Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moram se pohvaliti svojom prosirenom kolekcijom MJ plocaz:mrgreen:
150120092250iv5.jpg

dess, mislim da je bespotrebno zapocinjati raspravu jer smo ovde svi njegovi obozavaoci i nasa misljenja se nece promeniti. ;) Znam da nije pedofil, a ove gluposti me stvarno ne zanimaju.

Ja nemam nijednu MJ-evu plocu. :( Imam samo jednu tatinu od pre 20 godina, ali to je neki tribute.

Pa sto je bilo sa njima?z:mrgreen:
Jesu li u kolekciji nekog drugog fana,ili si ih vidjela dok nisi bila fan?Pricaj...

Drug [bivsi fanatik] ima jedno 30tak ploca [i duplikate medju njima] i licno mi ih je ponudio, ali na tako bezvezan nacin da mi je bilo jako neprijatno da ih uzmem. A pored svega, on mi je skoro sve podavao sto imam u svojoj kolekciji [pojedine albume, postere, kasete, mistery limenku, bukurest majicu, sve zivo..] i jednostavno nemam vise ni obraza da mu bilo sta trazim...a kamoli primim. :neutral:

Visionary box set(sa kutijom i svim singlovima) kosta preko 130 dolara,i nema kod nas da se kupi....
Svaki singl je na dual disku(sa jedne strane je singl i remiksi,a sa druge spot za tu pjesmu)...EXTRA!z:)
Na to jos ima dugo da cekam dok ne nabavimz:mrgreen:

Pricala mi Danijela da se valjda dobije samo kutija a singlove kupujes odvojeno i slazes ih unutra...numeroloski.
Zaboravila sam da li ima ili je videla u Francuskoj....

*pesma je night time lover

*Tamaro, nama nije sudjeno :mrgreen:

Pricala mi Danijela da se valjda dobije samo kutija a singlove kupujes odvojeno i slazes ih unutra...numeroloski.
Zaboravila sam da li ima ili je videla u Francuskoj....

*pesma je night time lover

*Tamaro, nama nije sudjeno :mrgreen:
Michael Jackson, video / audio kolekcija singlica - VISIONARY

Visionary Box je paket od 20 singlica:

- Thriller
- Don't Stop Till You Get Enough
- Rock With You
- Billie Jean
- Beat It
- Bad
- The Way You Make Me Feel
- Dirty Diana
- Smooth Criminal
- Leave Me Alone
- Black Or White
- Remember The Time
- In The Closet
- Jam
- Heal The World
- You Are Not Alone
- Earth Song
- They Don't Care About Us
- Stranger In Moscow
- Blood on the Dance Floor

Sve navedene singlice biće objavljene na dual discu (CD/DVD) - sa jedne strane se nalazite pjesma i remiksi, a sa druge video spot iste pjesme. Singlice se prodaju pojedinačno, svakih sedam dana sa početkom 20.02.2006. Pri kupovini prve singlice, Thriller, kupac dobija paket koji kasnije može dopunjavati kupovinom ostalih 19.
Posljednja singlica iz paketa, Blood On The Dance Floor, će biti u prodaji 26.06.2006.

Michael Jackson je prvi umjetnik čije pjesme se objavljuju na dual discu.

Prema tvrdnjama kompanije SonyBMG, Michael Jackson je na ovom "VISIONARY" projektu radio kao izvršni producent, dajući konačne odluke i dozvole vezane za uređivanje muzičkog i video dijela dual disca, kao i dizajna pakovanja.
Cudno da nije dobila i thriller singlicu?

Poslednja izmena:
Majklu Dzeksonu (Michael Jackson) preostalo šest meseci života
Mada je demantovao da je teško bolestan, ponovo su se pojavile šokantne informacije vezane uz zdravstveno stanje kralja popa Michaela Jacksona.

Njegov blizak prijatelj za jedan američki magazin je izjavio da Michaelu preostaje još šest meseci života jer se njegovo zdravlje prebrzo troši, a razlog tome jeza visnost od lekova.
‘To je tragično. Njegovo loše stanje otišlo je predaleko i ne bih se čudio da poživi još samo šest meseci’, rekao je prijatelj.
Prijatelj tvrdi da su Michaela dotukle tablete protiv bolova i da su one jedini način na koji se mogao suočiti sa stresom zbog seksualnih skandala i usponima i padovima u životu.
‘Njegova zavisnost od lekova datira još od vremena kada mu je tokom snimanja reklame za Pepsi spaljena kosa prije 25 godina. Lekovi su ga jednostavno preuzeli. On je zaista, zaista loše. Bolestan je poslednjih šest do osam meseci i stanje se samo pogoršava. Njegovi mišići i pluća propadaju, a većinu vremena provodi u krevetu. Može hodati, ali ne dugo’, objasnio je Michaelov prijatelj.

Back