Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma nema tog puta koji je meni bitniji od Majkla!
Ma nema nikog i niceg sto ja ne bih ostavila da ga vidim. I nadam se da cu uspeti mada nisam bas zainteresovana za udaljenost od bine ja cu se zalepiti za granicnik i to na centru bine i niko me nece oduvati odatle. Za to treba platiti dosta a i doci mnogo rano cak u podne. Kako sam citala intervjuu jednog fana , devojka je u 12 h bila na stadionu i cuvala jadna "svoje" mesto, jedva je docekala vece da pocnu grupe i predgrupe a vise nije mogla na noge da stoji kad je King of Pop napokon izasao. :lol:

Ljudi kad je i gde prodaja karata? Meni su sumnjivi oni sajtovi sto valjaju karte na netu. I kad i gde je ja preuzmem . Ma meni je go frka ja dodjem tamo nema mi karte oni me prevarili - necu! :besna:
Moram da se :telefon: raspitam o tim kartama , moram da kupim na vreme rasprodace mi se sve za 24h - bojim se. :dash:

Poslednja izmena:
Antonina, istooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja se svih ovih dana raspitujem za tupave karte, prevoz itd.

Jednom pisu da su 50-70funti a onda 300f .........

Povratna avionska karta bi bila 120e al ja licno mislim da je skuplja jer se uracunavaju silne takse.

Imas temu na mjloe bas posvecenu tome.

300 funti, pa 120 e povratna ( neka ja cu u jednom pravcu, nazad ce me isporuciti milicija , drzavna bezbednost :lol: i automatski usteda! ) Pa koliko mi treba i za MJJ drangulije, pa original Cd- jevi, Dvd-jevi pa knjige, pa majce i par dana da spavam ispred hotela 1000 evra Aaaaaaa! :lol: Puknucemo pa nek ide zivot!

A hvala , idem tamo...

Poslednja izmena:
300 funti, pa 12 e povratna ( neka ja cu u jednom pravcu, nazad ce me isporuciti milicija , drzavna bezbednost :lol: i automatski usteda! ) Pa koliko mi treba i za MJJ drangulije, pa original Cd- jevi, Dvd-jevi pa knjige, pa majce i par dana da spavam ispred hotela 1000 evra Aaaaaaa! :lol: Puknucemo pa nek ide zivot!

A hvala , idem tamo...

pa za to vala i zivimo :brus:

A sto me nervira sto su mu ruke tako dehidrirale. Mislim sto ne maze neku kremu- hidrantnu, za ruke. Sva se potresem kad mu je koza tako suva :roll:

Изгледају још јадније него што заиста јесу..

Иначе, сав ми је свиленкаст у оном каро капутићу. :manikir:

Jao samo vas dve nemojte da se stresate zbog ruku!

" Jao kakve su mu ruke bla, bla, bla, bla bla, jao jadne su, dehidrirane su jao, jao, jao! " Grozne ste samo da znate!!! :evil:

Ja cu mu ih namackati kremicom , izmasirati, isturpijati one crne kandzice :manikir:, utopliti i i i .... cokiti ( vise puta - to je inace tradicionalni srpski narodni lek ) i bice on meni ko' lutkica. I onda ce mi zahvaliti ovako: :kpozdrav: pa ovako :cmok: a ona cu ja njemu da vratim - ovako :cmok2: ( mozda cu i bolje da prodjem ko zna).
Utata... :zplez:
Ma sve vi prepustite meni , meni nece biti tesko . Hvala. :D

Ma mozda ces smisliti nesto a? Ko sisa to inostranstvo kad je London najzanimljivije inostranstvo ovoga leta a tamo gde si planirala vala mozes ponoviti koliko god zelis puta u zivotu a ovo bojim se - NIKAD VISE! :lol:

E a mozda dodje i do BG kad vidi da je i tetka Madonna bila!
Znas da kad zaba vidi da konja potkivaju i ona digne nogu :lol: .

Antonina, nemoj da zaboravis da se raspitas za tu agenciju sto je vodila u Budimpestu !!!
To bi ja mislim bila najpogodnija i najsigurnija solucija.
Oni bi nam i karte nabavili. a to nam je najbitnije !

Ja sam vec kontaktirala par tur. agencija i pitala ih da li rade ture ovog tipa, cekam odgovor.

Ma mozda ces smisliti nesto a? Ko sisa to inostranstvo kad je London najzanimljivije inostranstvo ovoga leta a tamo gde si planirala vala mozes ponoviti koliko god zelis puta u zivotu a ovo bojim se - NIKAD VISE! :lol:

E a mozda dodje i do BG kad vidi da je i tetka Madonna bila!
Znas da kad zaba vidi da konja potkivaju i ona digne nogu :lol: .

Ама покушавала сам ја да откажем тај пут, али иде још једна особа са мном, а она запела да идемо, као сад је прилика и никад више. А већ су и папири били сређени прије приче о Лондону. Џабе причати... :rida:

Зато теби и кејти повјеравам наговарање Мајкла. Значи, задужене сте да га пошто по то доведете у БГ! Живог или (не дај боже) мртвог. Договорено? :mafijas:

Back