majiska
Primećen član
- Poruka
- 522
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da vas pozdravim![]()
Super za majice, meni iskreno nikada nije palo na pamet, mozda i ja probam da odradim koju kad budem imala vremena. A sto se tice ideje za majicu, bilo bi gotivna varijanta samo njegovih ociju, ako bi se nasla gotivna slicka.
Yeah, pa i ti si tu!Već sam se bila uplašila da su nas svi napustili...
Neka, neka, samo ti navrati![]()
Mislis nesto ovako
![]()
Ja se isto spremam da odstampam majce i imam neke ideje, pa kad bude bilo gotovo poslacu vam da vidite kako izgleda![]()
Auuuuu, što to moćno izgleda...:shock:
A na kojem mjestu na majici staviti npr. ovu sliku? S koje strane?
Mislis nesto ovako
![]()
Ja se isto spremam da odstampam majce i imam neke ideje, pa kad bude bilo gotovo poslacu vam da vidite kako izgleda![]()
Ebte, gde si iskopala ovaj mix, kako da ga skinem? Sjajan je! Uci Kanye!
kejti, pa šta ti se desilo? Vidim u profilu da si nešto gadno raspoložena...:-(
užas :shock: ...kad bi samo znala ko piše ovakve stvari...ja bi njih na el. stolicu
http://www.netplugged.com/vijest.asp?ID=9699
eh...da mi je samo jedan dan da proživim tako...
Baš mi je krš što je ovako kako je danas.
Svi fanovi su utihnuli, samo se prisećaju starijih vremena i to je to. Slušam priče starijih fanova...kada su kačili postere po sobi, prozivali se sa hejterima...kada si na jaknu i ranac okačio 20 majklovih bedževa, uvijao sveske u MJ postere, štampao majice, pokušavao da kopiraš Majklovu frizuru ili kao kreten nosiš jednu rukavicu...pa kada se više fanova skupi da gleda koncert...
Ne znate koliko mi je krivo što mi je takav jedan period uskraćen, a zaista mislim da su to najlepša vremena.
Danas, mogu da se trudim kolko hoću, ali sve je džabe jer nema onog pravog osećaja koji fan treba da oseća. Prvenstveno, okruženje je najšugavije. Više se osećaš kao vanzemaljac i uljez medju svim ljudima kojima je Majkl prikazan kao kriminalac. Zatim, kad nemaš podršku drugih fanova, nekoga sa kim bi mogao da razmeniš mišljenja i u čijem društvu bi u potpunosti mogao da obožavaš Majkla, opet je sve uzaludno.
Ali, šta da se radi...samo znajte, ja se još uvek ne predajem![]()
eh...da mi je samo jedan dan da proživim tako...
Baš mi je krš što je ovako kako je danas.
Svi fanovi su utihnuli, samo se prisećaju starijih vremena i to je to. Slušam priče starijih fanova...kada su kačili postere po sobi, prozivali se sa hejterima...kada si na jaknu i ranac okačio 20 majklovih bedževa, uvijao sveske u MJ postere, štampao majice, pokušavao da kopiraš Majklovu frizuru ili kao kreten nosiš jednu rukavicu...pa kada se više fanova skupi da gleda koncert...
Ne znate koliko mi je krivo što mi je takav jedan period uskraćen, a zaista mislim da su to najlepša vremena.
Danas, mogu da se trudim kolko hoću, ali sve je džabe jer nema onog pravog osećaja koji fan treba da oseća. Prvenstveno, okruženje je najšugavije. Više se osećaš kao vanzemaljac i uljez medju svim ljudima kojima je Majkl prikazan kao kriminalac. Zatim, kad nemaš podršku drugih fanova, nekoga sa kim bi mogao da razmeniš mišljenja i u čijem društvu bi u potpunosti mogao da obožavaš Majkla, opet je sve uzaludno.
Ali, šta da se radi...samo znajte, ja se još uvek ne predajem![]()
Hehe, kad se setim moje tinejdz sobe i spomenara - Majki, Majki, Majki. Ja sam sa drugaricama cak slavila MAjklov rodjendan. Jaooo, kako smo lude bile, hehe, blam me da kuckam ovde sta smo sve radile! Plus, tada je MTV valjao. Bile su to rane 90te, najgori moguci period, ali nas je vodila Majklova muzika i bile smo bas bezbrizne.
Ljudi, ja sam nesto vrlo skepticna sto se tice albuma. Mislim da nece ni izaci. Majkl sada nije u studiju, i ne kapiram - ako je nesto snjimio, trebalo je da izadje vec, cak nema ni najave, a albumi se najavljuju i do godinu dana unapred. Mislim na zvanicnu najavu, a ne na ove traceve reko Will, pa reko Akon. Eto oni rekli da je u pitanju neko veliko iznenadjenje..maaaa. :-|