Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako je Princ Majkl bio grdan kao beba,bljak..............uopste ne lici na svog svog slavnog taticu,a i Debi je jednom rekla:"ne znam zasto to krije,oni nisu njegova djeca.......tralala",ali ja ne vjerujem u te njene pricice-sto to nije rekla dok su bili u braku.........nego sad

Ova 2 spota nisam nabrojao kao najbolje,nego "najredje" koje su pustane na TV(a kod nas Majkla veoma malo pustaju)..................ne bih bas rekao za stranger im moscow da je KRS,nego smor..............a ne izgleda bas najbolje u tom spotu

Za spot Stranger in Moscow nemam neki poseban komentar, ali mi se pjesma sviđa, OK mi je. A što se tiče izgleda, pa, nije baš toliko loše, mislim da Majkl ima i gorih momenata...

Za spot Stranger in Moscow nemam neki poseban komentar, ali mi se pjesma sviđa, OK mi je. A što se tiče izgleda, pa, nije baš toliko loše, mislim da Majkl ima i gorih momenata...
Poput Childhood,don't stop till you get enough..................zao mi je sto se ne pojavljuje u CRY i sto nije uradio spot za TABLOID JUNKEY,i sto nije uradio malo duzu verziju za BLOOD ON THE DANCE FLOOR umjesto samog b.o.t.d.f i b.o.t.d.f u rafugee camp mix............a i ocekivao sam da ce na 30th ann. show you rock my world izvesti malo spektakularnije,a ne sa onim tupavim Aserom koji je samo njegova kopija:evil::evil::evil:...........

Sjedite li vi na usi...................................ocete li mi vise rec je li uradio spot za ONE MORE CHANCE????????????????bilo bi fino sa vase strane

Jok... Jao, ljudi, 'ajde mi recite koju pesmu da pustim, bas sam nekako srecna, a suncano jeeee :D:D:D
Prsla sam... I tako... Oni na MJFC i dalje balave, otvaraju teme last one who post love Michael the most... I tako... Ja se javim jednom u mesec dana :lol:
Sutra u 00:00 moram da postujem zadnja:lol::lol::lol::lol:

evo baš slušam neki intervju majklov...priča kako gotivi "childhood", "heal the world", "smile" i te baladice...ja bih mogla samo "smile" da izdvojim kao jaku pesmu, ono sa tim nekakvim dubljim razmišljanjem i tekst baš zna da podstiče...meni više dodje da plačem uz tu pesmu, nego da se smejem...al ono...ovo bi bila jedina majklova pesma koja me najbolje i potpuno opisuje..

evo baš slušam neki intervju majklov...priča kako gotivi "childhood", "heal the world", "smile" i te baladice...ja bih mogla samo "smile" da izdvojim kao jaku pesmu, ono sa tim nekakvim dubljim razmišljanjem i tekst baš zna da podstiče...meni više dodje da plačem uz tu pesmu, nego da se smejem...al ono...ovo bi bila jedina majklova pesma koja me najbolje i potpuno opisuje..

Pa, jeste, Smile ima baš jak text, liči na Majkla, nema šta :p
Samo, meni i Heal the world je isto odlična pjesma...;)

A je li ikad rekao koje spotove najviše voli?

Ne, pričao je za Janet nešto...da su joj najjača pesma i spot "Rhythm nation" i da dok smišlja i uvežbava svoje plesne pokrete, voli da pusti Janetinu muziku. Heal the World mu je naravno premoćna pesma...obožavam kada u pesmu ubaci hor...uhhhh...to su mu najbolje pesme!!!!!! i heal the world, i will you be there, i history, i man in the mirror i earth song...nemam reči kako vrhunski napravi...
primetila sam da je za Childhood u više intervjua rekao da mu je ta pesma svetinja i baš je izdvaja ...meni se ta pesma baš najmanje od svih svidja

Meni je Childhood super baladica, i baš je simpatična (divim mu se gdje uspije da otpjeva one visoke tonove :!:).
A što se tiče spota, dobar je, Majkl s onom frizuricom izgleda kao neki dječačić, sladak mi je ;)

NADAM SE DA NIJE APRILSKA ŠALA, ALI IZGLEDA DA NAM SE MAJLK OPET OPEKAO :( ...ILI NIJE...

Michael Jackson has received hospital treatment for serious burns to his head and upper area of the body after making a speech about comeback.
The 49-year-old entertainer was singing his hit "TABLOID JUNKIE" in Las Vegas when the special effects went wrong.

Three thousand fans saw a firework display erupt behind the superstar, showering him in sparks and setting light to clothes and hair.

Some studio audience members said he was so calm, they thought the incident was part of the act.

Nadam se da JESTE šala, i to vrlo, vrlo neslana!
Bolje da se Majkl već jednom kloni tih "vatrenih efekata", kad ima tako loša iskustva...

A najžešći su mi ovi likovi što kažu da su mislili kako je to dio programa :evil: Stvarno su...:roll:

samo kreten može da pomisli da majkl, najveći performer ikada, može da u program ubaci sopstveno gorenje :roll: pa u stvarnom životu se opekao više puta :( pepsi, neverland...cak mi se cini da je u Moonwalkeru pisao da se zapalio i u nekom automobilu i da je tu mogao cak i da pogine....ne secam se bas najbolje, davno sam citala...a i ne mogu sve da zapamtim...

Jel štampao neko MJ majice??? Ja se nisam pomakla od one dve koje imam od davnina....baš planiram da ovih dana uradim još koju majčicu....samo da pronadjem sliku neku savršenu...neku BAD ili THRILLER, pošto sam DANGEROUS već radila...

samo kreten može da pomisli da majkl, najveći performer ikada, može da u program ubaci sopstveno gorenje :roll: pa u stvarnom životu se opekao više puta :( pepsi, neverland...cak mi se cini da je u Moonwalkeru pisao da se zapalio i u nekom automobilu i da je tu mogao cak i da pogine....ne secam se bas najbolje, davno sam citala...a i ne mogu sve da zapamtim...

:shock: Majkl definitivno treba da pripazi s tom vatrom, čak i kad neko pali cigaretu u blizini od 3m ;)
Sad kad spomenuh cigarete, je li Majkl ikad pušio?

Back