Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A da,zato je BLOOD ON THE DANCE FLOOR posvetio ser Elton Dzonu,jer mu je ovaj pomogao u odvikavanju od antidepresiva.........Morphine je vrh......A i sumnjam da je Majkl toliko labilna osoba bio da je pokusao samoubistvo,a ko zna ko je sve to pricao.Da li razumijete zasto se album tako zove i zasto se tako zove(mislim na BLOOD o.....)????

Pokusao je da se ubije mucenik i te kako. A jaka licnost ne znaci da osoba ima neverovatno rastegljive nerve nego da se posle teskih padova dizeza razliku od slabih licnosti koje odu i alkoholizam ili drogu a potom i u smrt. Ali to su bile njegove zivotne lekcije ;)

E, ljudi htedoh da vas pitam, da li u ovm Thriller 25 postoji i obrada pesme - Say, say, say- jer sam ja skinula Thriller 25 sa Torenta i nema te obrade. Ali zato cesto cujem obradu te pesme. Pa mislim da nije neki mix koji nema veze sa ovim Thrillerom. Jer mi se ta pesam svidja ali nemaje u ovom sklopu. Molim odgovor :D

koliko znam, nema say say say obrada...

E, moram da se nadovezem na komentar o pesmi Morphine . Koliko znam ta pesma je gotovo autobiografska jer je u to vreme ( valjda ) znate, Majkl bio ovisnik o antidepresivima, i lekovima protiv bolova koji su inace popularna droga medju americkim dzet setom. Bio je i u dubokoj depresiji kada je pokusao samoubistvo, pa ga ej Liz Tejlor nagovorila da ode na lecenje u ustanovu gde sei ona godinama lecila od alkoholizma. U pitanju je neka popularna bolnica gde navracaju "stanovnici" Holivuda. Ova pesma je crna onoliko koliko je ta period njegovog zivota bio crn :cry:

au, koji trip..
Pa, faktički, Majkl nikada nije ni imao život...radost i osećaj življenja sasečeni su u samom korenu najranijeg detinjstva...tako da nam se Majkl privatno samo mučio i konstantno pokušavao da opstane u onoj džungli od holivuda...užas!!! hvala bogu što je imao prave ljude pored sebe, jer sam ...nikada ne bi uspeo da se izvuče, jadničak

e, jel znate čega sam se setila :D
se sećate Genesisovog spota "I can't dance" kad na kraju Phil Colins imitira Majkla...ona scena iz Black or White kad zakopča šlic i zaurliče kao panter i stavi šešir i stepuje...:lol: komedija......

Hello ljudoviii ! :D Sta ima ? Ne stizem ni da vas posetim...:)

Jel ima nesto novo vezano za Majklov album,jel znate nesto ? Poslednje sto sam ja cula je to da album izlazi tek sledece godine...:(
E to niko ne zna,cak ni on sam........Ja sam cuo da izlazi 20.maja ove god.(e da oce vise).........Mislite li vi da ce u 2008 da :izda thriller 25,turneja sa Jacksonsima(ako je uopste i bude),novi album.......Cisto sumnjam da ce to sve u jednoj godini(ali bilo bi fino s njegove strane)......Svo je cudo sto je reizdanje trilera objavio,a za ostalo mislim da cemo malo poduze da cekamo.................jos malo cu poceti i da sumnjam u izlazak "novog albuma":evil::evil::evil:,Ali Miki je Miki i nema nam druge..........Nadam se da ove starije fanove nije nervirao kad su iscekivali Dangerous,History........:roll:

EMINEM: michael jackson was one of my idols
SWAY: was
EMINEM: well, he still is i mean, i like his music i like his dancing but my i love his attitude he doesn't give a damn what people think about him i respect and admire any person who has that kinda attitude.
Steven Spielberg: Michael Jackson, the star, is a phenomenon. The hat, a single glove, white socks and black loafers. He's mysterious. Theatrical. The consummate performer. From the way he moves, to the Neverland he's created as his home, it's as if he's an illusion
Janet Jackson:
"It is impossible to compare us. Michael is a living legend." "Michael is definitely my biggest influence. I don't think I dance like him though, and if I do to some extent, I can only say that we are brother and sister so the same blood does flow through us, plus we were so close growing up, and we did dance together growing up. But he's an amazing dancer and I don't think I dance anywhere near his ability. He's really an amazing dancer." .........................

