Preporucujem ti Who is it i Stranger in Moscow
Who is it - premocan spot.....bas ima jacinu, kao i pesma...savrseno je uklopio!!!!!!
Stranger in Moscow - smorcina od spota!!!!!! Bas je krs uradjen.....nista se ne desava

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preporucujem ti Who is it i Stranger in Moscow
Za "Give in to me " je jedan jedini spot i to sa Slashom...................a za D.D spot koji ti navodis ima jedno najmanje deset verzija sa BAD turneje da su na MTV,VHR1 i druge tv pustani ............Samo uporedi onu D.D sa Majklovog sajta,i onu D.D na MOONWALKERA(zao mi je sto ga nemas:-P:-P:-P) i jos nekoliko koji su oznaceni sa MICHAEL JACKSON-DIRTY DIANA........koji su navodno spotovi,ali spotovi u 10 verzija...............Reci da postoji spot DIRTY DIANA isto je reci kao da postoji spot za WILL YOU BE THERE ili GONE TOO SOON![]()
Jesi li ti Moonwalkera uopste gledala,..................na sam pocetku je Man in the mirror,pa odlomci iz spotova thriller,nastup Billie Jean-spot isto,we are the world,Ben,...........Dirty Diana.......pa oni klinci koji izvide BAD,pa speed demon,SPAJK pa svejos svasta i na kraju COME TOGETHER.I WILL YOU BE THERE NIJE SPOT,nego na DANGEROUS THE SHORT FILMS-u su samo odlomci sa koncerata gdje je pjevao tu pjesmu,a u kojem najvise preovladava Bukurest-a to nas "pametni moonwalker80 moze da ti potvrdi,a ni GOON TO SOON nije spot nego prica o djecaku RYAN WHITE(1971-1990).............valjda dovoljno mozga imas da razlikujes kompilacije i spotove,a za Dirty Dianu priznajem da sam pogrijesio:-P:-P:-PPrvo se ne secam da na Moonwalkeru ima Dirty Diane...
Postoje spotovi za Will you be there, kao i Gone too soon!!!!!!!....ja ih licno videla na Dangerous short films DVD-ju !!!!!!!
A originalniji Dirty Diana spot od ovog ne mozes naci !!!!!!!!!
...Dirty Dianu priznajem da sam pogrijesio:-P:-P:-P
A da li se slazes da will you be there i gone to soon nisu spotovi?:-P:-P:-PCuti kad barem priznajes![]()
A da li se slazes da will you be there i gone to soon nisu spotovi?:-P:-P:-P
A zar nisi i sam rekao da will you be there nije spot,ili te pamcene ne sluzi........Znaci to je kompilacija nastupa,i to zna svako ko ima DANGEROUS THE SHORT FILMS(a ti ga nazalost nemasSpot bi trebalo da bude sve ono sto je zvanicno objavljeno...e sad ti sam zakljuci
![]()
'Alo, vas dvojica niste normalni! Koga je briga da l' ce Luka da se pose*e nekome u usta, bre?! Jel hocete da nam zbog vas zatvore temu?!
![]()
Kako mi je zao sto nije ovako ostao![]()
'Alo, vas dvojica niste normalni! Koga je briga da l' ce Luka da se pose*e nekome u usta, bre?! Jel hocete da nam zbog vas zatvore temu?!
![]()
Majkl je oduvek takav !!!![]()
Misliš, što nije ostao crn?
Khm, pa nije sve u boji kože, to je sasvim sporedna stvar...:-|
Da...Pa J.B.G. ja ga ionako ne slusam...Inace bolje mu je bilo kad je bio crn. Lepsi je.![]()
Mislim i ne znam istoriju zasto je postao belac....![]()
Got the hots je fenomenalna...........u pravom je stilu '80:-P:-P:-P,a ni THE GIRL IS MINE 2008 nije losa..........a ni BILLIE JEAN u house camp mix-ujoj bre, jel čuo neko još koju dobru pesmu na Thriller 25 (poput "Got the hots") ??? Upravo slušam običan Thriller i mislim se koliko su sje....ovako dobre pesme...
Ova 2 spota nisam nabrojao kao najbolje,nego "najredje" koje su pustane na TV(a kod nas Majkla veoma malo pustaju)..................ne bih bas rekao za stranger im moscow da je KRS,nego smor..............a ne izgleda bas najbolje u tom spotuWho is it - premocan spot.....bas ima jacinu, kao i pesma...savrseno je uklopio!!!!!!
Stranger in Moscow - smorcina od spota!!!!!! Bas je krs uradjen.....nista se ne desava![]()