Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 44.083
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Ovdje se tvrdi" da ste otišli u "milokliz"!!!
Hoćeš li objašnjenje?
Moze onda objasnjenje zasto je kod vas mlohovis opis stanja drzave.

https://www.blic.rs/zabava/masovna-...vatskoj-letele-pepeljare-case-i-flase/p6qwekz
Pobedonoscev ???!!!
![]()
- - - - - - - - - -
Какав Баја ...
Ti meni zvučiš kao da si na ovom forumu zapravo tražiš dečka...
Žene ne karakterizira muškobanjasto nadimanje. To rade kada žele privuć pažnju na sebe...
Nego uzalud ti nabrajanje ko vas je sve napao u WW1. kada su nebitnu Srbiju svi napali samo malim dijelom svojih snaga koje su ukupno bile 460 000, koliko ste otprilikebi vi imali. Oni su računali kolko vas ima pa su toliko poslali na vas računajući da jedan austrougarski, njemački ili bugarski vojnik vrijedi duplo više nego jedan srpski vojnik, pa nije potrebno da šalju duplo više vojske. Dobro su procjenili jer su srbi ubrzo na grčkom Krfu konačno doznali da postoji more. