Nisu oni nikako mogli njemu da nabijaju dodatne koncerte bez njegove dozvole..

E da to sam i ja cula. Cak sam negde nasla i kojim danima bi se odtzavali koncerti.
On je hteo samo jedan koncert da napravi ali na kraju je ispalo 50. Jel su isli na fazon koliko godina toliko i koncerata ili sta.

Back