Ljudski mozak je cudna stvar. Rezonuje samo ono sto hoce da zna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne ide ti obrtanje rijeci....

pa objasni mi, kako to, ako je majkl pedofil, znaci da su njegovi fanovi pedofili... bas me zanimacista logika draga, imam premise, izvodim konkluziju, ono kao dedukcija, indukcija, logika, filozofija, Aristotel, Tales, Heraklit, Eratosten.... mislim da mi obrtanje reci jako lepo ide, a ti posto si u deficitu sa argumentima ode u negaciju.....![]()

cista logika draga, imam premise, izvodim konkluziju, ono kao dedukcija, indukcija, logika, filozofija, Aristotel, Tales, Heraklit, Eratosten.... mislim da mi obrtanje reci jako lepo ide, a ti posto si u deficitu sa argumentima ode u negaciju.....![]()

nego,jel idete vi danas na Kališ?
Tacno sam znala da ce da me iskulira i nastavi po svom...![]()

?odlično....
a koliko samo spomenara i postera imam o MJ-u...al mi ništa nije u Bg-u
kako praznih ruku da dođem?
pa objasni mi, kako to, ako je majkl pedofil, znaci da su njegovi fanovi pedofili... bas me zanima
osim ako se ne podrazumjeva da se i oni.... seksaju sa djecom

Good luck! 
Ja nemam pojma sta da ponesem... A i sta cemo s tim posle?

?Tacno tako. Logika. Gimnazija. Treca godinja srednje. Drugo polugodiste.![]()

da si ucila logiku malo vise od ... naziva predmeta2. ako pogledas statistiku, pedofili su najcesce upravo ti ljudi - kazes ti
onda su svi potencijalni pedofili - kazem ja. sta tu ima nelogicno???
da, sjedali ste u sudnici i gledali dokaze, pricali sa policijom i djecom... bili tu i tako to.... how yes nomalo se salim, ali realno sta ti znas??? koju statistiku si ti pratila? sta si ti citala o MJ case? koliko si pratila sudjenje??? PRAVO PITANJE JE STA TI ZNAS??? Ovde kucaju ljudi koji su pratili sudjenje, koji mnogo toga znaju i prosto sa tobom mogu samo da se sprdaju jer ti kao i svi ostali usputni posetioci ove teme samo pljucnes i odes, a mi smo tu stalno i za razliku od tebe zaista imamo argumente....
taj... "vitiligo" koji ima majkl ne odgovara medicinskom opisu istog....Ja sam imala argumente i za ovo i za vitiligo, ali nekako me svi izbegavaju kad vide da cu ih pobiti njima...Jadno...

Ur brain *****, betch! Lol si, majke mi, tebe ne treba pustati van kuce. Al dobro, to je van mojih moci xDtaj... "vitiligo" koji ima majkl ne odgovara medicinskom opisu istog....
jako, hm... "argument"
kao i da nije pedofil jer ljudi inace.... pozivaju tudju djecu da djele krevet sa njima i pipkaju se
![]()
da si ucila logiku malo vise od ... naziva predmeta
onda bi znala da zamjena teza i logicki ispravno ne znaci i rl ispravno
da, sjedali ste u sudnici i gledali dokaze, pricali sa policijom i djecom... bili tu i tako to.... how yes no
a sudjenje je tako dugo trajalo i ostalo misterija jer je bilo ocigledno nepotrebno, ocigledno je nevin jelte.... to su se samo igrali oni
posto je dovoljna..... neosnovana optuzba i otsustvo bilo kakvih dokaza da bi neko zavrsio na sud ...
btw- bavim se pedofilima i ostalim finim pojavama... tacnije, ucim o njima

jako zreloUr brain *****, betch! Lol si, majke mi, tebe ne treba pustati van kuce. Al dobro, to je van mojih moci xD
kao sto vec rekoh- postoje transkripti sudjenja, a u to vreme Sky televizija je napravila emisiju koja je reprodukovala svaku jebeny rec na sudjenju, prikazivana je svaki dan, (kamere su zabranjene, pa su uzeli glumce), da li si gledala tu emisiju??? posto se bavis pedofilima, pozabavi se malo sa ovim sudjenjem, nabavi te snjimke, ili procitaj transkripte, pa se javi da razgovaramo!!! sama znas da si suplja sa argumentima u MJ case, pa tu nesto globalises, daj argumente, cinjenice, ne deda, ujak, tata, nego slucaj MJ.![]()
jako zrelo
kao sto vec rekoh
toliko je ocigledno da je nevin i sve to namjestaljka.... glupa, glupa policija i sud i dokazi.... kako li im samo pade na pamet...

Ahahah like I care, samo ti tamo leci tu mentalnu retardaciju, informisi se malo i tako ihihi,U R not a pro betch xD a sada mozes lagano fack off xD byeeeeeeeeeejako zrelo

kao sto vec rekoh
toliko je ocigledno da je nevin i sve to namjestaljka.... glupa, glupa policija i sud i dokazi.... kako li im samo pade na pamet...
taj... "vitiligo" koji ima majkl ne odgovara medicinskom opisu istog....
jako, hm... "argument"
post ti je prijavljen.Ahahah like I care, samo ti tamo leci tu mentalnu retardaciju, informisi se malo i tako ihihi,U R not a pro betch xD a sada mozes lagano fack off xD byeeeeeeeeee![]()
?