Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo ovo mozete staviti npr. u signature (potpis)

10naip0.gif

:D kako dobro.....

Uuuuuuuuuu

to mi je trebalo!

Latojana je definitivno muzicki antitalenat, ali za ovakav tip showa je bomba!!!

na kom je to kanalu??:P

moracu da makar s vremena na vreme pogledam njena urnisanja....

xD samo, ne do bog da slucajno zapeva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pevala je vec! Neki njen novi singl koji treba da izadje
[/B][/COLOR]

Slatka je! Kako je bila nervozna kao da ce da izvodi Moonwalk :P

Poslednja izmena:
Pogledajte najavu za sledeci broj onog trecerazrednog nazovi casopisa "Blic Puls": " Poslednji trac o Majkl Dzeksonu"

Majkl Džekson
Poslednji trač o Majklu?

Nekada nije potrebno praviti skandale, oni vas sami pronađu ukoliko ste navikli javnost na svoje kontroverzno ponašanje.
Kralj popa Majkl Džekson poslednjih godina očajnički se trudi da se povuče iz javnog života, ali mu to, izgleda, ne polazi za rukom. Dok se proteklih godina pisalo o skandalima koje je izazivao, prošlih nedelja svetski tabloidi brujali su o njegovoj navodnoj bolesti pluća... Skoro da nema medija koji ovu vest nije objavio. Naravno, skoro istog dana usledio je demanti Džeksonovih predstavnika za štampu da "Majklu ništa ne fali".
U svakom slučaju, može se reći da je ovo bio poslednji trač o Majklu Džeksonu u 2008. godini.
Ali, nisu za kralja popa vezani samo tračevi, on je poznat (manje-više svojom zaslugom) i kao kralj skandala. Podsetićemo vas samo na najkarakterističnije...
Prvi Džeksonov skandal potiče iz sredine osamdesetih godina prošlog veka, kada je promenio boju kože i od živahnog tamnoputog dečkića postao skoro potpuno beo. Njegovo lice polako je krenulo da gubi prirodni oblik, više nije smeo da se izlaže suncu, i jedno vreme morao je da nosi i maske preko lica.

:: opširnije u štampanom izdanju

E, cekam samo da saznam ime ove glupe, neinformisane zene tj. novinarke, zasucu je svim informacijama i slikama vitilaga i sajtova o istom - posto jadna " pametnica" NISTA o tome ne zna!
Naslusace se doticna o Michael Jacksonu do mile (ne)volje, samo ako nadjem kontakt mail nje il' redakcije!
Link dezinformativnog sajta :http://www.blicpuls.com/

xD
Poce meni drugarica danas o onim plucima i slepom oku.
Ja reko', pa lazu, citav je!
A ona pita zasto lazu!?

Pa gle'te vi dokle su uspeli da zatupe,zatruju i ugroze ljudsku zdravu pramet, mogucnost za rasudjivanje bla bla ...Ja mislim da bi ti, Antonina, onakvim postupkom samo vise ohrabrila tu glupacu da ispise jos gora s-anja. Mnogim ljudima NE VREDI objasniti, pa makar imao najuverljivije dokaze ovoga sveta....a meni iskreno vise puca za njih. Ko hoce da me slusa - tuj sam, ko nece - sut u dupe.

Pozz svim MJ-evim obozavaocima! Michael je meni posebno drag jer sam u osnovnoj skoli prolazila kroz jedan za mene tezak period (ljubav), kada sam postala njegov veliki fan, i njegove pesme su mi mnogo pomogle... Po meni, najbolji pop pevac ikada (posle njega George Michael). Ako se niste uclanili u drustvenu grupu MJ fan club, molim vas da to uradite. z:lol:

Postavila sam njegove slike u moj privatni album, ali postavicu par i ovde. z:poz:

Omiljena njegova pesma mi je "Liberian girl", a kad sam ubedacena slusam "Stranger In Moscow", "I Can't Help It" i "I Just Can't Stop Loving You"........

picture.php

picture.php

picture.php

El ste znali da je pevao refren u pesmi "State of independence" od Donne Summer !??
onaj delić
- shablamidi, shablamida.. (zajedno sa još nekim muzičarima)

Znam da se oni baš gotive, i Donna mi je jedna od najomiljenijih pevačica, al nidje ne nadjoh njihovu zajednicku fotku. Ima neko??

Za to nisam cula... Evo ti jedna slika, jedva sam je nasla i na kraju ne moze da se otvori... z:D Los je kvalitet jer sam je povecavala.

picture.php

Jeste primetili da je Rihanna ukrala muziku iz "Wanna Be Startin' Something" za njenu "Please don't stop the music"? Cak se u pozadini cuje MJ sa onim njegovim "Woo-hoo''... Koja pacenica.

I da vas pitam zasto MJ stalno peva "I just can't stop loving you'' sa onom plavom kad je Siedah Garrett crnkinja?

Poslednja izmena:
E jos nesto... z:) Imam na kompu dokaze da je nevin.

Advokat u prvom sudjenju 1993. zvao se Tom Snnedon. Bilo mi je zanimljivo sto MJ u svojoj pesmi "D.S." proziva coveka koji se zove Dom Sheldon.

Kakve dokaze??
Tom je bio i na drugom sudjenju tužilac. A u pesmi proziva upravo njega, samo je morao da izmeni ime da ga ne bi tužio (kao što ga je tužio za tekst pesme "2Bad", za prozivke i ne znam ja sta..)

Za to nisam cula... Evo ti jedna slika, jedva sam je nasla i na kraju ne moze da se otvori... z:D Los je kvalitet jer sam je povecavala.

picture.php

Jeste primetili da je Rihanna ukrala muziku iz "Wanna Be Startin' Something" za njenu "Please don't stop the music"? Cak se u pozadini cuje MJ sa onim njegovim "Woo-hoo''... Koja pacenica.

