Dirty_Diana'87
Primećen član
- Poruka
- 683
...........................................................ima nervno da obolim dok ne izadje album.................imate li taj osjecaj?????????????????Mene upravo trese................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali onaj dio kad razbije flasu,pa kad skoce denseri,pa pocne "play"....................obozavam onaj dio:-P:-P:-P
Bas sam maloprije skinuo spot SAY SAY SAY-vrhunski je!!!!!!!!!:-P:-P:-PSamo steta sto to nije Mikijeva pjesma...............alim ipak YOU ROCK MY WORLD mu je jedan od najboljih spotova(cak mi je bolji i od Smooth criminala na koji lici-moje misljenje-smooth nekako smara(ponekad) dok YOU ROCK MY WORLD je BUF..............:-P:-P:-P
Ja neprestano gledam Jam iz Bukuresta 1992..........................vrhunski je........:-P:-P:-PHehehe... Aj na pp mi daj tvoj msn...
Ljudi.... Ne znam, tako sam se danas na JAM nalozila... Mislim![]()
U pravu si GHOSTS je ............ne moze se opisati........:-P:-P:-P,sad me nesto uhvatila SPEED DEMON groznica,osjecam se kao SPAJK u moonwalkeru............ima da izludim:-P:-P:-Psay say say je najjači spot ikada..meni je bolji od smootha. A koreografija iz Ghosts je neprevazidjena. !!!!!!!!!!
Bas sam maloprije skinuo spot SAY SAY SAY-vrhunski je!!!!!!!!!:-P:-P:-PSamo steta sto to nije Mikijeva pjesma...............
Najčešće slušam-Dangerous,Najbolji album (definitivno) - THRILLER,Najoriginalniji i najraznovrsniji album -History,Obožavam - BLOOD ON THE DANCE FLOOR,neprestano slusam-Invincible,Bad -ah,speed demon...............,OFF THE WALL najmanje slusam-najmanje ga slusam ali je najbolji disco album ikada.......................:-P:-PNajčešće slušam - OFF THE WALL
Najbolji album (definitivno) - THRILLER
Omiljeni album (uvek i zauvek) - BAD
Najoriginalniji i najraznovrsniji album - DANGEROUS
Brilijantan album - HISTORY
Obožavam - BLOOD ON THE DANCE FLOOR
Solidan album i sa najboljim baladama - INVICIBLE
slike svih stadiona na kojima je majkl držao koncerte !!!
http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=135461888&blogID=368442282
E da oce.........................odmah bih dosao............trceci ako treba(iako je Podgorica udaljena od Beograda oko 500 km).........ali to se vjerovatno nikad nece desitiTreba samo dodati još Marakanu, pa da bude kompletno![]()
Pa ja sam rekao da je fenomenalan:-P:-P:-P,nije uzalud proglasen najprodavanijim duplim albumom svih vremena...............:-P:-P:-Ppa rodjače, ne dopadaju nam se posebno spotovi, turneje i fizički izgled....ali niko nije rekao da je History fenomenalan album!!!Majkla nema šanse zamisliti bez Earth Song-a , jedne od najvećih balada ikada stvorenih!!!!!! I super mi je to što je napravio dupli cd...sa starim hitovima...da se ljudi podsete dobrih starih hitova
Tabloid Junkie je takodje jedna od najjačih pesama sa Historyja...žao mi je što nije uradio spot za tu pesmu...Scream i They dont.. neću da komentarišem...i pesme i spotovi su vrhunski...a Smile je pesma pisana specijalno za mene, verujte mi
!!!!!!!!!Dakle, zaključak je: Every day create your HIStory !!!!!!
![]()
p.s. E, pitala sam danas za T25 u Mamutu...mislim, prodavac nije znao kako se speluje "Michael"....tu sam ga malo ispljuvala, ali opet ništa ne nadjoh na spisku u njihovom kompu
...nemaju nijedan cd Majkov, a kamoli t25...
Necu da ga komentarisem bolje, jer znam da ih dosta ljudi na 4umu voli, a ja imam izuzetno negativno misljenje o njemu...tako da :S
Necu da ga komentarisem bolje, jer znam da ih dosta ljudi na 4umu voli, a ja imam izuzetno negativno misljenje o njemu...tako da :S
Nema šta...Savršeno Savršenstvo!!!!!!!!Michael Jackson je kralj muzike. Mogu da mu prigovaraju sta hoce i da ga optuzuju za sta god hoce, ali on je zakon. Na koncertu u Sidneju ovde kod nas 2004. napravio je pravi show. Svi smo uzivali. 2 sata prave muzike od 80-tih, 90 tih, do tada.