Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Spot je sniman sto posto i nije nastup sa koncerta ... mislim siguran sam da na koncertu nema toliko malo ljudi i da bi ispalo losije i MJ ne pravi te pokrete dok peva uzivo jer bi crko , pogotovu ne sa takvom lakocom , a peva uzivo Drtiku na certima :D ... i lepa mu je kosulja ... 8) :-o :o

A i vidi se u spotu da je playback...a Majkl ni na jednom koncertu za vreme BAD turneje nije pevao na playback!!!! Live Dirty Diane Majkl je izvodio skroz drugacije i tacno se cuje da nije studijski snimak...

Za "Give in to me " je jedan jedini spot i to sa Slashom...................a za D.D spot koji ti navodis ima jedno najmanje deset verzija sa BAD turneje da su na MTV,VHR1 i druge tv pustani ............Samo uporedi onu D.D sa Majklovog sajta,i onu D.D na MOONWALKERA(zao mi je sto ga nemas:-P:-P:-P) i jos nekoliko koji su oznaceni sa MICHAEL JACKSON-DIRTY DIANA........koji su navodno spotovi,ali spotovi u 10 verzija...............Reci da postoji spot DIRTY DIANA isto je reci kao da postoji spot za WILL YOU BE THERE ili GONE TOO SOON:evil::evil::evil:

Prvo se ne secam da na Moonwalkeru ima Dirty Diane :roll:...
Postoje spotovi za Will you be there, kao i Gone too soon!!!!!!!....ja ih licno videla na Dangerous short films DVD-ju !!!!!!!
A originalniji Dirty Diana spot od ovog ne mozes naci !!!!!!!!! ;)

Prvo se ne secam da na Moonwalkeru ima Dirty Diane :roll:...
Postoje spotovi za Will you be there, kao i Gone too soon!!!!!!!....ja ih licno videla na Dangerous short films DVD-ju !!!!!!!
A originalniji Dirty Diana spot od ovog ne mozes naci !!!!!!!!! ;)
Jesi li ti Moonwalkera uopste gledala,..................na sam pocetku je Man in the mirror,pa odlomci iz spotova thriller,nastup Billie Jean-spot isto,we are the world,Ben,...........Dirty Diana.......pa oni klinci koji izvide BAD,pa speed demon,SPAJK pa svejos svasta i na kraju COME TOGETHER.I WILL YOU BE THERE NIJE SPOT,nego na DANGEROUS THE SHORT FILMS-u su samo odlomci sa koncerata gdje je pjevao tu pjesmu,a u kojem najvise preovladava Bukurest-a to nas "pametni moonwalker80 moze da ti potvrdi,a ni GOON TO SOON nije spot nego prica o djecaku RYAN WHITE(1971-1990).............valjda dovoljno mozga imas da razlikujes kompilacije i spotove,a za Dirty Dianu priznajem da sam pogrijesio:-P:-P:-P

'Alo, vas dvojica niste normalni! Koga je briga da l' ce Luka da se pose*e nekome u usta, bre?! Jel hocete da nam zbog vas zatvore temu?!:evil:

033mq8.jpg

king149jl6.jpg

6lkjqjnzf9.jpg

*Dirty Diana - Gledala sam Moonwalker...više puta....:roll:
I u Moonwalkeru nema Dirty Diana spota !!!!!! Prikazuje se tri sekunde, samo delić..kad ona riba izlazi iz automobila...a celi spotovi su: Badder, Leave me alone, Smooth Criminal i Speed Demon.

Who is it - premocan spot.....bas ima jacinu, kao i pesma...savrseno je uklopio!!!!!!
Stranger in Moscow - smorcina od spota!!!!!! Bas je krs uradjen.....nista se ne desava :neutral:
Ova 2 spota nisam nabrojao kao najbolje,nego "najredje" koje su pustane na TV(a kod nas Majkla veoma malo pustaju)..................ne bih bas rekao za stranger im moscow da je KRS,nego smor..............a ne izgleda bas najbolje u tom spotu

Back