*Joe*
Zainteresovan član
- Poruka
- 406
Haha drago mi je da sam ti olaksala muke 
Michael Jackson & Christian Audigier 27.02.2009 video 2

Michael Jackson & Christian Audigier 27.02.2009 video 2
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto me nervira sto su mu ruke tako dehidrirale.
300 funti, pa 12 e povratna ( neka ja cu u jednom pravcu, nazad ce me isporuciti milicija , drzavna bezbednosti automatski usteda! ) Pa koliko mi treba i za MJJ drangulije, pa original Cd- jevi, Dvd-jevi pa knjige, pa majce i par dana da spavam ispred hotela 1000 evra Aaaaaaa!
Puknucemo pa nek ide zivot!
A hvala , idem tamo...
A sto me nervira sto su mu ruke tako dehidrirale. Mislim sto ne maze neku kremu- hidrantnu, za ruke. Sva se potresem kad mu je koza tako suva![]()
Изгледају још јадније него што заиста јесу..
Иначе, сав ми је свиленкаст у оном каро капутићу.![]()
Djeluje kao da ima povijenu kicmuSta ste zapele za ruke?! Mene vise brine sto se sav iskrivio.![]()
Ma mozda ces smisliti nesto a? Ko sisa to inostranstvo kad je London najzanimljivije inostranstvo ovoga leta a tamo gde si planirala vala mozes ponoviti koliko god zelis puta u zivotu a ovo bojim se - NIKAD VISE!
E a mozda dodje i do BG kad vidi da je i tetka Madonna bila!
Znas da kad zaba vidi da konja potkivaju i ona digne nogu.
Takodje.. Zasto sam se rodila '94. ??Лако се вама зезати...кад ћете... (не смијем ни да напишем!)...
Моја ноћна мора почиње...![]()
Jel to oni iz agencije?Debili nece da organizuju grupni odlazak zbog brojnih peripetija i komplikacija oko vadjenja britanske vize.
ubijam se.