Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

A sto ti je to toliko smesno? Ako moze Madona da dodje zasto ne bi gospodin Jackson, sta ce da mu spadne kruna sa glave?! Madona nije nista skuplja od njega. U istom su rangu bili u isto vreme po popularnosti i ona mi je nekako reper za Majkla. Tacno sam uvek mislila, kada se ona bude dovukla i on ce, ili obrnuto. Tokom citavih godina se u stopu prate. A nasi organizatori se sada utrkuju sa zemljama u regionu po moci, da dovedu velike zvezde, pa je on za njih veliki izazov, sto je logicno. Secam se za vreme History turneje da je bitni jedan organizator na tv-u pricao u to vreme da se pregovara sa njegovim menadzerima da dodje u Beofrad i da je to nasim organizatorima ambicija. Medjutim ocigledno da Micahel nece ni jedan ne planiran koncer vise. Jer je vec mucenik rekao : "I love to tour" - bas pod znacima navoda kako sam i napisala :lol:

Majkl Džekson sledećeg meseca prodaje dve hiljade ličnih predmeta na aukciji

Kralj popa Majkl Džekson (50) organizovaće sledećeg meseca aukciju kako bi rešio svoju tešku finansijsku situaciju. Džekson je angažovao aukcijsku kuću „Džulijen", koja će od 22. do 25. aprila u hotelu Hilton na Beverli Hilsu ponuditi dve hiljade ličnih Džeksonovih predmeta koji će prethodno biti izloženi za javnost od 14. do 21. aprila.

Detaljan opis predmeta moći će da se nađe u propratnom katalogu, a oni će biti razvrstani u pet kategorija: statue i baštenski nameštaj, dekorativna umetnost, umetnička dela, dizni igračke i pevačeve lične stvari. Korice kataloga krasiće Džeksonov portret i ulazna kapija u njegov ranč „Nedođija".

Jedna od najpoznatijih stavki u katalogu svakako će biti rukavica za desnu ruku od belog spandeksa ukrašena „svarovski" kristalima, koju je prevač nosio u spotu „Billie Jean".

Mnoge stvari pevača možda nemaju visoku materijalnu vrednost, ali iza svake se krije interesantna priča. U kući „Džulijen" očekuju dobru zaradu. Deo novca biće uplaćen udruženju „Mjuzik kers", koje brine o siromašnim muzičarima.

Na aukciji će biti ponuđena čak i limuzina sprecijalno dekorisana za Džeksona iz 1999. godine - srebrni rols-rojs procenjen na 140.000 do 160.000 dolara. Pevač će se odreći i uljane slike za najmanje 4.000-6.000 dolara, na kojoj je predstavljen kao princ, kao i slike brojnih istorijskih ličnosti koje nose Džeksonove naočari za sunce.

U katalogu će se naći i slika „Kleopatrini poslednji trenuci", francuskog umetnika D. Povera, aparat za kafu koji je korišćen u „Nedođiji", par vezenih čarapa, jakna, delovi kostima iz filma „Moonwalker", model zamka uspavane lepotice i kristalne rukavice u pet različitih boja.

Borba

MARCH 3, 2009, 11:59 pm

Attention Fans! AEG Live is inviting you down to The O2 in London for a very special announcement from Michael Jackson. Access is granted on a first come first serve basis.

Here are the details:

WHAT: Michael Jackson to Make A Special Announcement

WHEN: Thursday, March 5th

TIME: Suggested Arrival Time is 1pm. Press Conference Starts at 4pm.

WHERE:
The O2 Grand Concourse
Peninsula Square
London SE10 0DX

To sam dobila danas u inboxu,aaaah što nisam u Londonu :(

Nego ja stvarno mislim da bi bio red da se novi album uskoro pojavi, otkad je već najavljivan...iskreno se nadam da će biti nešto spektakulrano! Takođe bih volela da se drži svog stila i pop muzike, bojim se repera...:D

:eek:Jel to ovo?
picturediscB-1.png

picturediscA-1.png
Hahahaaaa da, da, jesteeeeee :heart:

[YOUTUBE][/YOUTUBE]

Jao ljudi jeste li videli nekada ovaj intervju? Što je meni Michael ovde sladak, tako se slatko smeje, da sam se i ja sve vreme smejala zajedno sa njim dok sam gledala isti! :heart:

A sto ti je to toliko smesno? Ako moze Madona da dodje zasto ne bi gospodin Jackson, sta ce da mu spadne kruna sa glave?! Madona nije nista skuplja od njega. U istom su rangu bili u isto vreme po popularnosti i ona mi je nekako reper za Majkla. Tacno sam uvek mislila, kada se ona bude dovukla i on ce, ili obrnuto. Tokom citavih godina se u stopu prate. A nasi organizatori se sada utrkuju sa zemljama u regionu po moci, da dovedu velike zvezde, pa je on za njih veliki izazov, sto je logicno. Secam se za vreme History turneje da je bitni jedan organizator na tv-u pricao u to vreme da se pregovara sa njegovim menadzerima da dodje u Beofrad i da je to nasim organizatorima ambicija. Medjutim ocigledno da Micahel nece ni jedan ne planiran koncer vise. Jer je vec mucenik rekao : "I love to tour" - bas pod znacima navoda kako sam i napisala :lol:
Balkan NIKAD nije bio za njega...
Volio bih da ne dodje na nase prostore...:whistling:

