Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ajde manite se Maya i smaka sveta,pisite malo o nasem MJ...ovako se ziva isprepada :)

:lol: :D

E, *** Nino! 21 Decembra je ravnodnevica a takodje je Sunce u konjukciji sa centrom nase galaksije sto je crna rupa i to se desava jednom u 26. 000 godina. .
A po Starim Majama i Indijsikim drevnim spisima Vedama sunce ce doci u rtacku koju nazivaju " tama" ili indijci boginjom Kali koja plese po mrtvim telima i prevod joj je takodje tama.
E sad nije to kraj krajeva vec veliki kraj jednog i pocetak neceg sasvim drugog. A prethodno se zemlja sustece sa najvecim zlom do tada koje se vise ni ne krije vec se otvoreno masonerija izjasnjava o svojim ciljevima nad covecanstvom cekajuci te 2012 najveceg iz njihovih redova po dokumentarcu " Digitalni andjeo " oni za njega imaju cak i mesto u tzv. Evropskoj skupsiti koje je sada prazno a docice iz najvisih crkvenih redova tj. Papa licno.

Tesla je pricao o tome da nasi titraji dolaze na isti nivo titraja pl. Zemlje tj. dolaze u ravan i rakao je da od tada vise nece biti nikakve razlike u dimenzijama vec ce se sve 4 dimenzije sjediniti u jednu.. On je inace mogao da komunicira sa onostranim jer je njegov mozak radio na toj frekvenciji a pricao je da ce to uskoro svi moci.

Ovo je Velimir Abramovic inace jedan od najboljih poznavalaca Tesle ovog video ima dosta delova a sve to o tesli mozete cuti i po drugim paranormalnim videima maetafizicara koji isto govore o Teslinom radu.
Po mom skromnom misljenju ovaj Velimirovic je takodje iz neke vrste masonskih redova sto se provaljuje po njegovom nacinu pozdravljanja , na pocetku emisije sklopljene ruke i blag naklon ( kao sto je i Dzekson radio :lol: to je poznati masonski pozdrav) i garderoba ta mantija na kojoj preovladjuju preovladjuju crno- narandjasti tonovi ( crno je boja ezoterije a naranzasto boja sunce ) koja je masonski veoma bitan simbol , pored falusa, pitamide, petokrake i ostalih detalja koje imate cak i po nasim novcanicama .

A jesi sigurna da ce se to objaviti 2012? Ima logike ... Stojanovic je spominjao ovaj kvadrat Urana i Plutona 2012. kao moguc pocetak Treceg svetskog rata... I bice bas zategnuto..

Radi se o tome sta se desava kada kao iz nase perspektive gledano umremo.
Mi smo ustvari stalno sa druge strane istih vrata kad se radjamo izlazimo odnde u ovaj svet a kad kao umiremo opet otvaramo ista vrata i odavde iz materijalnog bitisanja sa vrcemo u duhovni svet.
Sta je dusa odakle ona dolazi, sta radimo ovde i sada i tako. Kako tamo izgleda ispricali su mu ljudi slucajno tokom regresija a bio je zadrdi ateista i potpuno ne zainteresovan za slicne gluposti.

Ma za mene bre ljudi to nije nista. Ja od rane mladosti imam razna iskustva sa necim nemam pojma cim . Pa sam citala Bozidara D. Benedikta naseg coveka poreklom ali sada iz Kanade kji je reditelj valjda, pise jako dobre romane bestsellere na te teme vec decenijama. Prvu sam njegovu knjigu dobila od tetke koja ima cetave tomove doticnog. Pa gledale ta dokumentarce ima cesto na TV sa jednim dekicom koji se u svim epizodama vrti oko neke kozne fotelje dok najavljuje sledeci prilog, pa su posle dosli super odradjeni novi dokumentarci na tu temu . Ima pustaju ih na nasim tv stanicama mahom manje poznatim jer je to tabu tema - ne zmae se ici u protiv zvanicnim naucnim stavovima. :tajna:

Mene to plasi. I nemam poverenja u te ljude. Ali znas da me to zanima. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

a posle toga se stvari polako, polako popravljaju na bolje u svetu...

To kad (i ako) pocne era Vodolije? :D

@ Necu zvaku hocu kusur

Ta detinjasta na snimku sam bojim se ja ! :rotf:

Ne, ne, Suncica je . :D

Poslednja izmena:
hehehehehe ovo je smesno e....a nije ni svoje pravo lice sakrio naravno....pa zar vam nije *** da su sve to inace budalastine....inace sve sto ima veze sa njima moze samo da se ukaze na laz i na ucenu....a sto se tice masonerije bolje vam je da proucite....ili iam opet utisak da je sve to isprao mozak....inace: Tesla je vec znao zloupotrebu same biblije....a koliko je mogao da doprine covecanstvu ali na bolji put to jos niko nije svestan i to se krije....da mu nisu ukrali patente(sto je naravno j. morgan uradio jelte) sad ne bi bilo tupljenja uma i neta ofc....ali *** neko je dosao da zavede diktaturu....a koliko vidim na dobrom je putu....cim ljudi padaju na ovakve price....utesicu vas: niste jedini....

Poslednja izmena:
ovo sto ste rekli sad....to moze da se desi ali to gledajte sa drugog aspekta....tesla je mislio na nesto drugo....a to da ce biti bolje ne varate se, bice jos gore....kroz medije i kroz tv ima da butaju razne stvari da se ljudi prime sto to i sad rade....to nije istina inace....pogledajte malo istine o televiziji samo....to sto se servira to se unosi u um bez volje coveka....ako je tako, a sta sve okvirno danas ne pustaju na tv(realno bolje da ne gledam) sta je tu dobro kad je danas na ulicama bestidan sodom i gomor...?? vi pricate olako to kao bice bolje....masoni naravno....prvo su prognozirali 6.6.2006. bice sad i 9.9.2009. (po satanskim obredima sve se pise naopacke)....a one 6 pomnozis sa 2 dobijes 12....to je samo pocetak cele misterije....ae malo se prisaberite....ae ako ste vec krenuli to, nemojte da mislite da je ekonomska kriza dosla slucajno, i da je "RAT PROTIV TERORIZMA" isto slucajna pojava....sve to butaju kroz medije da bi se doslo do efikasne manipulacije....kao sto je i ovo....o cemu sad pricamo....

ovo sto ste rekli sad....to moze da se desi ali to gledajte sa drugog aspekta....tesla je mislio na nesto drugo....a to da ce biti bolje ne varate se, bice jos gore....kroz medije i kroz tv ima da butaju razne stvari da se ljudi prime sto to i sad rade....to nije istina inace....pogledajte malo istine o televiziji samo....to sto se servira to se unosi u um bez volje coveka....ako je tako, a sta sve okvirno danas ne pustaju na tv(realno bolje da ne gledam) sta je tu dobro kad je danas na ulicama bestidan sodom i gomor...?? vi pricate olako to kao bice bolje....masoni naravno....prvo su prognozirali 6.6.2006. bice sad i 9.9.2009. (po satanskim obredima sve se pise naopacke)....a one 6 pomnozis sa 2 dobijes 12....to je samo pocetak cele misterije....ae malo se prisaberite....ae ako ste vec krenuli to, nemojte da mislite da je ekonomska kriza dosla slucajno, i da je "RAT PROTIV TERORIZMA" isto slucajna pojava....sve to butaju kroz medije da bi se doslo do efikasne manipulacije....kao sto je i ovo....o cemu sad pricamo....

Ma nemoj da pravis negativnu atmosceru - ne zma nikad nista nekim ljudima da se otkrije do kraja. Znam ja svasta o tim stvarima pratim ja to odavno. I bavim se ezoterijom a za ezoteriste se takve stvari ko dobar dan.
Tesla se bavio i kabalom a u kabalu nemam bas puno poverenja. Ustvari prelako ju je zloubotrebiti . Mada ne znam dal je Tesla bas bio takav covek on je na jednom svom radu odustao pokupio svoje instrumente i apire i otisao, kad su mu mocnici iz naucnih i dr. krugova nagocestili za sta im treba taj pronalazak. I nikad ga nisu mogli posle shvatiti sami. Jer Tesla nije tim ljudima davao objasnjenja. Nije hteo. I dan danas imaju kopije njegovih radova i nesto mogu da naprave a previse toga im ne ide od ruke jer ne razumeju njegove radove. Ostavoi ih je kao i Nostradamus svoje spise bez objasnjenja.

Da . Masonerija i jeste cist satanizam, i da, rade na masovnom ispiranju mozga covecanstvu putem sublimacionih poruka kroz diznijeve crtace, muziku, spotove, filmove, reklame... I vrse se jezivi obredi po vrlo visokim politickim i bankarskim krugovima. Ma znaju oni pricala sam im ja - plasim ih ja ovde redovno. :lol:
Malo da se zaborave vezano za protekao dogadjaj.

