Les Paul
Ističe se
- Poruka
- 2.890
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uuuuuuuuuu
to mi je trebalo!
Latojana je definitivno muzicki antitalenat, ali za ovakav tip showa je bomba!!!
na kom je to kanalu??
moracu da makar s vremena na vreme pogledam njena urnisanja....
xD samo, ne do bog da slucajno zapeva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

]
kako dobro.....
Zna li neko gde moze da se kupi ova majica? Slucajno sam nasao sliku ove majice kada sam pregledao slike na google-u...
so cool
...

Los je kvalitet jer sam je povecavala.
Imam na kompu dokaze da je nevin.E jos nesto...Imam na kompu dokaze da je nevin.
Advokat u prvom sudjenju 1993. zvao se Tom Snnedon. Bilo mi je zanimljivo sto MJ u svojoj pesmi "D.S." proziva coveka koji se zove Dom Sheldon.
Za to nisam cula... Evo ti jedna slika, jedva sam je nasla i na kraju ne moze da se otvori...Los je kvalitet jer sam je povecavala.
![]()
Jeste primetili da je Rihanna ukrala muziku iz "Wanna Be Startin' Something" za njenu "Please don't stop the music"? Cak se u pozadini cuje MJ sa onim njegovim "Woo-hoo''... Koja pacenica.
I da vas pitam zasto MJ stalno peva "I just can't stop loving you'' sa onom plavom kad je Siedah Garrett crnkinja?

Za to nisam cula... Evo ti jedna slika, jedva sam je nasla i na kraju ne moze da se otvori...Los je kvalitet jer sam je povecavala.
![]()
Jeste primetili da je Rihanna ukrala muziku iz "Wanna Be Startin' Something" za njenu "Please don't stop the music"? Cak se u pozadini cuje MJ sa onim njegovim "Woo-hoo''... Koja pacenica.
I da vas pitam zasto MJ stalno peva "I just can't stop loving you'' sa onom plavom kad je Siedah Garrett crnkinja?
Kakve dokaze??
Tom je bio i na drugom sudjenju tužilac. A u pesmi proziva upravo njega, samo je morao da izmeni ime da ga ne bi tužio (kao što ga je tužio za tekst pesme "2Bad", za prozivke i ne znam ja sta..)
Skontala sam jednu moju teoriju u vezi toga svega sa pedofilijom... Ja mislim da su mu to namestili masoni (ona sekta sto vlada Amerikom). I da upravo njih proziva u spotu "They don't care about us'' (ona verzija na ulici). Ima jedan deo na poecetku kad stoji izmedju ona dva zida, na jednom se vidi onaj njihov simbol ''all seing eye''.

Imam neke dokaze, ustvari cele price a na kraju su dokazi. Tipa, oni klinci nisu umeli da opisu njegov polni organ, pa onda kako ga je taj lik tuzio kad je prestao da ga pomaze finansijski i da placa detetu hemoterapiju, pa onda kako su klincu nasli neku drogu pod kojom moze da mu se utice na misli... A mislim da je najbolje od svega to sto su odustali kada im je MJ platio... pa ne znam samo ko bi odustao od optuzbe da mu neko siluje dete za ne znam kakve pare?!
Skontala sam jednu moju teoriju u vezi toga svega sa pedofilijom... Ja mislim da su mu to namestili masoni (ona sekta sto vlada Amerikom). I da upravo njih proziva u spotu "They don't care about us'' (ona verzija na ulici). Ima jedan deo na poecetku kad stoji izmedju ona dva zida, na jednom se vidi onaj njihov simbol ''all seing eye''.