Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ti bas i nisi pametna ili se pravis. obrati paznju na KONCEPT .

a ti njega kao osobu bolje poznajes?????
ne govorim da ga poznajem kao osobu, ili bolje od bilo koga od vas

samo da je suludo tako lako odbaciti sumnju u njega koja je postojala i ljudi koji su bolje upuceni u nju od bilo koga od nas su se time dugo bavili
samo zato sto ga volite i sto je na kraju, eto, odluceno da ipak nije
ne bi bio ni prva ni poslednja osoba koja se provukla kroz sistem

a da je slucaj jednostavan i jasno to - jeste/nije kriv, zavrsio bi se u jednom danu

samo da je suludo tako lako odbaciti sumnju u njega koja je postojala i ljudi koji su bolje upuceni u nju od bilo koga od nas su se time dugo bavili

a da je slucaj jednostavan i jasno to - jeste/nije kriv, zavrsio bi se u jednom danu

ajmo jos jednom.
isto to primeni i na sebi. aj sumnjaj da nije pedofil moze? ja sam pratila sudjenje, svaki dan. ali iskreno i da je pedofil, meni je muzika bitna. sumnju sam razbila tako sto sam pratila sudjenje. klince je advokat uhvatio u lazi kao i njihovu kevu. ali stvarno **** mi se.
slusam muziku. malo mi smor kada dodje neko sa strane i krene vrlo neargumentovano da sernja nesto. MJ fanovi u ovoj temi znaju da vrlo lako mogu i sama da pljucnem i izkritikujem Majkla. Imao je puno pogresnih poteza u karijeri. To sada nije vazno. Covek je Mrtav. Ostavite ga na miru, pogotivo vi sa "argumentima" sto "sve znate" .Slusajte muziku. MUZIKU. :heart:

Elem, od Little Susie za fluida:

Pisacu kako ja zelim. Boldovana slova.. Ahaha. Da, koristim ih, jer ih volim. I pisacu ovako. To sto TI ne razumes sta pisem, ne znaci da i drugi ne razumeju. Ti moderatori NE gledaju.
Ne glumim babarogu :roll:
Da pisem, da se obracam... Ahahah. Kao sto sam vec gore rekla^^.
Nasao si meni da pricas to zbog boldovanih slova. A vise od polovine nepismenog foruma ko sisa.. Ali, zaboga, boldovana slova.. Ako ti smetaju - a ti nemoj ni da citas. To je bar lako. Znas, postoji jedna lepa opcija koja se zove 'Lista blokiranih korisnika'. Stavi me na tu listu, i ne citaj moje postove.
Svako ko misli drugacije? Vidi, taman da je ona vestica Karleusa umrla, ne bi bilo u redu da se neko raduje (a bilo je slucajeva), ili da pise takve stvari. Odakle vama dokazi da je pedofil? Deca spavala u njegovoj sobi. Da, tacno je. Ali je isto tacno da je Majkl spavao NA PODU. 'Ajde sad.
Decak je i sam priznao da je lagao (kasno, ali je priznao). I vecina i dalje veruje da je on pedofil. Meni je vise muka od svega, kazem, procitajte neke delove prosle teme, a i ove.. Pa pokusajte malo da shvatite. Ako i tada ovako ostane.. Onda stvarno.. :/
Da, nije za svakog forum - slobodno mozes da ides.
Ja stvarno vise nemam nameru da odgovorim na bilo koju tvoju poruku. Dakle, cao.
Hahaha o čemu ti pričaš dete (Little Susie)??? Ajde nađi u mom postu gde sam napisao bilo šta o teoriji da je Majkl pedofil??? To šta je on mene prosto ne interesuje. Mene interesuje ono što vidim kad se pojavi u javnosti, na koncertu, u spotu, na TV-u... Ne interesuju me tračevi "ala Grand", razni "Kuriri" i bapske priče...
Vidim da se ovde napadaju drugi ljudi zbog toga što im mozak registruje ono što oni hoće da čuju ili pročitaju, a upravo to isto ti radiš kao neko ko je ovde na temi "starosedelac" samo da bi se raspravljala sa nekim. Baš živiš neki buran život izgleda.

Dakle, da rezimiramo, moj post koji ti je žestoko zasmetao je glasio ovako:
Velika šteta za Majkla kao muzičara. Generacije i generacije su počinjale sa njim i odrastale uz njegove pesme.

Ali kao čoveka mi ga nije žao. Kad je mogao da radi sebi sve ono što je radio; da se operiše po ko zna koji put da bi bio beo, da bude ono što nije(!)... zaista, kako mogu da žalim takvog čoveka?

Neka počiva u miru.
Šta ti ovde nije jasno? Gde se ovde pominje pedofilija koju ti pominješ? Jasno piše da ne mogu da cenim i žalim čoveka koji hoće da bude ono što nije, u ovom slučaju hoće od crnca da postane belac. Da cenim nekog ko ne ceni sebe, već koristi samog sebe kao eksperiment, po naliku na bele miševe? A neka hvala. Kao muzičaru mu odajem priznanje i to jasno piše gore. Ako treba i da ti nacrtam rado ću to uraditi i to modernom tehnikom u Corelu, ništa papir, za tebe je potrebna hiruška preciznost da bi razumela sagovornika.

