Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zanima me ako neko može da mi kaže koja je džeksonova pesma u pitanju gladao sam spot ali neznam kako se zove..on valjda u spotu prvo gleda neku zlatnu karticu gde piše neko ime na njoj i ulazi u kola gde je ja mislim tu do kraja spota..i na kraju spota na krovu zgrade pored nekog helikoptera neka ženska udari drugoj šamar..tako nešto ide neznam sada tačno,davno sam gledao..

zanima me ako neko može da mi kaže koja je džeksonova pesma u pitanju gladao sam spot ali neznam kako se zove..on valjda u spotu prvo gleda neku zlatnu karticu gde piše neko ime na njoj i ulazi u kola gde je ja mislim tu do kraja spota..i na kraju spota na krovu zgrade pored nekog helikoptera neka ženska udari drugoj šamar..tako nešto ide neznam sada tačno,davno sam gledao..

Naziv pesme je WHO IS IT, album DANGEROUS

ovo bih ja na rts

Price o vitilagu neces nikad da vidis na nacionalnim televizijama, u ozbiljnim dnevnim novinama nigde se ne eksponira samo da se ne bi otkrilo da je Majkl bio normalna osoba - necija misija je bila da se to sakrije.

Sto je bio sladak tu. Ma Bad i Dangerous eri je secerlema. A snimi sto su mu ruke crneee, crne, crne.... A lice mu mazali sa belicastim puderom da se prikrju fleke ili da bi se ljudi vremenom navikavali na promenu. ZAboravili su da postoje fotografije, i snimci :lol:
Ali bez tog dosta svetlijeg tecnog pudera od njegove koze bio bi i tada 80-tih jasnije da on nije nista drugo do kao i svaki crnac - crn! Bio bi isti kao u Off the Wall eri - kako je meden na jednom kratkom intervjuu iz tog doba kad je imao oko 19 godina.
Isti je i na ovom intervuu samo jetad vec velika razlika nastala u frizujuri, sminci na ocima ali bas ga gledam i posmatram na svim intervjuima uon se ustvari uopste nije menjao iz nutra ( na gore).
Pogledajete mu gestikulaciju , dizanje obrva kad hoce nesto da naznaci, pogled , oci - oci su isteeee...,osmeh, ruke, glas nacin govora , filozofija.
Da se moze svoja glava promeniti i uzeti tudja, njega bih prepoznala po mnogo cemu da sedi na spram mene. Nebi me mogao nikad prevariti. Njegov hod je ipak samo njegov, nacin na koji gleda - pogled, nacin na koji ovlas dodirne usne za vreme intervua. Mane ne bi prevario - NIKAD! :lol:
Cudno je kako ljudi koji ga malo poznaju , tj. nisu obracali paznju na njega kkazu da se uzasno promenio od tada do tada, pa jeste ali i uopste nije! :lol:

Ljudi gde je Majkl sada? Sta se to desava sa njegovim lepim telom? SA sahranom?! Zna li neko jos nesto o tome? :eek: Jel porodica misli da ga drzi na ledu vecno. Sta je u pitanju? Sta?!
Nemam mira do se on ne skrasi negde!
Citava situacije ma neizdrzljivo muci :vudu: :poludeo: Ja vise ne mogu to sve da izdrzim :(

Poslednja izmena:
HEJ LJUDI OVO JE JAKO VAZNO POTPISITE PETICIJU!!!!

Make August 29th Michael Jackson Day Worldwide!

http://www.gopetition.com/petitions/make-august-29th-michael-jackson-day-worldwide.html

Ja Hocu! A sta je Joe bilo sa onim da se imenuje jedna zvezda po njemu? Meni su zvezde jeko bitne hocu da je oznace i da vidim gde ce ona biti u mom horoskopu . To je jako vazno!
Kako se tu moze ucestvovati iz Srbije? Nikako!

A kad dome zvezdi njegovo ime - odna pocinje scena iz Moonawaler-a " jaka zvezda al on je ipak otisao! " I tada ce ona da zasija jako jako i da se pokaze u vidu vatrometa :vatromet: I onda .... zacujes korake plocnikom a ono .... ide Majkl :ok: ;)

Price o vitilagu neces nikad da vidis na nacionalnim televizijama, u ozbiljnim dnevnim novinama nigde se ne eksponira samo da se ne bi otkrilo da je Majkl bio normalna osoba - necija misija je bila da se to sakrije.

