Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
picture.php

Najlepsi je!

Ubedljivo najlepsi.:heart:

Nisam cula nikakve novosti... U novinama niko nista ne pise a zaboravila sam kako se zove onaj sajt na koji Gaga ide pa nam objavljuje novosti.
Otisla bih tamo da vidim jel nesto pise posto Gage nema.

jeste... definitivno najlepsi... a koji brat vam se jos dopada? i ne moguce da vam se ne svidja ni jedan... meni su svi predivni i sad i nekada, dzentlmeni su imaju ono nesto, ali sam oduvek gajila posebne simpatije prema Dzekiju, pored Majkija naravno... On mi je bas onako mljac... :zper: :zper: :zper:

Meni su svi ugly nekako... Ne znam sto. A i Majkl,od ruzne porodice lepo dete...:lol:
Msm Katherine i nije bila ruzna kad je bila mlada ali otac :eek:
Bitno je da
mjgif267.gif

Hvala Nevo sto nadje ovaj smajli...:zag:

Meni su svi ugly nekako... Ne znam sto. A i Majkl,od ruzne porodice lepo dete...:lol:
Bitno je da
mjgif267.gif

ne lupaj gluposti... Jackson porodica ti je ruzna (ne racunam Dzoa)?! Ti nisi normalna... Meni su svi predivni... Obozavam crnce... steta sto ovde ne mogu da upoznam nekog :sad2:... Savrseni su... Cokoladni.... :zper: :brus: ;)

Bitno je da
mjgif267.gif

Ni meni se ne svidjaju. :mrgreen:

A kod Majkla najvise volim nacin na koji razmislja pametnica mala :p,pogledi na svet, radoznalost, ljubav prema umetnosti, njegova decija neiskvarenost. Citala sam komentare ljudi koji su ga upoznali, svi kazu da ima ono nesto u sebi, ta neka dobrota kojom zraci, kultura, vaspitanje...Stvarno je bio poseban, zato i jeste bio neshvacen i trn u oku gamadima. :besna::besna:

Kad god gledam PHM razmisljam o tome kako je Elizabeth bila presrecna sto ga je imala za pravog prijatelja. :sad2: Oni trenuci sa njom kad otvaraju Bozicne poklone su vredniji od bilo cega na svetu.

Pevanje i glas se podrazumevaju, imao je andjeoski glas. :(

Poslednja izmena:
Boze... al dobro ukusi se razlikuju... A Taj, Taryll i TJ? Jel vam se bar oni svidjaju...? Meni je TJ preeeeeeeelep.... :heart: :heart: :heart:

Prilozi

• 3T-Featuring-Michael-Jackson-Why-1996-Single-Cover-Front-I.jpg
    3T-Featuring-Michael-Jackson-Why-1996-Single-Cover-Front-I.jpg
    54 KB · Pregleda: 13
Poslednja izmena:

Obozavam phm zato sto tamo nije kralj popa, tada je samo Michael :heart::heart::heart:... Totalno prirodan bez laznog osmeha, media face-a i sl... Mica mala kako je srecan kad dobije super soakera...
If you come to Neverland there is a rule that you're about to get wet.... Majkl je sampion u svemu tome... :zag: :zaljubljena: :aha:

MJ's Cirque Show -- The Elvis Connection
Originally posted May 1st 2010 12:45 AM PDT by TMZ Staff

Read more: http://www.tmz.com/2010/04/30/micha...utive-producer-elvis-las-vegas/#ixzz0msL12RSB

Arnie Klein: I Did Not Betray Michael Jackson
Originally posted May 2nd 2010 12:08 AM PDT by TMZ Staff

Read more: http://www.tmz.com/2010/05/01/arnie...n-jason-pfeiffer-gay-boyfriend/#ixzz0msL4bVCW

Michael Jackson's Lawyer -- Mystery Suicide Note
Originally posted May 3rd 2010 12:45 AM PDT by TMZ Staff

Read more: http://www.tmz.com/2010/05/03/micha...pez-catherin-bach-suicide-note/#ixzz0msL8pwTH

