Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
E da to sam i ja cula. Cak sam negde nasla i kojim danima bi se odtzavali koncerti.
On je hteo samo jedan koncert da napravi ali na kraju je ispalo 50. Jel su isli na fazon koliko godina toliko i koncerata ili sta.
Covjek je planirao da odradi seriju koncerata u jednom gradu(kao This Is It za taj grad),kakav jedan koncert??Koncerti su rasporedjeni po njegovim mogucnostima(po 2 koncerta nedeljno) sto je sasvim solidno za covjeka njegovih godina..Kakvo mucenje o cemu vi pricate??To su po 2 koncerta nedeljno u JEDNOM gradu(to nijesu koncerti svaku drugu nocu u svaku drzavu).

Ne znam ko se informise iz kakvih izvora, ali sam ja gledala intervju sa Frenkom koji je sve to rekao... Cak je i plakao... Druge ljude ne slusam i ne verujem u njihove price... Ne sumnjam u to da je bio odusevljen potraznjom sto je normalno... ali je sigurno da je broj koncerata skocio na 50 sam od sebe... Majkl nije znao nista o tome...

Koncerti nijesu trebali da budu svaki drugi dan,vec samo dva koncerta nedeljno(jer je MJ tako trazio)..I nije mi poznato da je MJ rekao da je zelio da odradi samo 10 koncerata(to su samo price djevojaka iz "This-is-not-it" kampanje..)..Cak je i MJ zaplakao od srece kad je cuo da je tolika potraznja za kartama,i dao im je dozvolu da povecaju broj koncerata(50 je bio limit),iako ni ti koncerti ne bi zadovoljili sveukupnu traznju..Nisu oni nikako mogli njemu da nabijaju dodatne koncerte bez njegove dozvole..

e pa mislim da cu se opet sloziti sa tobom ...

Kao prvo ja sam nekoliko puta cuo ovde na temi da su ljudi spominajli koncerte svaki drugi dan ... pa sam preracunao i pokazalo se da ako je svaki drugi dan trebao da ima koncerte od jula do januara bi ih bilo mnogo vise od 50! Dakle bila su u pitanju 2 nedeljno ...

Drugo i meni je nesto nelogicno da neko njemu naredjuje koliko ce imati koncerata .... malo mi je to nenormalno jer ne bi on tek tako protiv svoje volje uradio nesto bez razloga

Covjek je planirao da odradi seriju koncerata u jednom gradu(kao This Is It za taj grad),kakav jedan koncert??Koncerti su rasporedjeni po njegovim mogucnostima(po 2 koncerta nedeljno) sto je sasvim solidno za covjeka njegovih godina..Kakvo mucenje o cemu vi pricate??To su po 2 koncerta nedeljno u JEDNOM gradu(to nijesu koncerti svaku drugu nocu u svaku drzavu).

Polako covece...
Znam da su svi koncerti trebali da budu u jednom gradu to mi je jasno. Ja sam rekla da sam CULA da je trebao da bude prvo jedan koncert,ali na kraju zbog velike potraznje karata sve je stavljeno na 50.

Ne znam ko se informise iz kakvih izvora, ali sam ja gledala intervju sa Frenkom koji je sve to rekao... Cak je i plakao... Druge ljude ne slusam i ne verujem u njihove price... Ne sumnjam u to da je bio odusevljen potraznjom sto je normalno... ali je sigurno da je broj koncerata skocio na 50 sam od sebe... Majkl nije znao nista o tome...
Pa covjeka su pitali hoce li da ih odradi!Ne moze tebi neko nabijati i naredjivati da odradis te koncerte ako neces ili nemozes..

al vi brzo pišete...:D

zatvoriće nam uskoro i ovu temu ako nastavimo tim tempom...:mrgreen:

picture.php

Polako covece...
Znam da su svi koncerti trebali da budu u jednom gradu to mi je jasno. Ja sam rekla da sam CULA da je trebao da bude prvo jedan koncert,ali na kraju zbog velike potraznje karata sve je stavljeno na 50.
Ja sam pratio cijelu situaciju:mrgreen:
U pocetku su stavili 10 koncerata,cisto da vide kako ce publika reagovati(na isti dan kad ih je MJ najavio u Londonu),sjutri dan su povecani cini mi se na 25 ili 30(ne sjecam se tacno),posle nekolikodana konacno je zaokruzeno na 50..
Naravno posle Londona bi to bilo i u drugim gradovima ali u mnogo manjem broju..

• Podržavam
Reactions: DD

Cekaj malo kako to mislis nije znao. Od je znao da ce biti 50 koncerata nista to ne mogu bez njegove dozvole. Lose ti je to ne verujes u druge price ovde su mnogo informisanije osobe od nas dve kao sto su Thriller,MJfan,Moonwalker92,kejti... Od njih sam saznala neke stvari.

Ja sam pratio cijelu situaciju:mrgreen:
U pocetku su stavili 10 koncerata,cisto da vide kako ce publika reagovati(na isti dan kad ih je MJ najavio u Londonu),sjutri dan su povecani cini mi se na 25 ili 30(ne sjecam se tacno),posle nekolikodana konacno je zaokruzeno na 50..
Naravno posle Londona bi to bilo i u drugim gradovima ali u mnogo manjem broju..

Axa pa nisam znala da je bilo prvo 10 pa onda na 50. Cula sam da je bio prvo 1. Ok hvala na informaciji. A znala sam to da je onda trebalo da bude po ostalim gradovima posle Londona.

Da i ja sam to cuo + da je trebala da usledi i neka svetska turneja posle O2 arene ali en znam koliko je to tacna inf
:confused:

Cula sam za ovo i za to da je bilo prvo 10, a ostatak u drugim gradovima, ne znam zasto se sve zavrsilo na Londonu. :confused:

Da li to treba da znaci da bi dosao u BG? :sad2:

Zna li neko je li stvarno trebao da dodje u Beograd "92. i zasto nije dosao u Sloveniju u toku BAD turneje?

Cula sam za ovo i za to da je bilo prvo 10, a ostatak u drugim gradovima, ne znam zasto se sve zavrsilo na Londonu. :confused:

Da li to treba da znaci da bi dosao u BG? :sad2:

Zna li neko je li stvarno trebao da dodje u Beograd "92. i zasto nije dosao u Sloveniju u toku BAD turneje?
Malo si pobrkala loncice:mrgreen:..
Za Beograd se spominjalo nesto u toku BAD turneje ali samo je na tome i ostalo..U Sloveniju je trebao da dodje u toku HIStory turneje,cak je vise puta izjavljivao kako se raduje dolasku u Sloveniju..Ali zbog slabe potraznje(znate i sami kakav je nas narod) i preskupih karata(mnogo velike za tadasnji domaci standard) nije bilo nista..tako da su pojedini fanovi posli u Budimpestu na stadionu punom 70.000 fanova:)

Back