*Joe*
Zainteresovan član
- Poruka
- 406
http://img5.imageshack.us/my.php?image=scr8089350.jpg
Screenshot from CNN Live streaming
This is The Hotel!
Screenshot from CNN Live streaming
This is The Hotel!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za ove zadnje dvije se uopste ne slazem...pogotovo sa ovom drugom..Moja procena na osnovu ovoga sto sam video:
1. Ja koliko ukapirah posle ovih 10 koncerata nece ih vise biti uopste, nikad.
2. U teskim je izgleda dugovima, ovo je morao silom prilika da odradi tako da "evo vam ovih 10 koncerata, ja 100 miliona u dzep i cao"
3. Ima to da bude tezak cirkus od koncerata, tj bice to nesto sasvim prosecno, playback obavezno, malo ce da se izgrli sa fanovima i to je to.
A ti znas njegove razloge???Upravo to : / radi zato sto mora, a ne zato sto mu je do toga ... plus sumnjam da to moze da odradi, nadam se da nece biti nekih posledica po njegovo zdravlje i da ce on biti ok posle toga, ne valja na silu raditi stvari ...
Za ove zadnje dvije se uopste ne slazem...pogotovo sa ovom drugom..
Ne vjerujem da je ovo rekao MJ fan..
Hvala..Zivi bili pa videli...A da, da te ne potsecam da sam ja fan jedno 15 god duze nego ti tako da malo sagledavam stvari sa nekih drugih strana a ne sa strane "napaljenbosti" da se tako slikovito izrazim![]()
A ti znas njegove razloge???
a sjedi molim te..
On je sebe jos davno osigurao za sva vremena..
Hvala..
Ja stvari gledam sa realne strane...
Ali eto nadam se da te tvoje strane i nece takve biti...
Ziv bio pa vidio![]()
Pa ja to i mislim..Naziv mi je nekako tuzan "to je to",znaci zeli zadnji put da nas ispostuje za svu podrsku koju smo mu pruzili do sad..i "To je to"Sad cu ja da ti kazem sta je realno: svi su mislili da je This is it - Evo me, stigao sam, to je to, sad krece ludnica. a ustvari REALNOST je This is it - to je to, toliko od mene, pozdrav. Deluje malo deprimirajuce posle tolike euforije, zar ne.
I, ljudi, je l idete?
Нешто имам осјећај да готово нико од посјетилаца теме неће присуствовати концертима (ако их буде), што је, с моје стране, хладан туш кад се узме у обзир колико смо дуго ишчекивали comeback, а сад нико нема озбиљну намјеру да иде... (осим moonwalker-а 92, ваљда)