Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cista logika draga, imam premise, izvodim konkluziju, ono kao dedukcija, indukcija, logika, filozofija, Aristotel, Tales, Heraklit, Eratosten.... mislim da mi obrtanje reci jako lepo ide, a ti posto si u deficitu sa argumentima ode u negaciju..... :heart:
pa objasni mi, kako to, ako je majkl pedofil, znaci da su njegovi fanovi pedofili... bas me zanima :)
osim ako se ne podrazumjeva da se i oni.... seksaju sa djecom

pa objasni mi, kako to, ako je majkl pedofil, znaci da su njegovi fanovi pedofili... bas me zanima :)
osim ako se ne podrazumjeva da se i oni.... seksaju sa djecom

1. tata, ujak, deda - kaze kejti

2. ako pogledas statistiku, pedofili su najcesce upravo ti ljudi - kazes ti

onda su svi potencijalni pedofili - kazem ja. sta tu ima nelogicno???

a, ima i ona If, then, else :mrgreen:

malo se salim, ali realno sta ti znas??? koju statistiku si ti pratila? sta si ti citala o MJ case? koliko si pratila sudjenje??? PRAVO PITANJE JE STA TI ZNAS??? Ovde kucaju ljudi koji su pratili sudjenje, koji mnogo toga znaju i prosto sa tobom mogu samo da se sprdaju jer ti kao i svi ostali usputni posetioci ove teme samo pljucnes i odes, a mi smo tu stalno i za razliku od tebe zaista imamo argumente. Imas ovde par stotina strana, pa slobodno baci se na citanje. :ok: Good luck! :heart:

2. ako pogledas statistiku, pedofili su najcesce upravo ti ljudi - kazes ti

onda su svi potencijalni pedofili - kazem ja. sta tu ima nelogicno???
da si ucila logiku malo vise od ... naziva predmeta
onda bi znala da zamjena teza i logicki ispravno ne znaci i rl ispravno
malo se salim, ali realno sta ti znas??? koju statistiku si ti pratila? sta si ti citala o MJ case? koliko si pratila sudjenje??? PRAVO PITANJE JE STA TI ZNAS??? Ovde kucaju ljudi koji su pratili sudjenje, koji mnogo toga znaju i prosto sa tobom mogu samo da se sprdaju jer ti kao i svi ostali usputni posetioci ove teme samo pljucnes i odes, a mi smo tu stalno i za razliku od tebe zaista imamo argumente....
da, sjedali ste u sudnici i gledali dokaze, pricali sa policijom i djecom... bili tu i tako to.... how yes no
a sudjenje je tako dugo trajalo i ostalo misterija jer je bilo ocigledno nepotrebno, ocigledno je nevin jelte.... to su se samo igrali oni
posto je dovoljna..... neosnovana optuzba i otsustvo bilo kakvih dokaza da bi neko zavrsio na sud ...

btw- bavim se pedofilima i ostalim finim pojavama... tacnije, ucim o njima

taj... "vitiligo" koji ima majkl ne odgovara medicinskom opisu istog....
jako, hm... "argument"

kao i da nije pedofil jer ljudi inace.... pozivaju tudju djecu da djele krevet sa njima i pipkaju se

:neutral:
Ur brain *****, betch! Lol si, majke mi, tebe ne treba pustati van kuce. Al dobro, to je van mojih moci xD
Elem, od Little Susie za fluida:

Pisacu kako ja zelim. Boldovana slova.. Ahaha. Da, koristim ih, jer ih volim. I pisacu ovako. To sto TI ne razumes sta pisem, ne znaci da i drugi ne razumeju. Ti moderatori NE gledaju.
Ne glumim babarogu :roll:
Da pisem, da se obracam... Ahahah. Kao sto sam vec gore rekla^^.
Nasao si meni da pricas to zbog boldovanih slova. A vise od polovine nepismenog foruma ko sisa.. Ali, zaboga, boldovana slova.. Ako ti smetaju - a ti nemoj ni da citas. To je bar lako. Znas, postoji jedna lepa opcija koja se zove 'Lista blokiranih korisnika'. Stavi me na tu listu, i ne citaj moje postove.
Svako ko misli drugacije? Vidi, taman da je ona vestica Karleusa umrla, ne bi bilo u redu da se neko raduje (a bilo je slucajeva), ili da pise takve stvari. Odakle vama dokazi da je pedofil? Deca spavala u njegovoj sobi. Da, tacno je. Ali je isto tacno da je Majkl spavao NA PODU. 'Ajde sad.
Decak je i sam priznao da je lagao (kasno, ali je priznao). I vecina i dalje veruje da je on pedofil. Meni je vise muka od svega, kazem, procitajte neke delove prosle teme, a i ove.. Pa pokusajte malo da shvatite. Ako i tada ovako ostane.. Onda stvarno.. :/
Da, nije za svakog forum - slobodno mozes da ides.
Ja stvarno vise nemam nameru da odgovorim na bilo koju tvoju poruku. Dakle, cao.

da si ucila logiku malo vise od ... naziva predmeta
onda bi znala da zamjena teza i logicki ispravno ne znaci i rl ispravno

da, sjedali ste u sudnici i gledali dokaze, pricali sa policijom i djecom... bili tu i tako to.... how yes no
a sudjenje je tako dugo trajalo i ostalo misterija jer je bilo ocigledno nepotrebno, ocigledno je nevin jelte.... to su se samo igrali oni
posto je dovoljna..... neosnovana optuzba i otsustvo bilo kakvih dokaza da bi neko zavrsio na sud ...

btw- bavim se pedofilima i ostalim finim pojavama... tacnije, ucim o njima

-da li si ti sedela u sudnici, gledala dokaze, postavi to pitanje sebi moze?????????

- postoje transkripti sudjenja, a u to vreme Sky televizija je napravila emisiju koja je reprodukovala svaku jebeny rec na sudjenju, prikazivana je svaki dan, (kamere su zabranjene, pa su uzeli glumce), da li si gledala tu emisiju??? posto se bavis pedofilima, pozabavi se malo sa ovim sudjenjem, nabavi te snjimke, ili procitaj transkripte, pa se javi da razgovaramo!!! sama znas da si suplja sa argumentima u MJ case, pa tu nesto globalises, daj argumente, cinjenice, ne deda, ujak, tata, nego slucaj MJ. :rtfm:

Ur brain *****, betch! Lol si, majke mi, tebe ne treba pustati van kuce. Al dobro, to je van mojih moci xD
jako zrelo

- postoje transkripti sudjenja, a u to vreme Sky televizija je napravila emisiju koja je reprodukovala svaku jebeny rec na sudjenju, prikazivana je svaki dan, (kamere su zabranjene, pa su uzeli glumce), da li si gledala tu emisiju??? posto se bavis pedofilima, pozabavi se malo sa ovim sudjenjem, nabavi te snjimke, ili procitaj transkripte, pa se javi da razgovaramo!!! sama znas da si suplja sa argumentima u MJ case, pa tu nesto globalises, daj argumente, cinjenice, ne deda, ujak, tata, nego slucaj MJ. :rtfm:
kao sto vec rekoh
toliko je ocigledno da je nevin i sve to namjestaljka.... glupa, glupa policija i sud i dokazi.... kako li im samo pade na pamet...

bre,kakva si ti otrovnica...da li postoji neka tema na bilo kom pdf-u na kojoj ti ne dolaziš da prosipaš svoj otrov:neutral:?

mogao je da bude i vanzemaljac,pusti čoveka na miru...bar sada...pustite ga da se napokon odmara:roll::roll::roll:

Back