Ne mislim na koncert, nego navodno neka konferencija za stampu. Mislim ako je sleteo na Londonski aerodrom kao sto pricaju, gde je snimak? On ne prodje da ne bude uslikan
Tacno,eto ti slika gore...:mrgreen:
Juce je dosao privatnim avionom,a svi su ga ocekivali na glavnom aerodromu,a on ih je ispalio i sletio na drugi dio Londona..
Nije to nista strasno,kad bio u japanu prije neku god. slike su se pojavile posle 2 dana...
Konferencija je potvrdjena,sjutra u 5h popodne(po nasem vremenu):)

E, hvala za sliku! jos da gledamo konferenciju za stampu

A zasto Balkan nije za njega? A sta Rumunija je bila za njega. Njega ne zanima da li je ovo Balkan ili nije, nego pare. Covek je profesionalan muzicar i peva za PARE! A sta za Madonu jeste Balkan i Crna Gora jel? Evo vec drugi put
Joj to je siroka tema,a mrzi me da pisem:mrgreen:..
A da smo ga zanimali dosao bi ranije...
Trebalo je na HIStory turneji da nastupi u Sloveniji,i jos je bio poslao poruku :"See you in Ljubljana",pa nas ispali...
Za Hrtvatsku je rekao da je jedna od rijetkih zemalja koje nije posjetio i da bi volio(jednog dana)...

Michael Jackson reveals his comeback plans
Wednesday, 4 March 2009

Having become more accustomed to courtrooms than concert arenas – riding out a painfully public battle against paedophilia charges, troubles in Neverland and a cash spat with Sheikh Abdulla of Bahrain – Michael Jackson is finally ready to reprise his role as the King of Pop.

The singer is scheduled to arrive at the O2 Arena in London tomorrow to announce a handful of concert dates at the venue this summer.

Details of the performances are being fiercely guarded until the announcement at 4pm but the promoters bill the concert series as one of the most "spectacular and extraordinary events" that his fans will ever see. One source said the shows would be spread over "a few days" rather than a full month, as earlier rumoured.

Jackson, 50, has been talking with organisers for months about staging his live revival, pencilled for July. He will reportedly secure £1.5m a night from the comeback shows. It is not known when ticket sales will begin but there is already speculation tickets will be resold on eBay for thousands of pounds.

Rumours of the singer's spiralling debt have been growing since the end of his child molestation court case in Los Angeles in 2005, when he was cleared. It is believed revenue from the residency at O2 will help Jackson's waning fortune. He was forced to sell his beloved Neverland Ranch last year after falling behind on the running costs, which total $3m (£2.1m) a year.

There has been speculation that Jackson is on prescription drugs and grappling with stage fright but organisers have apparently been assured that he is ready for the comeback.

The concerts would be a coup for the O2 Arena – they will, in effect, relaunch Jackson's career in Britain rather than in the US. His last studio album was Invincible in 2001 and no details have been confirmed as to whether the singer is working on new material to accompany his return to the stage.

Jackson last performed in 2006 at the World Music Awards in London but he disappointed fans by singing just a few lines of the song "We Are The World". It was his first appearance since being cleared of the child abuse charges. He was originally due to play at the O2 Arena in January 2008 when it was reported that he was in negotiations to play a 10-night residency.

The timing would have coincided with the 25th anniversary of the release of his landmark album, Thriller. Jackson has not toured Britain since his 1997 HIStory world tour and his last performance in London was in front of 72,000 fans at Wembley Stadium that summer. A year earlier, he performed at the Brit Awards and was famously interrupted by the buttock-baring singer Jarvis Cocker.

Source: Independent

http://www.belfasttelegraph.co.uk/entertainment/music/news/michael-jackson-reveals-his-comeback-plans-14212472.html

To jos uvijek nije zvanicno(to koliko ce zaraditi para i koliko ce ih odrzati)..tako da samo trebamo vjerovati njegovim zvanicnim sajtovima...
Gledajte kad nas sjutra zaje** i kaze da ide u penziju,i da ima samo da nam predstavi Off the wall 30th anniversary izdanje..

To jos uvijek nije zvanicno(to koliko ce zaraditi para i koliko ce ih odrzati)..tako da samo trebamo vjerovati njegovim zvanicnim sajtovima...
Gledajte kad nas sjutra zaje** i kaze da ide u penziju,i da ima samo da nam predstavi Off the wall 30th anniversary izdanje..

Bas to!
Svi su se popalili redom, a jos nista nije rekao.
Ako bude, hvala lepo.
Ako ne - srew you, michael :heart:

Back