Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1. Ma to je sve od Jasona Malachija...postoji spisak njegovih pesama, ne znam gde sam ga iskopala, i Let me let go je njegova kao i gomila drugih, ima nevidjeno slican glas...i neki to na netu guraju kao Majklove, cak je i mene prevario Let me let go - bila sam ubedjena da je MJ!

2. Dirty, bas ti je dobar avatar!

3. E, kejti - Demerol nije devojka nego snazan sedativ- peinkiller, slazem se sa tobom sto se tice pesme, ali meni je too dirty da majki kaze
"Your every lick baby
Your dog's a bitch baby
You make me sick baby

...............................
I'm such a swine baby
All down the line daddy"

Svidja mi se ovo, vodimo knjizevne veceri tj. tumacimo Majklove pesme!

Kao i pesma Eaten alive, bas je SM:
"Gotta do her, crawl all over me
You can rip my shirt, drag me in the dirt
I will be your slave, anything you say
I don't ever wanna be, eaten alive"
Haha, kinky Majkl!
Nadam se da se ne ljutis zbog avatara,ali divan ti ,pa je prosto nemoguce "ne pozajmiti" ga..........A ionako me nesto danas uhvatila BILLIE JEAN groznica,tako da trenutno gledam nastup sa MJ and Friends iz Minhena 1999,malo prije sam iz Bukuresta 1992,iz kolna...pa sve do B.J iz 2001..........:-P:-P:-P

Vidim da je neko pominjao Majklove najbolesnije textove (mislim da je majiska), pa čisto da ponovo to spomenem. Meni je nekako najbizarnija Little Susie, nemam pojma kako mu je uopšte na pamet palo da napiše tako nešto. Npr.
"Oh the blood in her hair" - baš ju opisa, svaka čast...

Mene nekako uhvati jeza kad čujem na kraju pjesme ona zvona....

Vidim da je neko pominjao Majklove najbolesnije textove (mislim da je majiska), pa čisto da ponovo to spomenem. Meni je nekako najbizarnija Little Susie, nemam pojma kako mu je uopšte na pamet palo da napiše tako nešto. Npr.
"Oh the blood in her hair" - baš ju opisa, svaka čast...

Mene nekako uhvati jeza kad čujem na kraju pjesme ona zvona....

Jea:mrgreen:
Znaci, ta mu je... Meni se jaaaako sviDZa, ali, nije ni cudo, ja sam morbidna uvek:lol::lol:

Jea:mrgreen:
Znaci, ta mu je... Meni se jaaaako sviDZa, ali, nije ni cudo, ja sam morbidna uvek:lol::lol:
Bas kao i tvoj avatar,nego ajde dodji kasnije na yahoo......Cijeli dan danas slusam CAN'T LET HER GET AWAY sa Dangerousa.......Dangerous je najjaci album ikada(dok me sjutra ne uhvati Invincible,a vec pjevusim "..I felt the MAGIC all in the air.." iz you rock my world.......)......A jedina Majklova pjesma koju ne podnosim je FAREWER MY SUMMER LOVE,nekako mi ne ulazi u usi........A sto nema Danijele odavno?????

E, moram da se nadovezem na komentar o pesmi Morphine . Koliko znam ta pesma je gotovo autobiografska jer je u to vreme ( valjda ) znate, Majkl bio ovisnik o antidepresivima, i lekovima protiv bolova koji su inace popularna droga medju americkim dzet setom. Bio je i u dubokoj depresiji kada je pokusao samoubistvo, pa ga ej Liz Tejlor nagovorila da ode na lecenje u ustanovu gde sei ona godinama lecila od alkoholizma. U pitanju je neka popularna bolnica gde navracaju "stanovnici" Holivuda. Ova pesma je crna onoliko koliko je ta period njegovog zivota bio crn :cry:

E, ljudi htedoh da vas pitam, da li u ovm Thriller 25 postoji i obrada pesme - Say, say, say- jer sam ja skinula Thriller 25 sa Torenta i nema te obrade. Ali zato cesto cujem obradu te pesme. Pa mislim da nije neki mix koji nema veze sa ovim Thrillerom. Jer mi se ta pesam svidja ali nemaje u ovom sklopu. Molim odgovor :D

