moonwalker80
Primećen član
- Poruka
- 619
Auuuuu, ovaj David Gest zajebo i Michaela po operacijama :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuuuu, ovaj David Gest zajebo i Michaela po operacijama :-)
***** ti coveka koji nije mogao da se pomiri sa time da je crnac pa je odlucio da se "transfomise" u belca,zalosno,rasista
***** ti coveka koji nije mogao da se pomiri sa time da je crnac pa je odlucio da se "transfomise" u belca,zalosno,rasista
Je l' da?![]()
Zato sto su bili uplaseni od grmljavinu, i plakali da im se pridruzi i procita im pricu o Petar Pan?
A sad, napustam tako prijatno drustvo, i idem da pajkim.
ajde vi fanovi da mi odgovorite na jedno pitanje
...zasto su tudja deca spavala kod njega u krevet na onom randzu ?
ajde vi fanovi da mi odgovorite na jedno pitanje
...zasto su tudja deca spavala kod njega u krevet na onom randzu ?
Je l' da?![]()
Mahael nije preminuo.
Lazirao je svoju smrt a pre toga je nasnimao nesto materjala sto ce sada , posle njegove smrti da se prodaje po jakim cenama i u multimilionskom tirazu, mnogo vecem nego kada bi bio ziv.
Je l' da?![]()
podrzavate pedofiliju ?! vama to smesno ?!
nadam se da nikad necete da imate naslednike sa takvim razmisljanjem
strasno...
Koji je tvoj problem???ZASTO NA SVAKOJ JBNOJ STRANI MORA NEKO DA IZVALI OVO?! POSLE MI OBJASNJAVAMO, A NIKO NE CITA, I POSTAVI OPET OVAKO NESTO.. JEBENO PROCITAJTE PREDHODNE 3, 4 STRANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vazi za sve. I ne postavljajte ovakve nebuloze, ni sami ne znate o cemu pricate.
@Dale: Pa, dolazim, par dana posle onog..
Da upisem.. I ostajem tamo, majka je nasla stan.
Ali ***
@tema: E, znaci, ja sam gledala Josepha, bas na CNN-u. Znaci, slusam ga, gledam, i NE VERUJEM. ***, pogledaj, covek je SRECAN O.o
Ja.. Ne verujem.
Ceo svet tuguje, place, a on onako, 'ladan :/
Jos se smeje.
:/
Meni nije jasno. Znaci, ja ne znam.. Ja svakog dana placem ovde, i ne samo ja, nego jos mnogo, mnogo fanova, a on.. Smeje se :/
Znaci, ne mogu da verujem. On zasluzuje da umre. Znaci, nikad nisam bila ozbiljnija. I inace nikome ne zelim ovo, ali.. :/
Taj covek je bolestan.
Da li je on uopste voleo Majkla? ( Da, kako da ne, 'voleo', a radio sva ona sranja.. )
Sve u svemu.. Cak ni od njega nisam ocekivala ovo.