Sto je bio sladak tu. Ma Bad i Dangerous eri je secerlema. A snimi sto su mu ruke crneee, crne, crne.... A lice mu mazali sa belicastim puderom da se prikrju fleke ili da bi se ljudi vremenom navikavali na promenu. ZAboravili su da postoje fotografije, i snimci :lol:
Ali bez tog dosta svetlijeg tecnog pudera od njegove koze bio bi i tada 80-tih jasnije da on nije nista drugo do kao i svaki crnac - crn! Bio bi isti kao u Off the Wall eri - kako je meden na jednom kratkom intervjuu iz tog doba kad je imao oko 19 godina.
Isti je i na ovom intervuu samo jetad vec velika razlika nastala u frizujuri, sminci na ocima ali bas ga gledam i posmatram na svim intervjuima uon se ustvari uopste nije menjao iz nutra ( na gore).
Pogledajete mu gestikulaciju , dizanje obrva kad hoce nesto da naznaci, pogled , oci - oci su isteeee...,osmeh, ruke, glas nacin govora , filozofija.
Da se moze svoja glava promeniti i uzeti tudja, njega bih prepoznala po mnogo cemu da sedi na spram mene. Nebi me mogao nikad prevariti. Njegov hod je ipak samo njegov, nacin na koji gleda - pogled, nacin na koji ovlas dodirne usne za vreme intervua. Mane ne bi prevario - NIKAD! :lol:
Cudno je kako ljudi koji ga malo poznaju , tj. nisu obracali paznju na njega kkazu da se uzasno promenio od tada do tada, pa jeste ali i uopste nije! :lol:

Ljudi gde je Majkl sada? Sta se to desava sa njegovim lepim telom? SA sahranom?! Zna li neko jos nesto o tome? :eek: Jel porodica misli da ga drzi na ledu vecno. Sta je u pitanju? Sta?!
Nemam mira do se on ne skrasi negde!
Citava situacije ma neizdrzljivo muci :vudu: :poludeo: Ja vise ne mogu to sve da izdrzim :(

To gde se sada nalazi je ocigledno tajna, recimo i da razumem. Ali,zashto se krije mesto gde ce ga sahraniti?
Koliko znam, njegova braca su za Neverland Ranch, Katherine se ta ideja ne svidja (jer je Majkl ne tako davno izjavio da ne zeli da se sahrani na ranchu (:dontunderstand:)) a na njoj je odluka.
Neki misle da bi trebalo da se sahrani u Gary, Indiana.
I na kraju, moguce je da sahrana bude i na Hollywood Hills, ili ti "V.I.P. R.I.P.", za tu soluciju se zalaze Berry Gordy.
Mislim da je to to, neka od gore navedenih lokacija je u pitanju, ostaje nam da nagadjamo dok se ne zavrshi obdukcija.

Nicole Richie to Name Baby after Michael Jackson

Nicole Richie hasn't given birth yet but if she has a baby boy, she's planning on naming him after Michael Jackson.

A source tells Star magazine, "Nicole is devastated by Michael's death. She loved him and it happened so suddenly.

"She wasn't planning on naming the baby after him, but she thinks it's fitting now that he's gone."

What most people don't know is that Michael Jackson was Nicole's Godfather. Michael and Nicole's dad Lionel Richie were really close friends, so Nicole grew up to Michael being an uncle figure in her life.

Nicole and Joel had previously said that they were going to wait and be surprised about the sex of the baby, but if they have a boy, Michael it is!

Poludeshe drugarice.... :roll:

Pozdrav svima:p Uh, namucih se dok sam iscitala celu temu, ali sam cisto htela da proverim da li sam na pravom mestu, tj. medju onima koji zaista vole Majkla. Buduci da poludeh od ostalih foruma i hejterski nastrojenih ljudi, smorila sam se raspravljajuci se sa njima. Vidim da ovde zaista ima pravih Majklovih fanova, ja mozda nisam bas pravi fan ali volim njega i njegovu muziku...kao i sve vezano za njega-ma volim mu dusu njegovu :lol: Buduci da sam nova tek mi je prvi post, ne znam kako ovo funkcionise sa prihvatanjem mog profila na sajtu, ali nadam se da ce me neko od moderatora prihvatiti, tj. dati mi ovo odobrenje, ili sta vec... Jos jednom VELIKIIIIIIIIIII POLJUBAC za Majkijeve fanove.:p

Mogli bi da pokrenemo neku temu, tipa: Da li vas je nekada zanimalo koja je Majklova omiljena knjiga, boja, cvet...? Zasto ga niko nikada to nije pitao, Mislim, tako neka pitanja... Uvek su se tri-cetri pitanja vrtela u krug. Zaista mi nije jasno...

