Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
Drugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari... Stigla sam kuci... I videla sam da ogovarate naseg novog drugara iz Londona... Decko jeste bucisa, ali mu je glas vrh!!!! Ne mora da bude potpuna kopija MJ da bi bio "dostojan" da ga imitira... Zar nije dovoljno to sto ga voli i sto je ceo svoj zivot posvetio njemu???Nemojte me sad razocarati... Pevao je svaka mu cast.... Ja sam odlepila, pevala sam, vristala, skakala ko nenormalna... Koncert je trajao 2 i po sata i bilo je apsolutno fantasticno... ne znate sta ste propustili ... Ja sam ostala bez glasa... Bilo je fanova svih starosnih dobi od 3 do 103, bukvalno... Bio je i Sajko i onaj Sasa Vasic... Savrseno je otpevao svaku pesmu i hvala mu sto nas je udostojio svoje posete kad nas je ceo svet zaboravio... evo su slike https://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=15284&id=100000542716025 za one koji su zainteresovani... valjda sam dobro postavila link... Ja sam fan MJ-a od srednje skole jer pre toga nisam imala apsolutno nikakvu priliku da se upoznam sa njegovom muzikom, nazalost
i oduvek sam sanjala da budem na njegovom koncertu... ovo je svakako bila dobra zamena... Before you judge someone try hard to love him... Nemojte to zaboraviti... peace & L.O.V.E
yebote, kako ste napisali buca, debeo,prasac,...pomislila sam našta taj čovek liči..
ako je to ovaj sa slika facea o kakvom se prascu radi? normalno čovek izgleda..
uostalom, Majkl je bio jedinstven, gde mož se nadje takav isti čovek, ste zaboravili?