@ tamyca
www.tmz.com

Da podjemo malo u istoriju:
Capitol Hill, 30.03.2004.
izvor: MJJsource.com

Michael Jackson: "Zadovoljstvo mi je što sam ovdje i što vidim neke od vas koje već dugo poznajem, kao i da upoznam one koje do sada nisam imao zadovoljstvo upoznati. Poštujem ono što ste uradili i što nastavljate da radite - povećanje svjesnosti na one koji nemaju glas. Svi ste vi stekli veliku snagu/moć, koju sada koristite kako bi pomogli drugim ljudima.
Zahvaljujem vam se na vremenu koje ste, i pored svojih obaveza, odvojili da se danas ovdje sastanemo. Smatrao sam prikladnim da provedem par minuta sa vama, onima koji su davali prioritet za poboljšanje života i ovdje u Americi i van nje. Ja vas ohrabrujem da nastavite raditi na pitanjima kao što su AIDS, zdravstvo, obrazovanje i nezaposlenost.
Ja sam u ovom gradu ove sedmice jer dobijam priznanje od "Zajednice supruga afričkih ambasadora." Iako sam duboko počastvovan ovim priznanjem, mnogo je značajnije za mene da pomognem u povećanju svjesnosti o onome što se dešava na sestri našeg kontinenta - Africi, i da u radu zajedno sa "Zajednicom supruga afričkih ambasadora" pomognem da se zemlje u Africi oslobode ovih problema.
Već mnogo godina posjećujem Afriku i davao sam novčane priloge kako bi pokušao pomoći da se bar neki uslovi života tamo poboljšaju. Ipak, još uvijek 9000 ljudi u Africi dnevno umire od AIDS-a. Još uvijek djeca u toj zemlji preplavljuju sirotišta; postoji tako malo škola da mnogo djece nije obrazovano; mnogi gladuju i umiru od bolesti za koje mi jednostavno uzmemo aspirin. Mnoga životna zadovoljstva koja mi podrazumijevamo: vodu, struju, puteve, toalete, krevete i hranu...su snovi za većinu naše afričke porodice. Znam da će mnogi od vas nastaviti sa upućivanjem na ovaj problem i borbom za ulaganje sredstava u Afriku. Želim da znate da ću uraditi sve što mogu kako bih vam pomogao u toj borbi."

Washington D.C., 01.04.2004. - Michael Jackson - priznanje za humanitarni rad u svijetu, posebno u Africi
izvor: MJJsource.com
Nakon što se zahvalio svim ambasadorima i njihovim suprugama iz 51 države članice "Zajednice supruga afričkih ambasadora," Michael je nastavio:
""Zajednica supruga afričkih ambasadora" sa članovima predstavnicima 51 nacije, je osnovano prije 26 godina. Misija ovog udruženja je pomoć djeci u svim državama članicama.
4. juna, ovdje u Washington-u, ova zajednica će organizovati gala prijem , a sav prihod će ići za pomoć djeci sa invaliditetom. Ja ću ih podržati u njihovom naporu 100% i ohrabrujem sva vas da uradite isto.
Posljednjih nekoliko dana imao sam sastanke sa članovima kongresa. Juče, nekoliko ambasadora nam se pridružilo u diskusiji o tome kako svi možemo raditi zajedno da bi se pobijedila epidemija AIDS-a, siromaštvo i riješili drugi bitni problemi naše afričke porodice. Za mene je veoma bitno da pomognem u povečanju svjesnosti na ove probleme i prikupljanju finansijskih sredstava za Afriku. Statistike su zapanjujuće - 9000 ljudi dnevno umire od AIDS-a; djeca preplavljuju sirotišta; još uvijek ima tako mnogo onih koji gladuju i umiru od bolesti za koje mi jednostavno uzmemo aspirin. Kao što govorim već cijelu sedmicu - mnoga životna zadovoljstva koja mi podrazumijevamo: voda, struja, putevi, toaleti, kreveti i hrna, su snovi za mnoge u Africi. Ovo se ne može nastaviti.
Mi moramo iskoristiti sve izvore koje imamo, da bi zajedno pobijedili ove probleme. Nekoliko članova kongresa je obećalo njihovu podršku u našim naporima, tako što će nastaviti sa pokušajima da se poveća svjesnost američkog naroda na probleme, i nastaviti sa traženjem finansijskih sredstava za programe u Africi.
Još jednom hvala "Zajednici supruga afričkih ambasadora" za sve što radite, ja sam počastvovan ovom nagradom. I, dozvolite mi da kažem, vi imate prijatelja u Michael Jackson-u."
mjcapitolhill.jpg

Back