Pozdrav svima:p Uh, namucih se dok sam iscitala celu temu, ali sam cisto htela da proverim da li sam na pravom mestu, tj. medju onima koji zaista vole Majkla. Buduci da poludeh od ostalih foruma i hejterski nastrojenih ljudi, smorila sam se raspravljajuci se sa njima. Vidim da ovde zaista ima pravih Majklovih fanova, ja mozda nisam bas pravi fan ali volim njega i njegovu muziku...kao i sve vezano za njega-ma volim mu dusu njegovu :lol: Buduci da sam nova tek mi je prvi post, ne znam kako ovo funkcionise sa prihvatanjem mog profila na sajtu, ali nadam se da ce me neko od moderatora prihvatiti, tj. dati mi ovo odobrenje, ili sta vec... Jos jednom VELIKIIIIIIIIIII POLJUBAC za Majkijeve fanove.:p

Dobro dosla! :D Lep ti je nick :D

Sto se tice mesta sahranjivanja, mislim da je Neverland jedino mesto gde on zaista pripada. To je bio samo njegov svet, i ako su ljudi bar malo razumni, sahranice ga tamo. Ja se nadam da hoce.

Slazem se ...

Mogli bi da pokrenemo neku temu, tipa: Da li vas je nekada zanimalo koja je Majklova omiljena knjiga, boja, cvet...? Zasto ga niko nikada to nije pitao, Mislim, tako neka pitanja... Uvek su se tri-cetri pitanja vrtela u krug. Zaista mi nije jasno...

Omiljene boje crvena i crna, a omiljene knjige "Starac i more", "Petar Pan" i "Jonathan Livingstone Seagull". Samo ne znam koliko je ovo tacno. :lol:

Hvala "zvako":lol: Gledala sam sada ovaj intervju, jaoj kako je meden... Ali na kraju je jedva izdrzao da ne krene sa smehom-neko mu je tamo iza kamere bio bas, bas smesan:lol: Ne znam dal ste gledali onaj intervju gde se neprekidno smeje? Ima ga na youtubu...eh, zaista je bio dete u dusi. / Ja sam trenutno "zarazena" pesmom Little Susie. Neko je napisao da i ne voli te njegove malo "morbidne" pesme, a meni su te nekako najlepse. I ne bi ih nazvala "morbidnim"-samo su prosto, tuzne. / Trazila sam nesto na netu ali nisam mogla da otkrijem da li je ta pesma zaista inspirisana istinitim dogadjajem, da li neko zna??? Nailazila sam na neke komentare ali su uglavnom bzvz...tipa da je Majkl u stvari Little Susie-mislim???? KATASTROFA! Necu dalje da komentarisem ovo. Ali me zaista zaintrigirala ta pesma, jer ranije nisam obracala toliko paznje. Sada je slusam po ceo dan, ko opcinjena. Onaj hor na pocetnu je predivan, melodija....uh..../ Posto sam citala celu ovu temu, primetila sam da je neko od vas-ne znam tacno koji nick napisao dvadeset i nekog (ne znam tacno) januara 2009 da ima informacija da je Majklu ostalo jos 6 meseci zivota-sto se i obistinilo:( koja slucajnost./ I imam jos jedno pitanje:D Imam snimljen ceo koncert u Bukurestu na kaseti (Voja Nedeljkovic na 3k je vodio taj program, eh kad se setim)-da li ja taj koncert mogu nekako sa kasete da prebacim na CD-da li neko to radi, ko?

Dobrodosla..
LoL,ja sam tu pjesmu nazvao moridnom :lol:..
Da Little Susie je radjena prema istinitoj prici,radi se o nekoj djevojcici koja je ubijena u negdje u Americi...
Slican slucaj je i sa The Lost Children,jedna djevojcica je bila izgubljena,pa je Michael pomagao u potrazi,to ga je inspirisalo...
Ovo za Bucharest,ne isplati se prebacivati sa VHS-a na DVD taj koncert..jer je na vhs-u znatno nizi kvalitet slike,a za te pare bi mogla kupiti originalni dvd(bas zvanicno je izasao taj koncert),ili ako imas ADSL mozes ga skinuti sa neta..

Dobrodosla..
LoL,ja sam tu pjesmu nazvao moridnom :lol:..
Da Little Susie je radjena prema istinitoj prici,radi se o nekoj djevojcici koja je ubijena u negdje u Americi...
Slican slucaj je i sa The Lost Children,jedna djevojcica je bila izgubljena,pa je Michael pomagao u potrazi,to ga je inspirisalo...
Ovo za Bucharest,ne isplati se prebacivati sa VHS-a na DVD taj koncert..jer je na vhs-u znatno nizi kvalitet slike,a za te pare bi mogla kupiti originalni dvd(bas zvanicno je izasao taj koncert),ili ako imas ADSL mozes ga skinuti sa neta..
Hvala na dobrodoslici...:D uh, a ja bas sada ubacih tu pesmu, nadam se da ti ne smeta? Jedan momak mi je dao link pa cu probati da ga skinem preko torrent-a, ali skidace se verovatno do sutra.:D A i spot za pesmu Bad je inspirisan stvarnim dogadjajem, ma kod Majkla je sve imalo nekog smisla, nista nije bilo slucajno-iako je on ponekad tako izjavljivao.

Back