Missy Elliott:
"I love Michael Jackson! I used to write him letters when I was little and daydream that he would come to my school and take me out of class." "I don't look at it as he's not the hottest thing any more - I look at what he's done as a groundbreaking artist who opened a lot of doors for Black acts. Michael Jackson is still amazing to me." .........................

Missy Elliot:
"I sent letters to Janet and Michael Jackson every day. I made my mom buy the stamps, and I’d send these letters telling them I was crippled. I had no arms, no legs, no eyes. I never heard back. My mom was really worried. "
Teen Vogue: Which male celebrity would you be nervous to meet and why?

Michelle: Well, we had the pleasure of meeting Michael Jackson at a Christmas concert, and he came onstage for the finale. I was very nervous because he's the biggest male artist in history and you have to be careful not to do or say something stupid!
Beyoncé: Michael Jackson. I met him once onstage, but I only got to hug him. He's my favorite singer.

Teen Vogue: What talent do you wish you had?

Michelle: I wish I could moonwalk!
Kelly: I wish I could dance like Michael Jackson!

Teen Vogue: Before you became famous, what celebrity were you crazy about?

Michelle: Michael Jackson, Janet Jackson and Ms Whitney Houston!
Kelly: Whitney Houston and Michael Jackson!
Beyoncé: Michael Jackson
Ricky Martin: "Woah, talking about Mr. Jackson, all my respect. He definitely has a lot to do with my career. He's the legend; El Maestro, you know? From him, we learn a lot, and definitely he will always be a part of my life."

Tionne "T-Boz" Watkins of TLC [On asked what her favourite album is]:"Thriller! It gave birth to a true megastar, and nobody has bettered it yet. It's still the biggest-selling album of all time."

Zamislite,Eminemu je bio idol,a u "JUST LOSE IT" ga ovaj ismijao,Eminem je stvarno pravi,odani fan,slazete se???????????

Prvi put cujem da je Eminem Majklov fan. Ma Eminem je onda dvolicna budala, on je meni odvratan!
Lako je izjasnjavati se da gotivis nekog kad je faca a kad je dole i ugled osobe srozan onda em sto svi okrecu glavu blam ih da se izjasne da vole il su voleli tu osobu vec i je ismejavaju. Da bi upravo te osobe kad izlazi da primi nagradu i odradi nastup one pljeskale sa kezom u prvim redovima. Gde su svi ti mladjani fanovii novije zvezde i zvezdice bili pre nego sto je donesena presuda da nije kriv, il nema dovaljno dokaza sta li vec? Niko nije javno stajao uz njega od starih prijatelja iz Holivuda osim Bruk Silds i Liz, koliko ja znam. A pre nekog vremena nabasam na neki gde je vise nego predugacak spisak ljudi iz Hoolivuda koji na video snimcima pricaju kako je on Bog za njih uvek bio i bice, fanovi su od kad su prohodali i tako dalje meni su se tada svi smucili.

Pa rekla je Elizabeta Tejlor da je po podizanju optuznice protiv njega morala da dotrci do njega negde u Evropi, Aziji gde on bese da ne bi napravio nesto od sebe.
Sto ga je Blesir pitao u intervju-u " Da li je to istina ..." da je hteo da se ubije, na sta ovaj odgovara u fazonu " Ne ne nikako suvise volim zivot da bih se ubijao"
A ziva istina Device su poznate po suidima, medju njima najvise ima samoubica. Pa i Subotica u Vojvodini i Niksic su gradovi sa najvecom stopom samoubistava u bivsoj Srbiji i Crnoj gori a ti gradovi su inace pod znakom Device, to je opste poznato u astroloskom svetu.