Nego najzanimljivije je ovde za ovaj forum sto je Majkl ucio i citao mnogo o duhovnosti, paranormalnim pojavama i za gurua imao Dipaka Copru . Koji ga je ucio kako da iskoristi moci podsvesti - pa je tako Majkla na koncertnoj turneju valjda Dangerous Boga pitaj vise mi se sve pomesalo jedan nasao kako lezi na stolu nepomican i ovaj mu prilazi i budi ga kao a majkl otvori oci i ovaj ga pita u fazonu sta radis tu spavas a on ce ne nego radim na oporavku noge da mi pre zaraste. ( jer je valjda imao prelom, sta li )
I ovaj to isprica negde kao anegdotu vezanu za Majkija. :lol:

Ja ga volim samo zato sto je isti ja . Ja se isto bakcem sa tim stvarima . I da znate da rade 100% samo ja to radim iskljucivo ako te stvari nisu u disharmoniji sa drugim ljudima i stvarima. Pre neki dan sam imala pogodak tacno u centar a ljudi mi se smejali oko mene kad su culi sta hocu.
Samo ljudima koji nisu nikad culi ili ne veruju u to nikad ne mozes i ne trebas objasniti sta si uradio.
Ali zato dodjem pa ispricam ljudima koji se time bave u mojoj okolini.

@ Necu zvaku hocu kusur
E, zvako mi smo ovde najgore :lol:

Poslednja izmena:
pa gledaj to nije nikakvo plasenje-toj si je realnost....a veruj mi do te mere smo zatupljeni(naravno ne svi) da kad im pricas prvo ce te gledati kao ok tj ima da te slusa....kad se okrenes tretirace te kao budalu....al s druge strane ne mozes ljude da nateras niti da ih gonis ako oni to zaista ne zele....tako da opp...
ps si ti amy??

Bas danas sam citao Reviju D,i imaju onako bas opsiran tekst o masonima,i spominju MJ,i postavili isto njegovu sliku medju masonima...Znaci MJ je bio satanista,jel?Blago nama..

Joj cega se ja sve nisam nagledala i nacitala :rotf: Negde ga opisuju kao jednog od njih, a negde kao njihovu zrtvu... Ne znam, nisam pametna, pitacemo Antoninu :D Mislim da jeste bio medju njima, a kad se otrgao onda je ugasio.... Krenule su optuzbe za pedofiliju, ''narusavanje javnog imidza'' i tako to... Majklu je za vreme sudjenja bilo zabranjeno da bilo sta govori u javnosti, ali zato su novinari mogli da pisu sta su hteli. Slucajno?

Ybt kako me ovo asocira na onu knjigu "Proces"... :lol::eek:

Joj cega se ja sve nisam nagledala i nacitala :rotf: Negde ga opisuju kao jednog od njih, a negde kao njihovu zrtvu... Ne znam, nisam pametna, pitacemo Antoninu :D Mislim da jeste bio medju njima, a kad se otrgao onda je ugasio.... Krenule su optuzbe za pedofiliju, ''narusavanje javnog imidza'' i tako to... Majklu je za vreme sudjenja bilo zabranjeno da bilo sta govori u javnosti, ali zato su novinari mogli da pisu sta su hteli. Slucajno?

I meni je to cudno...
Cak su pisali da su nosili i nekave cipove instalirane u rukama...
Ali MJ se ne pozdrava kao oni,tj. sa onim rogovima nego sa dva prsta...
Ali svidjaju mi se one masonske kao kecelje,imaju bas fine sare sa onim piramidama i ocima:mrgreen::mrgreen::mrgreen:...
A zasto ih nazivaju zidarima?:confused:

pa gle....uvuci se u masoneriju je lako ali da se izbavis je mnogoooo zaebano....i samim tim i njega kontrolisu i mogu da rade sta hoce....uostalom, oni i drze sve tv stanice strane....mi njima verujemo i tako ide lanac....i u nasoj istoriji se to desilo....Kralj Aleksandar Karadjordjevic....naravno, posle toga su samo usledile lazi....mozete to da procitate ali iz bas pouzdanih izvora....meni je upravo profesor istorije sad u srednoj turao neke druge price....pazite samo....***

Pa sam citala Bozidara D. Benedikta naseg coveka poreklom ali sada iz Kanade kji je reditelj valjda, pise jako dobre romane bestsellere na te teme vec decenijama. Prvu sam njegovu knjigu dobila od tetke koja ima cetave tomove doticnog. ....

"Paralelni svetovi - fantazija ili stvarnost" ;)

LM ... jel ima na tjubu vashe Heal The World Live,da vidimo mi koji nismo gledali Koshavu? :)

Da, ima ih puno : Peti zivot, Prica o Karmi, Trgovci dusama....

Jaoooo banovace me.

E pogledajte sad fotku koju je tip prodao za silne pare. Fotka gde se pojavio Majklov lik na kolima kao nebo koje se ogleda o kola.

http://video.msn.com/video.aspx?mkt=en-GB&vid=b649bf36-005a-4998-8ef5-8ffc4b65d7f8

Nista, cekajte dok ja porastem ... Napravicu revoluciju i svi cemo ziveti u miru i slozi :cool:
To sam i ja mislila kad sam bila u tvojim godinama... ali hajde pozuri malo nemas bas puno vremena znas 2010 znas III S. R.

Poslednja izmena:

Back