:bye:

Dakle, da rezimiramo, moj post koji ti je žestoko zasmetao je glasio ovako:

Šta ti ovde nije jasno? Gde se ovde pominje pedofilija koju ti pominješ? Jasno piše da ne mogu da cenim i žalim čoveka koji hoće da bude ono što nije, u ovom slučaju hoće od crnca da postane belac. Da cenim nekog ko ne ceni sebe, već koristi samog sebe kao eksperiment, po naliku na bele miševe? A neka hvala. Kao muzičaru mu odajem priznanje i to jasno piše gore. Ako treba i da ti nacrtam rado ću to uraditi i to modernom tehnikom u Corelu, ništa papir, za tebe je potrebna hiruška preciznost da bi razumela sagovornika.

Upravo to, kad nesto navodis nemoj da nagadjas nego budi siguran u ono sto pricas. I naravno cim kazes neistinu odmah dobijes reakciju drugih clanova. Neinformisanost, eto to je problem sa ljudima.

Auuuu....pazi ovo "eto odluceno da ipak nije" kao da su bacali novcic pa mu se posrecilo da ga oslobode :D
Pa onda "ni prva ni poslednja osoba koja se provukla kroz sistem", znaci cim je oslobodjen tj sudski nije kriv odmah se "provukao" :D
I ovo trece "zavrsilo bi se u jednom danu", mislim kod nas komsija komsiju tuzi za dva crepa od kuce sto su mu pala u njegovo dvoriste pa se sude po 3 godine (minimum) a ovde bi trebalo sudjenje za pedofiliju da se zavrsi za jedan dan :D

Nego tako ti je to kad zivis u Americi, svako moze da tuzi svakog za sta god hoce...evo cim dodje kod nas zakon ko u Americi ja predlazem da svi ovde tuzimo unsaie za klevetu pa ona nek se posle brani :lol:
Ja cu mozda i za pedofiliju da je tuzim, jer za nju je dovoljno samo da optuzis a ne i da dokazes nesto :D

Aha, moja greska, zaboravila sam da naglasim da je to primer. Nisam to samo tebi rekla. Ti kazes za kozu.. A opet, zasto se ne informises? Nije menjao kozu, ******, ima vitiligo. Mislim da to i drugi pricaju ovde, ali vi odbijate da poverujete. I ja ne zelim da vas ubedjujem vise, muka mi je. Verujte u sta god zelite. Ali cu po ko-zna-koji-put zamoliti da ne pricate o Majklu nista dok ne znate sve. Pricajte o muzici-to znate svi. O privatnom zivotu znaju samo fanovi, jer njih to ZANIMA. Pratili su sudjenje, i sve, dok su oni koji ga ne vole citali u zutoj stampi sta-vec-sve-ne. I ono.. :/
Ja licno nisam pratila to, bila sam bas mala. I, da, znam sta je bilo zahvaljujuci Sonji <3
I necu da duzim raspravu.
Kazem ti, sve ono sto se pricalo, tipa: 'menjao je kozu, operisao se 100 puta, pedofil je..'.. To su gluposti.
Sad jesam pukla. Da. Reagovala sam mozda i previse burno, i izvinjavam se. Ali, muka mi je od svih tih prica, jedna devojka na ovoj temi tvrdi da je pedofil, ti dodjes i kazes da se operisao da bi bio beo. A sam je milion puta izjavio da je ponosan na to sta jeste, da je ponosan zato sto je crnac.
I jeste bio ponosan.
Ali i on, i njegova sestra LaToya imaju tu bolest.
To bi bilo sve.
Znaci, necu da se raspravljam.

Aha, moja greska, zaboravila sam da naglasim da je to primer. Nisam to samo tebi rekla. Ti kazes za kozu.. A opet, zasto se ne informises? Nije menjao kozu, ******, ima vitiligo. Mislim da to i drugi pricaju ovde, ali vi odbijate da poverujete. I ja ne zelim da vas ubedjujem vise, muka mi je. Verujte u sta god zelite. Ali cu po ko-zna-koji-put zamoliti da ne pricate o Majklu nista dok ne znate sve. Pricajte o muzici-to znate svi. O privatnom zivotu znaju samo fanovi, jer njih to ZANIMA. Pratili su sudjenje, i sve, dok su oni koji ga ne vole citali u zutoj stampi sta-vec-sve-ne. I ono.. :/
Ja licno nisam pratila to, bila sam bas mala. I, da, znam sta je bilo zahvaljujuci Sonji <3
I necu da duzim raspravu.
Kazem ti, sve ono sto se pricalo, tipa: 'menjao je kozu, operisao se 100 puta, pedofil je..'.. To su gluposti.
Sad jesam pukla. Da. Reagovala sam mozda i previse burno, i izvinjavam se. Ali, muka mi je od svih tih prica, jedna devojka na ovoj temi tvrdi da je pedofil, ti dodjes i kazes da se operisao da bi bio beo. A sam je milion puta izjavio da je ponosan na to sta jeste, da je ponosan zato sto je crnac.
I jeste bio ponosan.
Ali i on, i njegova sestra LaToya imaju tu bolest.
To bi bilo sve.
Znaci, necu da se raspravljam.
FLUID, upuceno je tebi..

