Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
scr8959332mj.jpg

This is a screenshot Michael leaving The hotel!

Upravo je odgledah na tvu, bilo je na Novoj na tracevima dana bez prevoda ... meni on nije delovao odusevljeno zbog toga, bio je na foru :"Ovo je THE poslednji koncert ikada i nemojte me vise uznemiravati, vidimo se u julu, a posle od*ebite i ostavite me na miru, ozbiljan sam" xD zvucao mi je odbojno, kao da mu se ne ide ...
Eto, u julu u Londonu :) ...

Moja procena na osnovu ovoga sto sam video:
1. Ja koliko ukapirah posle ovih 10 koncerata nece ih vise biti uopste, nikad.
2. U teskim je izgleda dugovima, ovo je morao silom prilika da odradi tako da "evo vam ovih 10 koncerata, ja 100 miliona u dzep i cao"
3. Ima to da bude tezak cirkus od koncerata, tj bice to nesto sasvim prosecno, playback obavezno, malo ce da se izgrli sa fanovima i to je to.

I ja imam utisak da ce ovo biti poslednja serija koncerata... Pa rekao je covek: ,,This is the final curtain call''. Ali bio je zesci sa onim ,,This is it". Gledao sam na CNN-u,bilo je LIVE. Ali,ja ne mogu da krijem,ja sam VEOMA srecan! Jedva cekam i mislim da ce biti sjajno! Uostalom,sve sto Majkl radi je sjajno! :super: See you in July... :D

Upravo to : / radi zato sto mora, a ne zato sto mu je do toga ... plus sumnjam da to moze da odradi, nadam se da nece biti nekih posledica po njegovo zdravlje i da ce on biti ok posle toga, ne valja na silu raditi stvari ...

Moja procena na osnovu ovoga sto sam video:
1. Ja koliko ukapirah posle ovih 10 koncerata nece ih vise biti uopste, nikad.
2. U teskim je izgleda dugovima, ovo je morao silom prilika da odradi tako da "evo vam ovih 10 koncerata, ja 100 miliona u dzep i cao"
3. Ima to da bude tezak cirkus od koncerata, tj bice to nesto sasvim prosecno, playback obavezno, malo ce da se izgrli sa fanovima i to je to.
Za ove zadnje dvije se uopste ne slazem...pogotovo sa ovom drugom..
Ne vjerujem da je ovo rekao MJ fan..

Za ove zadnje dvije se uopste ne slazem...pogotovo sa ovom drugom..
Ne vjerujem da je ovo rekao MJ fan..

Zivi bili pa videli...A da, da te ne potsecam da sam ja fan jedno 15 god duze nego ti tako da malo sagledavam stvari sa nekih drugih strana a ne sa strane "napaljenbosti" da se tako slikovito izrazim :D

Bas me zanima na sta ce ti koncerti da lice. Jos sto je najveca fora kad uzme tih 100 miliona za koncerte tj napuni se lovom, pitanje je dal ce da izdaje uopste taj album.

A ti znas njegove razloge???
a sjedi molim te..
On je sebe jos davno osigurao za sva vremena..

To da on nije za koncerte se vidi iz aviona ... ja kada sam ga video kako hoda dok je izlazio iz aviona vec sam se zabrinuo, a kamoli kada je poceo da prica kao da mu je muka od svega ... neko je rekao da je pun iznenadjenja ovde, kao da, iznenadjuje nas novim album vec tri godine, jos kako smo poceli pisati staru temu :lol:
I da ima dovoljno novca sumnjam da bi prodavao sve i svasta na aukcijama, to se ne radi iz zabave ili eto zato sto se on lozi da neko ima njegov kais ... ja volim Michael-a i mislim da je izvanredan umetnik i da je u svoje vreme bio neko i nesto i da ce za sobom ostaviti puno predivnih pesama koje ce se jos dugo pamtiti :) ali i dalje se izivljavati kada je njemu svega preko glave, a svako je to dana mogao da vidi, je besmisleno ...

Нешто имам осјећај да готово нико од посјетилаца теме неће присуствовати концертима (ако их буде), што је, с моје стране, хладан туш кад се узме у обзир колико смо дуго ишчекивали comeback, а сад нико нема озбиљну намјеру да иде... (осим moonwalker-а 92, ваљда)

Sad cu ja da ti kazem sta je realno: svi su mislili da je This is it - Evo me, stigao sam, to je to, sad krece ludnica. a ustvari REALNOST je This is it - to je to, toliko od mene, pozdrav. Deluje malo deprimirajuce posle tolike euforije, zar ne.
Pa ja to i mislim..Naziv mi je nekako tuzan "to je to",znaci zeli zadnji put da nas ispostuje za svu podrsku koju smo mu pruzili do sad..i "To je to"
smatram da to radi kao sto vec pomenuh zbog oduzivanja prema fanovima a naravno dobrodosla je svakako i finansijska dobit...

Нешто имам осјећај да готово нико од посјетилаца теме неће присуствовати концертима (ако их буде), што је, с моје стране, хладан туш кад се узме у обзир колико смо дуго ишчекивали comeback, а сад нико нема озбиљну намјеру да иде... (осим moonwalker-а 92, ваљда)

Ti ces ici ?

Majki bre, ... i ja ga volim
izmislijo čovek brejkdens i sad bi da ga plastifciraju prevremeno i penzionishu

ps. ko veruje da je majki pedofiljichar, nek' se suzdrzzi od neki sljichan komentar jer smo chulji sve na tu tRemu. hvalja

Back