NecuZvaqHocuQsur
Aktivan član
- Poruka
- 1.619
To nisam primetila. Ali ima u spotu "Black or White" na pocetku taj mali... Inace on je branio Majkla na sudjenju. Kasnije je valjda zavrsio u zatvoru zbog droge...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Repliciram jedan post koji je na MJloe napisala Tea Kos:* covek ne laze [iako ume, doduse, vrlo lose]]
U londonu je prodaje neka firma zaboravio sam kako se zove,a mozes i da je narucis preko Amazon.comZna li neko gde moze da se kupi ova majica? Slucajno sam nasao sliku ove majice kada sam pregledao slike na google-u...

Repliciram jedan post koji je na MJloe napisala Tea Kos:
"Svi vi koji ne volite La Toyu trebali biste poslusati intervjue koje je dala otkad se razvela od manipulativnog muza Jack Gordona. Ni ja nisam voljela Toyu jer je izjavila neke grozne lazi o Michaelu. Oprostili bi joj da shvatite pod kojom je prijetnjom i torturom zivjela i sto je sve trpjela od ruke Gordona. Gordon je zelio smjestiti Michaelu, zelio mu je unistiti zivot preko La Toye. Sada nije vise ziv i nasrecu svoj cilj nije ostvario. La Toya se pokajala i iskreno ispricala svojoj obitelji, najvise Michaelu, sto im je nanijela toliko boli preko Gordona. Na izjavu koju je dala 1993 o Michaelu prisilio ju je njen bivsi muz i morala je to reci pod prijetnom smrcu. Michael joj je oprostio. Zasto ne bi i vi."
Sve je fino receno....

To nisam primetila. Ali ima u spotu "Black or White" na pocetku taj mali... Inace on je branio Majkla na sudjenju. Kasnije je valjda zavrsio u zatvoru zbog droge...
U londonu je prodaje neka firma zaboravio sam kako se zove,a mozes i da je narucis preko Amazon.com![]()
* Žvak, si gledala duže verzije spotova?? koncerte??
Vjerovali ili ne,to je moja omiljena pjesma...Kako vam se svidja spot "Stranger In Moscow"?
Mislim da bolje nije mogao da ga uradi. Svidja mi se sto je crno-beli.
Drzao mi je paznju od pocetka do kraja. I ubedljivo je najbolja pesma na albumu. Jeste znali da je napisao kad je bio na Dangerous turneji u Moskvi i izjavio je da je dobio inspiraciju jer svaki put kad izadje iz stana, oko njega vristi gomila fanova, a on se oseca kao poslednji covek na svetu?
Ja cak ni MJ majcu nemamAmazon nikako !! Nemas nikakvu garanciju ... Drugarica i ja smo htele da porucimo "Dancing the dream" u jednoj knjizari, i zena nam rece da oni to porucuju od Amazona i da je postupak nabavke od njih veoma zaj.eban. Na kraju nisu ni uspeli da nadju knjigu. Majice sam ja stampala u vizio-shop i super je kvalitet.
....
Jesi li to .pdf skinula sa MJloe.comE jos nesto...Imam na kompu dokaze da je nevin.
.
On licno rece da mu je "Purple Rain" !
A svoje pesme koje gotivi su: "Childhood", "Heal the world", "SMILE"...
Koncerte nisam, jedno vreme u osnovnoj smo jedan moj brat i ja bili ludi za njim pa mi je donosio sve sto je mogao da nadje o njemu, izmedju ostalog su bili i nastupi uzivo. A od spotova, ako se secam duze verzije sam gledala samo "Smooth Criminal" i "Black or White".
Koma je !!! Al smek ima nekiza "Kids in America" postoji više svjedoka...

Jesi li to .pdf skinula sa MJloe.com

Da,to je toJaoj ne znam, doneo mi je brat to. Jeste pdf, cini mi se da skroz na vrhu pise "The MJ Times".![]()
...Tu si se druže grdno prevario....nekritički odnos je osnovna crta totalitarizma.
ljubav je totalitarna.
muzika i umjetnost ne bi trebale da budu totalitarne.
Ali, kakogod, MJ i jeste samo plesač...i još ponešto, ali nije mjesto..
mada, možda i griješim
za "Kids in America" postoji više svjedoka...
Ne kapiram...Amazon nikako !! Nemas nikakvu garanciju ... Drugarica i ja smo htele da porucimo "Dancing the dream" u jednoj knjizari, i zena nam rece da oni to porucuju od Amazona i da je postupak nabavke od njih veoma zaj.eban. Na kraju nisu ni uspeli da nadju knjigu. Majice sam ja stampala u vizio-shop i super je kvalitet.