Upravo to, kad nesto navodis nemoj da nagadjas nego budi siguran u ono sto pricas. I naravno cim kazes neistinu odmah dobijes reakciju drugih clanova. Neinformisanost, eto to je problem sa ljudima.

:hahaha1: Fora je u tome sto i nije iz crnca presao u belca... Ajde procitaj stranu-dve pre ove, bas smo o tome raspravljali... ;) Imao je vitiligo, pa ako te zanima, prolistaj malo o toj bolesti.
Gospodo, garant više pamtim od vas kako je izgledao Majkl i da nikakvih problema nije imao da bi stigao do toga da liči na plastičnu lutku. I te priče o bolesti su upravo to, samo priče, kao što se priča sve i svašta kad neko umre. Najgore je kad je neko zadojen, tad nema normalnog rezonovanja stvari. Za sve nađete opravdanja, kao da se govori o svecu. Smanjite malo gas i uzimajte neke stvari sa rezervom. Niste uvek u pravu, iako sebe svrstavate maltene u bliske Majklove prijatelje.
----
Sad videh odgovor Little Susie meni. Ovo napisano je ujedno i njoj upućeno.

Ne uzimajte sve zdravo za gotovo!

Poslednja izmena:
E da... Kad ste već toliko ubeđeni da je ta bolest bila razlog tolikim operacijama i promeni boje kože, zar nije mogao da zadrži svoju boju kože???

I još jedno pitanje za sve fanove... Od kad je dobio naziv "Kralj popa"? Iskreno, prvi put čujem za taj naziv posle smrti... "Umro Kralj popa" i sl.

E da... Kad ste već toliko ubeđeni da je ta bolest bila razlog tolikim operacijama i promeni boje kože, zar nije mogao da zadrži svoju boju kože???

I još jedno pitanje za sve fanove... Od kad je dobio naziv "Kralj popa"? Iskreno, prvi put čujem za taj naziv posle smrti... "Umro Kralj popa" i sl.

Nije bolest bila razlog operacijama, on se operisao zato sto je hteo da menja izfled nosa itd, a operacija nema veze sa kozom. Vitiligo je nepovratan proces, nezaustavljiv, i tu nijedna lekarska metoda ne pomaze.
A to od kad ga zovu kraljem popa, pa ima vec jedno 30 godina, ali me bas cudi da ne znas posto rece da ga pamtis mnogo duze nego mi :D

Gde je nazivan kao "Kralj popa"? Daj da vidimo...

Nije bolest bila razlog operacijama, on se operisao zato sto je hteo da menja izfled nosa itd, a operacija nema veze sa kozom. Vitiligo je nepovratan proces, nezaustavljiv, i tu nijedna lekarska metoda ne pomaze.
A to od kad ga zovu kraljem popa, pa ima vec jedno 30 godina, ali me bas cudi da ne znas posto rece da ga pamtis mnogo duze nego mi :D
Nisam bio lenj pa sam potražio na brzinu šta pišu o bolesti vitilingo.
Evo šta kaže, na jednom forumu, neko ko boluje od te bolesti:
I meni je prvo krenulo oko ociju pre 4 godine, pa se sledeceg leta prosirilo na celo i oko zulufa. Inace siri se samo leti kad sam izlozen suncu. Isao sam kod par dermatologa i svi pricaju istu pricu kako se ne zna sta to uzrokuje, kako je repigmentacija neizvesna i sa najskupljim kremama,...to leto sam mislim koristio Placental kremu ali ni nista nije pomogla. treceg leta je pocelo jos da se siri,pa sam poceo sam da trazim po net-u, i slucajno nasao neku kompaniju iz kanade koja se bavi time. posto znam neke ljude tamo kad su to leto dosli doneli su mi tu kremu, i odmah sam poceo da je koristim(bio sam vrlo skeptican posle 2 godine neuspeha da makar zaustavim sirenje) i rezultati su poceli da se vide vec posle mesec dana-smanjilo se sirenje, negde je pocela da se vraca boja. ta krema se zove Novitil. bocica je od 125ml, ali meni jos uvek traje(koristim je samo leti kad je suncano), evo sad ce trece leto kako cu je koristiti. meni su se dosta smanjile fleke, imam jos par njih ali se toliko i ne primecuju. mislim da mu je cena sad negde oko 80$, pogledaj na www.dermabest.com tamo ces naci jos informacija o tome kako se koristi, koje bi testove trebao da uradis pre nego sto pocnes tretman,... ako te jos nesto zanima ti pitaj.
I ovo je samo jedan od tekstova koji pokazuje da je bolest izlečiva!!! Potražite malo i videćete...

A evo i jedne vesti u vezi toga http://www.mtsmondo.com/lifestyle/cars/text.php?vest=105637

Da li se vi to tešite i lažete sebe da je razlog "beljenja" kože Majkla Džeksona upravo ova bolest???

Poslednja izmena:

Back