Price o vitilagu neces nikad da vidis na nacionalnim televizijama, u ozbiljnim dnevnim novinama nigde se ne eksponira samo da se ne bi otkrilo da je Majkl bio normalna osoba - necija misija je bila da se to sakrije.
Sto je bio sladak tu. Ma Bad i Dangerous eri je secerlema. A snimi sto su mu ruke crneee, crne, crne.... A lice mu mazali sa belicastim puderom da se prikrju fleke ili da bi se ljudi vremenom navikavali na promenu. ZAboravili su da postoje fotografije, i snimci

Ali bez tog dosta svetlijeg tecnog pudera od njegove koze bio bi i tada 80-tih jasnije da on nije nista drugo do kao i svaki crnac - crn! Bio bi isti kao u Off the Wall eri - kako je meden na jednom kratkom intervjuu iz tog doba kad je imao oko 19 godina.
Isti je i na ovom intervuu samo jetad vec velika razlika nastala u frizujuri, sminci na ocima ali bas ga gledam i posmatram na svim intervjuima uon se ustvari uopste nije menjao iz nutra ( na gore).
Pogledajete mu gestikulaciju , dizanje obrva kad hoce nesto da naznaci, pogled , oci - oci su isteeee...,osmeh, ruke, glas nacin govora , filozofija.
Da se moze svoja glava promeniti i uzeti tudja, njega bih prepoznala po mnogo cemu da sedi na spram mene. Nebi me mogao nikad prevariti. Njegov hod je ipak samo njegov, nacin na koji gleda - pogled, nacin na koji ovlas dodirne usne za vreme intervua. Mane ne bi prevario - NIKAD!
Cudno je kako ljudi koji ga malo poznaju , tj. nisu obracali paznju na njega kkazu da se uzasno promenio od tada do tada, pa jeste ali i uopste nije!
Ljudi gde je Majkl sada? Sta se to desava sa njegovim lepim telom? SA sahranom?! Zna li neko jos nesto o tome?
Jel porodica misli da ga drzi na ledu vecno. Sta je u pitanju? Sta?!
Nemam mira do se on ne skrasi negde!
Citava situacije ma neizdrzljivo muci
Ja vise ne mogu to sve da izdrzim