dangerousPyt
Zainteresovan član
- Poruka
- 332
JOJ KAKO VOLIM OVE RMXeve
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Najlepsi je!
![]()
Najlepsi je!
jeste... definitivno najlepsi... a koji brat vam se jos dopada? i ne moguce da vam se ne svidja ni jedan... meni su svi predivni i sad i nekada, dzentlmeni su imaju ono nesto, ali sam oduvek gajila posebne simpatije prema Dzekiju, pored Majkija naravno... On mi je bas onako mljac...![]()
![]()
![]()
Meni su svi ugly nekako... Ne znam sto. A i Majkl,od ruzne porodice lepo dete...
Msm Katherine i nije bila ruzna kad je bila mlada ali otac
Bitno je da![]()
Hvala Nevo sto nadje ovaj smajli...![]()
Meni su svi ugly nekako... Ne znam sto. A i Majkl,od ruzne porodice lepo dete...
Msm Katherine i nije bila ruzna kad je bila mlada ali otac
Bitno je da![]()
Hvala Nevo sto nadje ovaj smajli...![]()
Gago! Pa, mozda je bolje da ne citas neke delove...
![]()
Salim se![]()
O Boze, 99,9% mojih postova sadrzi ovog perverznjaka... MITM mora da se opasno kaje sto me je pozvao ovde...
![]()
![]()
E. ladno se ne vidim na ovoj slici, a tu sam na drugom kraju kreveta!To su me namerno isekli sa slike, da bi on ispao nevinasce. Hm.
BACK OF BITCH... Hm poslusaj tu pesmu... He's my man... Ja sam bila pored njega i totalno me je iscrpeo.... Cuvek je nezasit...![]()
![]()
Ceo BAD short film je ubistven!
Greota što ga ne TV-u nikad ne puštaju u celosti...
Odlično je "odglumio" u njemu...
Znam mrcine jedne... Zato su i hteli da ga uniste... Pa cale onog klinca je rekao da mu je jedini cilj u svemu tome (ne da ostvari pravdu za svoje "zlostavljano" dete) da potpuno unisti Majkla, da ga svi zamrze i da vise nikad ne proda ni jedan album... Zamisli koliko neko moze da bude bolestan... Gorece u paklu svi oni... Pi*da im materina!!!!
Da,da... Mora da dobije lepljivu. Valjda neki admin ovo cita.
![]()
ubio se u septembru![]()
Cek' malo !
Hocete reci da je bio grupnjak![]()
![]()