....love you more.... Dobrodosla!
" Ja zivim svoj SAN! "- blago tebi moj je zauvek propao. A mozda nekad na nekom drugom mestu...
Lokacija: ...tamo gde je sve po mom... - au... bre al si ti neka opasna zenska.
E, secam se kad sam ja prvi put dosla ovde pa kad je palo izcitavanje prethodnih lekcija

Jaoo, e kad sam to zavrsilo pao mi je kamen sa srca.
Osecala sam se ko' da sam procititala citavu onu Majklovu biblioteku sa klasicima...
Neka uhapse kretena, stvarno mi se više smučilo. I da konačno objave de počiva, da možemo da imamo closure. Super su oni intervjui, nisam ih ranije gledao, a mislio sam da sam vide sve što se može videti.
Ne znam dal sam u pravu ili gresim dusu, al za mene je on, u mom srcu krivac! Ako nista drugo jer ga nije pazio dobro!
Ko' sto bih ga ja pazila, na primer.
( E gde bi mu bio kraj da ga je neka od nas pazila - nista mu ne bi falilo. Ne bi znao sta su nesanice

)
Ala peva na kraju onog snimka nisko ko iz ponora pakla - ko bi rekao da je to njegov glas . Jel jel je on to spremao neku operu za nas?!
Pa ovih snimaka ima izgleda vise ovo sto si ti dala je 2 deo a vidim i 4 -ti . Sa' cu ja da preslisam i da se smejem.
PS. Koliko kapiram Majkl je neobicno voleo da prica telefonom. Tako zamalo da mu dodje glave oni vise mesecni razgovori sa majkom onog deteta. 'De je pricao o svojoj nevinosti u svojoj 30 i nekoj godini. Al ga je to bar izvadilo na sudu.
Bice sam toga na kilo. Jer su vidite svi to snimali da bi se posle hvalili time... Ko da su znali da ce on pre odapeti od njih pa da ce to imati vrednost. Mamicu im...
A tek sto ce sam biti kucnih vedeo Princ sto je snimao on je rekao je Majkl stalno snimao porodicu video kamerom. A i Majkl je voleo da se slika - od tuda je snimao sve porodicne trenutke a Private Home videos-a.