tamyca94
Poznat
- Poruka
- 9.783
joooj hocu ja majicice na poklooon... e znas gde je to... ako ides ( tuda meni lakse) prema bulevaru... skrenes tamo gde je tuckwood... (ako ne znas gde je pitaj
svi znaju) e i onda samo pravo od tuckwooda... (na istoj strani ulice) i videces da viri natpis city records.... ja kad sam usla, odma sam produzila iza, kao sto su rekli..
nisam ni gledala sta je napred...
Taman cemo mi posle 1. maja![]()
![]()
Ma iskoristi nekog rodjaka u inostranstvu...

Axa pa znam ja gde je to samo nikad nisam bila mislila sam da se tamo prodaju samo Grandova izdanja

Ok hvala pa cemo onda ocigledno svi ici tamo posle 1 maja

... e znas gde je to... ako ides ( tuda meni lakse) prema bulevaru... skrenes tamo gde je tuckwood... (ako ne znas gde je pitaj

Nemojte me sad razocarati... Pevao je svaka mu cast.... Ja sam odlepila, pevala sam, vristala, skakala ko nenormalna... Koncert je trajao 2 i po sata i bilo je apsolutno fantasticno... ne znate sta ste propustili ... Ja sam ostala bez glasa... Bilo je fanova svih starosnih dobi od 3 do 103, bukvalno... Bio je i Sajko i onaj Sasa Vasic... Savrseno je otpevao svaku pesmu i hvala mu sto nas je udostojio svoje posete kad nas je ceo svet zaboravio... evo su slike
prolazim svaki dan pored city-ja pa svaki dan i svratim... za svaki slicaj...