Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Drugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari... Stigla sam kuci... I videla sam da ogovarate naseg novog drugara iz Londona... Decko jeste bucisa, ali mu je glas vrh!!!! Ne mora da bude potpuna kopija MJ da bi bio "dostojan" da ga imitira... Zar nije dovoljno to sto ga voli i sto je ceo svoj zivot posvetio njemu???:sad2: Nemojte me sad razocarati... Pevao je svaka mu cast.... Ja sam odlepila, pevala sam, vristala, skakala ko nenormalna... Koncert je trajao 2 i po sata i bilo je apsolutno fantasticno... ne znate sta ste propustili ... Ja sam ostala bez glasa... Bilo je fanova svih starosnih dobi od 3 do 103, bukvalno... Bio je i Sajko i onaj Sasa Vasic... Savrseno je otpevao svaku pesmu i hvala mu sto nas je udostojio svoje posete kad nas je ceo svet zaboravio... evo su slike https://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=15284&id=100000542716025 za one koji su zainteresovani... valjda sam dobro postavila link... Ja sam fan MJ-a od srednje skole jer pre toga nisam imala apsolutno nikakvu priliku da se upoznam sa njegovom muzikom, nazalost :sad2: i oduvek sam sanjala da budem na njegovom koncertu... ovo je svakako bila dobra zamena... Before you judge someone try hard to love him... Nemojte to zaboraviti... peace & L.O.V.E

yebote, kako ste napisali buca, debeo,prasac,...pomislila sam našta taj čovek liči..
ako je to ovaj sa slika facea o kakvom se prascu radi? normalno čovek izgleda..
uostalom, Majkl je bio jedinstven, gde mož se nadje takav isti čovek, ste zaboravili?

yebote, kako ste napisali buca, debeo,prasac,...pomislila sam našta taj čovek liči..
ako je to ovaj sa slika facea o kakvom se prascu radi? normalno čovek izgleda..
uostalom, Majkl je bio jedinstven, gde mož se nadje takav isti čovek, ste zaboravili?

jeste, to je taj decko... cak je i simpatican uzivo... mica mala... jel zna neko kako se zove, kako mu se pise ime u originalu, da probam da ga nadjem na face-u???

reci barem kako je ispao grafit, šta kaže društvo,liči li čemu?

grafit je verna kopija ove slike

MJ-His-music-will-live-forever.jpg

bas je potpuno ista ! i aj sam se iznenadio jer sam mislio da nece bas biti to to ...

Zar vas Majkl nicemu nije naucio? To vazi za tebe Moonwalker-u 92 i za ostale koji ste milion puta pomenuli kako je taj sto imitira MJ na tribute u BG "debeo".. Ako ne zelis ici negde, nemoj ni ici, ali nemoj ni pljuvati tog decka.. Nisam bila, ali cula sam da fenomenalno peva i PLESE ( iako je krupniji ), tj da je na fenomenalan nacin ODAO POCAST MAJKLU, ako vama to ista znaci.. Meni znaci i svakom normalnom fanu znaci.. Zato prekinite vise tu diskusiju koja nema veze sa mozgom da tako kazem!
Mogu misliti kako to izgleda:whistling:
Mozda da fino pjeva vjerovatno jeste,ali debeljko da igra?presmijesno:lol:
Uopste nije bitno kako si gradjen, da bi mogao plesati Majklove koreografije..
:lol::lol::lol:

Kako bih volio kada bi se odrzao neki MJ Tribute u Podgorici,ili uopste okupljanje fanova..Ali nazalot u CG koliko ja znam imaju samo dva MJ fana:ja i jedna djevojka(bila je registrovana na mjloe,posle sam izgubio svaki kontakt sa njom)..Zar je moguca tolika razlika izmedju CG i npr. HR ili Srbije po broju MJ fanova?Nevjerovatno...

Mogu misliti kako to izgleda:whistling:
Mozda da fino pjeva vjerovatno jeste,ali debeljko da igra?presmijesno:lol:
:lol::lol::lol:

alo, brate, jel znas ti sta pricas??? Jel si video tog decka uzivo??? On nije debeo... jeste krupniji u odnosu na Majkla, ali svakako nije prasac ili sta vec... Decko je savrseno normalan... Prestani da vredjas fanove... ako nista drugo jer je on sigurno fan duze od tebe...:thumbdown::thumbdown::thumbdown::azdaja: :azdaja: :azdaja:

alo, brate, jel znas ti sta pricas??? Jel si video tog decka uzivo??? On nije debeo... jeste krupniji u odnosu na Majkla, ali svakako nije prasac ili sta vec... Decko je savrseno normalan... Prestani da vredjas fanove... ako nista drugo jer je on sigurno fan duze od tebe...:thumbdown::thumbdown::thumbdown::azdaja::azdaja::azdaja:
Ne bih mogao da gledam salce kako se preliva:mrgreen:
Kako nije debeo,pa vidi se na slikama:manikir:
I ne uzrujavaj se,nijesu kalorije vrijedne toga:mrgreen:

Kako bih volio kada bi se odrzao neki MJ Tribute u Podgorici,ili uopste okupljanje fanova..Ali nazalot u CG koliko ja znam imaju samo dva MJ fana:ja i jedna djevojka(bila je registrovana na mjloe,posle sam izgubio svaki kontakt sa njom)..Zar je moguca tolika razlika izmedju CG i npr. HR ili Srbije po broju MJ fanova?Nevjerovatno...

pa nista tu nije neverovatno ... samo koristi malo matematike :lol:

U Srbiji/Hrvatskoj na oko 7 miliona stanovnika imas oko 2.000 fanova sto znaci svaki 3.500 stanovnik je na neki nacin fan odnosno slusa ga bar i malo ... ide na fazon ovih dogadjaja od sinoc recimo ...

U Crnoj Gori ako je svaki 3.500 stanovnik fan u Crnoj Gori vas nema vise od 170 ! :eek:

Dakle u pitanju je samo broj stanovnika ,a procenat fanova ostaje isti :)

Dobro vece :zag:

E sad polako citam ovo napred i nije mi jasno sta se svadjate oko toga...
Ja nisam videla tog decka a nemam fejs pa ako bi neko mogao da stavi slike i ja da vidim.
I ja bih da dam neku procenu :mrgreen:
Inace hvala DangerousPyt sto si nam ispricala kako je bilo i zahvalna sam i decku koji se potrudio da otpeva i odigra,ako je vec igrao,jer je to znak koliko voli Majkla.:heart:

U Srbiji/Hrvatskoj na oko 7 miliona stanovnika imas oko 2.000 fanova sto znaci svaki 3.500 stanovnik je na neki nacin fan odnosno slusa ga bar i malo ... ide na fazon ovih dogadjaja od sinoc recimo ...

U Crnoj Gori ako je svaki 3.500 stanovnik fan u Crnoj Gori vas nema vise od 170 ! :eek:

Sta imas iz mate... Ja furam 3 :mrgreen:
Iako nas nema mnogo mi smo najbolji fanovi na svetu. Kraj.:mrgreen:

ne, nije samo to. i tu je stvar u onoj ebenoj Drini... hrvatska i slovenija su od uvek orijentisane na zapad, mi na istok i narodne pesme..čak i bosna je imala solidnu, ajd da tako zakažem, zabavnu muziku, dok je kod nas to bilo mali broj grupa, uglavnom rokeri.

170?:think:nemoguce:mrgreen:
U CG svako svakoga zna,znao bih ja onda za njih i ranije:cool:

Back