Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Inace, dragi moji MJ fanovi, da li nekoga zanima ili je neko cuo za ovaj clanak u izvesnom casopisu city - "denotativno gledana fotografija majka dzeksona prikazuje devijantnog afroamerikanca cije lice skoro da ce se raspasti od prozracnosti dok ziftcrna kosa kao da prikriva praznu unutrasnjost necega sto je bila glava... bla, bla, bla... zatim kazu - " covek koji je pozeleo da postane bela devojcica" i sl...

Sta je sa onim - Whatever happens & Will you be there?????

Inace, dragi moji MJ fanovi, da li nekoga zanima ili je neko cuo za ovaj clanak u izvesnom casopisu city - "denotativno gledana fotografija majka dzeksona prikazuje devijantnog afroamerikanca cije lice skoro da ce se raspasti od prozracnosti dok ziftcrna kosa kao da prikriva praznu unutrasnjost necega sto je bila glava... bla, bla, bla... zatim kazu - " covek koji je pozeleo da postane bela devojcica" i sl...

joj gluposti sto valjaju :roll: jel' to neki domaci casopis ? :roll:

nisam te shvatio sta si htela reci sa ovim: "Sta je sa onim - Whatever happens & Will you be there?????"

pa, upravo to ...bla, bla...:lol: novinari moraju da zaradjuju platu.

a, što pitaš šta je sa ove dve pesme? :dontunderstand: slušamo ih, volimo ih....

100444-1.jpg

E, sta biste da vam neko kaze da morate da izaberete sta da slusate do kraja zivota, samo Majkla ili svu ostalu muziku, sta biste izabrali i zasto? Ako samo Majkla, da li bi vam dosadio jednog dana, a ako ovo drugo, da li biste mogli izdrzati bez njegove muzike? :cool:

Back