I da vas pitam zasto MJ stalno peva "I just can't stop loving you'' sa onom plavom kad je Siedah Garrett crnkinja?

Jaooooo hvala :D malo joj je ružna frizura, al on je savršen.
A Rihanne se mani, molim te! Ne mogu da je svarim...

I just can't stop loving you je u originalu otpevao sa Siedah, a na turnejama mu je Sheryl bila prateći vokal pa je s njom izvodio :)

picture.php

Na Dangerous turneji pevao je sa Siedah,mada i Sheryl ima dobar glas...

Jel ste videli Severinin spot ya onu glupavu pesmu Gas? U spotu izvodi moonwalk. I to jel ste videli kako.... Smesno...Bar da zna da ga uradi.

*Kupio sam onu novinu blic puls,a doticna novinarka koja je sastavila tekst o Majklu zove se Ivana Ivkovic. Pokusacu da nabavim mail pa da je svi redom napucamo.

Kakve dokaze??
Tom je bio i na drugom sudjenju tužilac. A u pesmi proziva upravo njega, samo je morao da izmeni ime da ga ne bi tužio (kao što ga je tužio za tekst pesme "2Bad", za prozivke i ne znam ja sta..)

Imam neke dokaze, ustvari cele price a na kraju su dokazi. Tipa, oni klinci nisu umeli da opisu njegov polni organ, pa onda kako ga je taj lik tuzio kad je prestao da ga pomaze finansijski i da placa detetu hemoterapiju, pa onda kako su klincu nasli neku drogu pod kojom moze da mu se utice na misli... A mislim da je najbolje od svega to sto su odustali kada im je MJ platio... pa ne znam samo ko bi odustao od optuzbe da mu neko siluje dete za ne znam kakve pare?!

Skontala sam jednu moju teoriju u vezi toga svega sa pedofilijom... Ja mislim da su mu to namestili masoni (ona sekta sto vlada Amerikom). I da upravo njih proziva u spotu "They don't care about us'' (ona verzija na ulici). Ima jedan deo na poecetku kad stoji izmedju ona dva zida, na jednom se vidi onaj njihov simbol ''all seing eye''.

Poslednja izmena:
Skontala sam jednu moju teoriju u vezi toga svega sa pedofilijom... Ja mislim da su mu to namestili masoni (ona sekta sto vlada Amerikom). I da upravo njih proziva u spotu "They don't care about us'' (ona verzija na ulici). Ima jedan deo na poecetku kad stoji izmedju ona dva zida, na jednom se vidi onaj njihov simbol ''all seing eye''.

Osecam da ce Antonina da se javim povodom ovoga i da da neki svoj komentar z:)

Imam neke dokaze, ustvari cele price a na kraju su dokazi. Tipa, oni klinci nisu umeli da opisu njegov polni organ, pa onda kako ga je taj lik tuzio kad je prestao da ga pomaze finansijski i da placa detetu hemoterapiju, pa onda kako su klincu nasli neku drogu pod kojom moze da mu se utice na misli... A mislim da je najbolje od svega to sto su odustali kada im je MJ platio... pa ne znam samo ko bi odustao od optuzbe da mu neko siluje dete za ne znam kakve pare?!

Ovo za pare si savrseno rekla! Pravo znacenje cinjenice da je sudjenje zavrseno posto je platio. [uz sve neophodne dokaze koji potvrdjuju njegovu nevinost] Ovo je jedna velika ispala za roditetlje tog malog...

Za ovo drugo nisam sigurna. Moguce je.
Ja se nekako dvoumim izmedju Sony-ja i Pepsi-ja.
Oni su se uvek nekako motali oko njega.
Prvenstveno zato sto Sony poseduje drugu polovinu prava na Beatles-ove pesme...a kad bi se docepali Majkovog dela, procenat zarade bi bio sto postotni.[cini mi se da su javno trazili od njega, al nije hteo da proda]
Dalje, Pepsi se jos od vremena vrhunca Majklove popularnosti na veliko obogatio. Zatim, negde priblizno prvom sudjenju Pepsi ga je opljackao [sklopio je onaj 3 milionarski ugovor s njima gde se obavezao da nikad vise ne odrzi turneju ukoliko postane njihovo zastitno lice iliti snimi reklame, a morao je da prekrsi jer su mu trebale pare bas zbog sudjenja]
Svako moze da stoji iza ovog masla. Jedino zalim sto nikad to necu saznati, jer, poznaju se moje sposobnosti kad je Majkica u pitanju :)

Kejti, izmedju ostalog tamo pise da su MJ-u zabranili bilo kakvo pricanje u javnosti, a mediji su mogli da rade sta hoce a samim tim i da uticu na porotu. Ima jos nesto, sekretarica advokata je napisala knjigu "Oslobadjanje'' (u kojoj tvrdi da je M nevin) koja je bila potpuno ignorisana od strane medija...

MJ-a su jedno vreme za taj spot "They don't care about us'' zbog tog simbola napadali da je mason, ali ja mislim da je to glupost... Ne bi masoni dozvolili da neko njihov tako propadne, a pogotovo ne bi dopustili medijima da svasta pricaju. Ja mislim da je bas obrnuto. Pogledajte na YouTube-u klip ne znam kako se tacno zove, ali mislim da ce otvoriti ako ukucate FreeMason i to klip 8/8 ili 7/8. Ima negde na pocetku on. Ili pogledajte bas ceo spot, samo pazite da vam ne promakne taj deo.

Moonwalkeru, ispustila sam slovo... all seeing eye.

Back