Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
gle'te ovo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :heart:
l805378600f1795dc3e5123kl7.jpg

Slusajte kako tip imitira Majklov glas!!
To je britanski imitator Petar Pan Britanski imitator!
A ja sam mislila da bi mogao biti Majkl - koliko god to blesavo zvucalo, al nije naravno - fan je !

[COLOR="Red"]
[/COLOR]

Vidite sta je izjavio ,,evropski i vicesampion u plesu,, - Djole Djogani:
,,...Imao sam bezbroj hitova, od kojih je poslednji sa Miletom Kitićem najslušaniji, ali je moj najveći uspeh ipak to što sam 1982. postao prvak Evrope i vicešampion sveta u igranju. Dve godine pre pojavljivanja spota za pesmu „Triler" ceo svet je mogao da vidi moj korak „moonwalk" (hod po Mesecu). Mnogi drugari su me zezali da treba da tužim Majkla Džeksona jer mi je maznuo tu foru. Nisam, a pogotovo sad neću kad jedva sastavlja kraj s krajem u svom stilu zaključuje Đole .,,
Ovaj covek,sto kaze Danijel,stvarno ne zna gde je SUPALJ...

Vidite sta je izjavio ,,evropski i vicesampion u plesu,, - Djole Djogani:
,,...Imao sam bezbroj hitova, od kojih je poslednji sa Miletom Kitićem najslušaniji, ali je moj najveći uspeh ipak to što sam 1982. postao prvak Evrope i vicešampion sveta u igranju. Dve godine pre pojavljivanja spota za pesmu „Triler" ceo svet je mogao da vidi moj korak „moonwalk" (hod po Mesecu). Mnogi drugari su me zezali da treba da tužim Majkla Džeksona jer mi je maznuo tu foru. Nisam, a pogotovo sad neću kad jedva sastavlja kraj s krajem u svom stilu zaključuje Đole .,,
Ovaj covek,sto kaze Danijel,stvarno ne zna gde je SUPALJ...
To je stara prica da je Djole Djogani izmislio moonwalkz:((m,i sto je najgore javilo se njih nekolicina,pa sad vidite ko je pionirz:mrgreen:

Slusajte kako tip imitira Majklov glas!!
To je britanski imitator Petar Pan Britanski imitator!
A ja sam mislila da bi mogao biti Majkl - koliko god to blesavo zvucalo, al nije naravno - fan je !

[COLOR="Red"]
[/COLOR]

Uuuuuuuu

pa, ovo je fenomenalno!

nema sta, glas je identican.

ali intonacija i naglasak :mrgreen:

koji srecnik...........ne mogu da verujem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a tek onaj lik (jason, mislim da se zove) sto peva mamacitu.....:shock:
kako lici glasssssssssssssssss !!!!
on bas ume da potrefi one majklove cake pri izgovoru....znate, kad kaze > yeahhhh, ohhh itd...
a covek je valjda vodoinstalater xD

bas mi je super kad tako cujem slicne vokale.....
ali, ipak je mamacita lagana pesmica....ne znam kako bi zvucao da peva tabloid junkie ili dirtyku

Uuuuuuuuuu

to mi je trebalo!

Latojana je definitivno muzicki antitalenat, ali za ovakav tip showa je bomba!!!

na kom je to kanalu??

moracu da makar s vremena na vreme pogledam njena urnisanja....

xD samo, ne do bog da slucajno zapeva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kad smo vec kod La Toye,moram da kupim njen cd "Sexyal feeling",vidio sam ga u jednom cd shopu....
Ne znam zbog cega je neki fanovi(MJ) ne vole?z:hm:
Devedesetih je pod prijetnjom smrcu od strane svoga muza izjavila da misli da je MJ pedofil...Kasnije kada je on umro ona je to javno porekla,ispricala da je silom bila prinudjena i MJ joj je oprostio....
Najveci debil od Jacksonovih je Jermein Jackson:
-rekao je kako je vidio michaela kako neprimjerno drzi jednog od Titovih sinova...
-stalno objaljuje neke informacije kako se J5 ponovo okupjaju(u Australijanskom TV showu)
-takodje je on navodno michaela navukao na islam...
A to sto vi LaToyu ne volite jer ima glas kako kao 'hotlajnerka',to je vec druga stvar!
ne znam ko to ima za pravu da nju nazove antitalentom?z:hm:

Kad smo vec kod La Toye,moram da kupim njen cd "Sexyal feeling",vidio sam ga u jednom cd shopu....
Devedesetih je pod prijetnjom smrcu od strane svoga muza izjavila da misli da je MJ pedofil...Kasnije kada je on umro ona je to javno porekla,ispricala da je silom bila prinudjena i MJ joj je oprostio....
-rekao je kako je vidio michaela kako neprimjerno drzi jednog od Titovih sinova...
-stalno objaljuje neke informacije kako se J5 ponovo okupjaju(u Australijanskom TV showu)
A to sto vi LaToyu ne volite jer ima glas kako kao 'hotlajnerka',to je vec druga stvar!

:neutral:
LaToya jeste antitalenat ! Ne ume da peva. Zena jednostavno skiči. To može da uoči svako ko ima iole malo sluha...
I nije joj umro muž !
A Jermaine je najneutralnija ličnost kad je u pitanju Majkl.
Te informacije koje si naveo su jedna gomila tračeva.
*(Svi članovi 3Tja su javno pričali o svom odnosu s Majklom i rekli su najopuštenije da su spavali s njim u istom krevetu.)
Jedina potvrdjena činjenica u vezi sa Jermainom je ubistvo njegove žene!
Nadam se da si gledao to, bila je emisija.

1. Nije to bas tako bilo. Sto je taj muz patoloski mrzeo Mahaela?
2. Pa, video je/
3. Neistina, Mahael je presao u Islam da ne bi ostao bez mooda.

1. Nije to bas tako bilo. Sto je taj muz patoloski mrzeo Mahaela?
2. Pa, video je/
3. Neistina, Mahael je presao u Islam da ne bi ostao bez mooda.

1. P' ucenjiv'o je z' kintu !
2. Neje ih vid'o, al ih dobrovoljno pustio.
3. Neje ni u islam pres'o !

* covek ne laze [iako ume, doduse, vrlo lose] sve je to proseravanje retardiranih urednika jeftinih tabloida koji propagiraju svoju bujnu i bolesnu mastu na najjadniji moguci nacin...

a za turneju.....ne verujem, ali sam uvek spremna za akciju :mrgreen: [PRVI RED, a kasnije i preskakanje na binu]

Aj sad kao da MJ nije nikad slagao. z:shock:z:shock:z:shock:z:shock:

Majkl! :andjeo: Neeeee....
Samo kad ga je Blasir pitao za broj operacija, to mi je najbolje.z:lol:
Ali nije on kriv sto je slagao, zasto bi se on ( pa i bilo ko drugi ) ikada ikome pravdao vezano za sopstvene privatne stvari! Sto ne broje plasticne operacije drugim ljudima u holivudu ( ogotovu Ser i onom skroz izoperisanom matorom glumcu - sto se i leci od zavisnosti od seksa), u novinarstvu, politici...i drugim profesijama. Njihova je profesija takva da je neophodno da izgledaju uvek lepo. To jeste jos uvek bauk jer je to nova izmisljotina s'kraja 20-tog veka u sadaasnjem veku ce verovatno biti normalna stvar kad ostaris da ides da se zategnes, bice mozda i nekulturno biti zapusten.
Nekada je i sminka bila osporavana i ismejavana - sad je nekultirno da zena ode na bitan poslovni sastanak potpuno ne nasminkana!

I jel Michael Jackson ima bolest pluća ?

Naravno da nema retku bolest pluca ( kako se navodi u medijima) . Zasto bi bas on imao sve retke bolesti ovog sveta! z:p
A li ima , ima nekih problema sa disanjem i osetljiv je na smog , zato nosi masku uvek kad se mota po gradu to je i sam izjavio u TV intervjuu. Al sad bas retka bolest pluca gde mora da mu se operise jedno plucno krilo , bas preteruju! To novinari prave " Velike vesti" da bi prodavali svoje novine!

Back