E to niko ne zna,cak ni on sam........Ja sam cuo da izlazi 20.maja ove god.(e da oce vise).........Mislite li vi da ce u 2008 da :izda thriller 25,turneja sa Jacksonsima(ako je uopste i bude),novi album.......Cisto sumnjam da ce to sve u jednoj godini(ali bilo bi fino s njegove strane)......Svo je cudo sto je reizdanje trilera objavio,a za ostalo mislim da cemo malo poduze da cekamo.................jos malo cu poceti i da sumnjam u izlazak "novog albuma":evil::evil::evil:,Ali Miki je Miki i nema nam druge..........Nadam se da ove starije fanove nije nervirao kad su iscekivali Dangerous,History........:roll:

Ne mogu da tvrdim sa sigurnoscu ali ja mislim da se on pitao da Thriller 25 ne bi ni izlazio. Izdavanje tog albuma je bilo u interesu izdavacke kuce koja je to objavila, iako vise nije pod Sonyem i Motownom, oni verovatno i dalje poseduju izdavacka prava na te pesme. Garantujem da on nije ni 1% ucestvovao u stvaranju onih remixa, jednostavno je reko onom will-u "ma smuckaj sta hoces" a u sebi verovatno mislio "ionako to niko nece da slusa". A sto se tice izdavanja novog albuma ima mi jos da se nacekamo.

Pa rekla je Elizabeta Tejlor da je po podizanju optuznice protiv njega morala da dotrci do njega negde u Evropi, Aziji gde on bese da ne bi napravio nesto od sebe.
Sto ga je Blesir pitao u intervju-u " Da li je to istina ..." da je hteo da se ubije, na sta ovaj odgovara u fazonu " Ne ne nikako suvise volim zivot da bih se ubijao"
A ziva istina Device su poznate po suidima, medju njima najvise ima samoubica. Pa i Subotica u Vojvodini i Niksic su gradovi sa najvecom stopom samoubistava u bivsoj Srbiji i Crnoj gori a ti gradovi su inace pod znakom Device, to je opste poznato u astroloskom svetu.
Nije valjda da vjerujes u astrologiju i ostala sujeverja i u price "rekla-kazala".........Nego pustite vise samoubistva,astrologiju, itd,........Hoce li uopste biti JACKSON 5 turneje???

Prvi put cujem da je Eminem Majklov fan. Ma Eminem je onda dvolicna budala, on je meni odvratan!
Lako je izjasnjavati se da gotivis nekog kad je faca a kad je dole i ugled osobe srozan onda em sto svi okrecu glavu blam ih da se izjasne da vole il su voleli tu osobu vec i je ismejavaju. Da bi upravo te osobe kad izlazi da primi nagradu i odradi nastup one pljeskale sa kezom u prvim redovima. Gde su svi ti mladjani fanovii novije zvezde i zvezdice bili pre nego sto je donesena presuda da nije kriv, il nema dovaljno dokaza sta li vec? Niko nije javno stajao uz njega od starih prijatelja iz Holivuda osim Bruk Silds i Liz, koliko ja znam. A pre nekog vremena nabasam na neki gde je vise nego predugacak spisak ljudi iz Hoolivuda koji na video snimcima pricaju kako je on Bog za njih uvek bio i bice, fanovi su od kad su prohodali i tako dalje meni su se tada svi smucili.
I vise je nego ocigledno da Eminem ne moze biti MJ fan(to svako normalni vidi).....A uostalom ovo sam nasao na MJFC,a vi na ovo regujete kao da vas ja ubjedjujem da jeste:evil::evil:...

Nije valjda da vjerujes u astrologiju i ostala sujeverja i u price "rekla-kazala".........Nego pustite vise samoubistva,astrologiju, itd,........Hoce li uopste biti JACKSON 5 turneje???

Nemoj da pricas ono sto ne znas - ozbiljna astrologija je daleko od sujeverja vec ozbiljno izucavana oblast kojom se bave mahom visoko obrazovani ljudi iz celog sveta. Pogledaj najvece svetske astroloske konferencije Nju Jork, London, Moskve , Nju Delhi ( jedna od posecenijih polako postaje nasa u Beogradu ) gde gostuju eminentni svetski astrolozi oni koji se najuspesnije bave astromedicinom su skoro do jednog lekari , astropsihologijom - psiholozi, neuropsihijatri , zatim filozofi, fizicari i metafizicari pa posle i ostale visoko obrazovne profesije. A i izucava se zvanicno na Engleskim, Nemackim,Ruskim fakultetima, postoji kod nas istureno odelenje na dal pri filozovskom kod nas rece mi jedan decko sa tog faksa skoro. Zatim kurs na "Bozidar Adjije "pa privatni astroloski institut "AstroLab"u BG-u. Na fonu se poznati profa bavi astrologijom to svi znaju. I nasi eminentni astrolozi su mahom intelektualci. Svrati na astro forum pa pogledaj kakvog sveta ima tamo.

Back