Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Majklu Dzeksonu (Michael Jackson) preostalo šest meseci života
Mada je demantovao da je teško bolestan, ponovo su se pojavile šokantne informacije vezane uz zdravstveno stanje kralja popa Michaela Jacksona.

Njegov blizak prijatelj za jedan američki magazin je izjavio da Michaelu preostaje još šest meseci života jer se njegovo zdravlje prebrzo troši, a razlog tome jeza visnost od lekova.
‘To je tragično. Njegovo loše stanje otišlo je predaleko i ne bih se čudio da poživi još samo šest meseci’, rekao je prijatelj.
Prijatelj tvrdi da su Michaela dotukle tablete protiv bolova i da su one jedini način na koji se mogao suočiti sa stresom zbog seksualnih skandala i usponima i padovima u životu.
‘Njegova zavisnost od lekova datira još od vremena kada mu je tokom snimanja reklame za Pepsi spaljena kosa prije 25 godina. Lekovi su ga jednostavno preuzeli. On je zaista, zaista loše. Bolestan je poslednjih šest do osam meseci i stanje se samo pogoršava. Njegovi mišići i pluća propadaju, a većinu vremena provodi u krevetu. Može hodati, ali ne dugo’, objasnio je Michaelov prijatelj.

ne bi me cudilo.

Evo slike:
article-1104063-02EDAFB2000005DC-41_468x489.jpg

Ја сам Тамара. :cool: The boss. :D Прелистај пар страница уназад, била сам ту. Иначе, добро дошла, уљепшаваш нам тему :bye:

P.S. А како kejti зна да вас читам, само не коментаришем... Уходи ме :)

:mrgreen: the bossssss ^^

naravno da je Tamarica glavna odje :)

[ajde, ajde...ja sam sad online]

Tamara z:poz: Pleased to meet you

Pa ja imam u kompu klip kako peva "Dangerous" na HIStory turneji. I jeste mrsav. Mada imam i "Stranger In Moscow" uzivo, i tu je normalan. z:hm: Verovatno ga je izmucilo sudjenje jer je na albumu "Dangerous" bas poradio na izgledu.

Zar mu nije Elyzabeth Taylor naj drugarica? :eek:

Ja je ne podnosim (Pamelu). Moonwalker

Najvishe volim Bad turneju... :D
Sto ste svi zapeli za BAD???z:hm:
Tu turneju nesto i ne gotivim previse..
koncerti iz 1987 su mu blago receno bezveze..bljak...
Dok je playlista za 1988 bila fantazija:Another part of me,Smooth cr.,Man in the mirror,Dirty diana.....i to je nesto valjalo od te godine...
Zato je DANGEROUS plafon!z:mrgreen:I album i turneja...z:)
Spotovi najbolji...
Koreografija jos bolja...
U najjacoj formi...
Najjaci koncerti,bez plejbeka....
Ostale rijeci su suvisne....

Back