Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
* covek ne laze [iako ume, doduse, vrlo lose]]
Repliciram jedan post koji je na MJloe napisala Tea Kos:

"Svi vi koji ne volite La Toyu trebali biste poslusati intervjue koje je dala otkad se razvela od manipulativnog muza Jack Gordona. Ni ja nisam voljela Toyu jer je izjavila neke grozne lazi o Michaelu. Oprostili bi joj da shvatite pod kojom je prijetnjom i torturom zivjela i sto je sve trpjela od ruke Gordona. Gordon je zelio smjestiti Michaelu, zelio mu je unistiti zivot preko La Toye. Sada nije vise ziv i nasrecu svoj cilj nije ostvario. La Toya se pokajala i iskreno ispricala svojoj obitelji, najvise Michaelu, sto im je nanijela toliko boli preko Gordona. Na izjavu koju je dala 1993 o Michaelu prisilio ju je njen bivsi muz i morala je to reci pod prijetnom smrcu. Michael joj je oprostio. Zasto ne bi i vi."

Sve je fino receno....

Repliciram jedan post koji je na MJloe napisala Tea Kos:

"Svi vi koji ne volite La Toyu trebali biste poslusati intervjue koje je dala otkad se razvela od manipulativnog muza Jack Gordona. Ni ja nisam voljela Toyu jer je izjavila neke grozne lazi o Michaelu. Oprostili bi joj da shvatite pod kojom je prijetnjom i torturom zivjela i sto je sve trpjela od ruke Gordona. Gordon je zelio smjestiti Michaelu, zelio mu je unistiti zivot preko La Toye. Sada nije vise ziv i nasrecu svoj cilj nije ostvario. La Toya se pokajala i iskreno ispricala svojoj obitelji, najvise Michaelu, sto im je nanijela toliko boli preko Gordona. Na izjavu koju je dala 1993 o Michaelu prisilio ju je njen bivsi muz i morala je to reci pod prijetnom smrcu. Michael joj je oprostio. Zasto ne bi i vi."

Sve je fino receno....

Kakve ovo ima veze s Majklovim laganjem??
Ja sam jasno rekla da se njegovo laganje uglavnom vezuje za operacije [uz to pominjem da ne ume da laze, ono njegove izjave se granice s ludoscu xD ], a ne za vesti u vezi sa profesijom. Ne objavljuje on sve one lazne datume izlaska albuma, turneja...
Ovo za Latoy sam i sama ponovila jedno 1000 puta, al posto je Tea Kos glavna riba, onda ce nju da slusamo :cool:

U londonu je prodaje neka firma zaboravio sam kako se zove,a mozes i da je narucis preko Amazon.comz:mrgreen:

Amazon nikako !! Nemas nikakvu garanciju ... Drugarica i ja smo htele da porucimo "Dancing the dream" u jednoj knjizari, i zena nam rece da oni to porucuju od Amazona i da je postupak nabavke od njih veoma zaj.eban. Na kraju nisu ni uspeli da nadju knjigu. Majice sam ja stampala u vizio-shop i super je kvalitet.

Kako vam se svidja spot "Stranger In Moscow"?
Mislim da bolje nije mogao da ga uradi. Svidja mi se sto je crno-beli.
Drzao mi je paznju od pocetka do kraja. I ubedljivo je najbolja pesma na albumu. Jeste znali da je napisao kad je bio na Dangerous turneji u Moskvi i izjavio je da je dobio inspiraciju jer svaki put kad izadje iz stana, oko njega vristi gomila fanova, a on se oseca kao poslednji covek na svetu?

Kako vam se svidja spot "Stranger In Moscow"?
Mislim da bolje nije mogao da ga uradi. Svidja mi se sto je crno-beli.
Drzao mi je paznju od pocetka do kraja. I ubedljivo je najbolja pesma na albumu. Jeste znali da je napisao kad je bio na Dangerous turneji u Moskvi i izjavio je da je dobio inspiraciju jer svaki put kad izadje iz stana, oko njega vristi gomila fanova, a on se oseca kao poslednji covek na svetu?
Vjerovali ili ne,to je moja omiljena pjesma...
Spot je uradjen perfektno,a live nastupe sa ovom pjesmom najvise gledam-tada mu pokreti najvise dodju do izrazaja....

Amazon nikako !! Nemas nikakvu garanciju ... Drugarica i ja smo htele da porucimo "Dancing the dream" u jednoj knjizari, i zena nam rece da oni to porucuju od Amazona i da je postupak nabavke od njih veoma zaj.eban. Na kraju nisu ni uspeli da nadju knjigu. Majice sam ja stampala u vizio-shop i super je kvalitet.
Ja cak ni MJ majcu nemam:zstidljivko:....
Stric mi drzi stampariju,a meni muka da mu trazim da mi odstampaz:mrgreen:
Ja jos nista nisam probao da narucim sa Amazona,uglavnom narucujem ploce i albume iz Slovenije i Madjarske...

Koncerte nisam, jedno vreme u osnovnoj smo jedan moj brat i ja bili ludi za njim pa mi je donosio sve sto je mogao da nadje o njemu, izmedju ostalog su bili i nastupi uzivo. A od spotova, ako se secam duze verzije sam gledala samo "Smooth Criminal" i "Black or White".

Pogledaj obavezno i ostale full verzije !!!
"Bad", "The way you make me feel", "Thriller", "Remember the time", "You rock my world"

i "Captain EO" ; "Ghosts" ; "The WIz" !!!

*glete ovog crnju :mrgreen: Koma je !!! Al smek ima neki

nekritički odnos je osnovna crta totalitarizma.
ljubav je totalitarna.
muzika i umjetnost ne bi trebale da budu totalitarne.
Ali, kakogod, MJ i jeste samo plesač...i još ponešto, ali nije mjesto..

mada, možda i griješim

Ja sam takodje stampao majicu u vizio-shopu i jeste dobar kvalitet... Ne mogu da se odlucim koju sliku sad da posaljem... Dajte mi neki predlog... (Bad era)

Back