E, moram da se nadovezem na komentar o pesmi Morphine . Koliko znam ta pesma je gotovo autobiografska jer je u to vreme ( valjda ) znate, Majkl bio ovisnik o antidepresivima, i lekovima protiv bolova koji su inace popularna droga medju americkim dzet setom. Bio je i u dubokoj depresiji kada je pokusao samoubistvo, pa ga ej Liz Tejlor nagovorila da ode na lecenje u ustanovu gde sei ona godinama lecila od alkoholizma. U pitanju je neka popularna bolnica gde navracaju "stanovnici" Holivuda. Ova pesma je crna onoliko koliko je ta period njegovog zivota bio crn :cry:
A da,zato je BLOOD ON THE DANCE FLOOR posvetio ser Elton Dzonu,jer mu je ovaj pomogao u odvikavanju od antidepresiva.........Morphine je vrh......A i sumnjam da je Majkl toliko labilna osoba bio da je pokusao samoubistvo,a ko zna ko je sve to pricao.Da li razumijete zasto se album tako zove i zasto se tako zove(mislim na BLOOD o.....)????

E, ljudi htedoh da vas pitam, da li u ovm Thriller 25 postoji i obrada pesme - Say, say, say- jer sam ja skinula Thriller 25 sa Torenta i nema te obrade. Ali zato cesto cujem obradu te pesme. Pa mislim da nije neki mix koji nema veze sa ovim Thrillerom. Jer mi se ta pesam svidja ali nemaje u ovom sklopu. Molim odgovor :D
Na THRILLEER 25 NEMA REMIXA VEC SAMO ORIGINALNA VERZIJA SA POLOM MAKARTNIJEM,inace ta pjesma nije Majklova i nije se nalazila na starom trileru..........Spot im je fenomenalan.................

Ma, yahoo.. Ja sam na msn-u... A tebe nema...
Ovaj, nisam znala da je Majk hteo da se ubije:shock:
Vjerujes u babske price....Ako je u to vrijeme pravio morbidne filmove i tekstove ne znaci da je htio da se ubije,samo covjek bio malo ocajan,umoran od duge Histori turneje,javili su se i bolovi ali pokusaj samoubistva??????Tu pricu su novine kao po obicaju preuvelicale i nesto dodale,pa kad se to sve fino skrcka i objavi,znamo svi sto je onda..........Svasta se za vrijeme Blooda odnosno kasnog historija:duga turneja,morbidni tekstovi,film,crveno odelce,zenidba za najvece svjetsko strasilo,sto jos sve ima.......

BLOOD ON THE DANCE FLOOR-svi znamo -znaci krv na podijumu za igru.......Navodno ta krv predstavlja zelju novinara,paparaca da vide Majkla u lokvi krvi ,raspadu.........I on to osjecajuci stvorio je ovaj velicanstven album....Skoro svih 5 originalnih pjesama na albumu nisu "normalne"(mislim malo morbidne,neuobicajene ali vrhunske......)Jedan fan je sve to lijepo objasnio na wikipendiji.dako da ne duzim........

Vjerujes u babske price....Ako je u to vrijeme pravio morbidne filmove i tekstove ne znaci da je htio da se ubije,samo covjek bio malo ocajan,umoran od duge Histori turneje,javili su se i bolovi ali pokusaj samoubistva??????Tu pricu su novine kao po obicaju preuvelicale i nesto dodale,pa kad se to sve fino skrcka i objavi,znamo svi sto je onda..........Svasta se za vrijeme Blooda odnosno kasnog historija:duga turneja,morbidni tekstovi,film,crveno odelce,zenidba za najvece svjetsko strasilo,sto jos sve ima.......

Volim te:lol::lol::lol:
Ma, meni je Blood omiljena:mrgreen:
I Susie:mrgreen:
Ma sve. ***, ja stvarno ne kontam, covek pravi takvu muziku.. Znaci, nisam ga renije slusala, a sada me na mjfc ubacili u top 5 najvecih fanova:lol::lol::lol::mrgreen:
Al' 'ajde... Nego, kad ce viseeeeeeeeeeeeeee????

Back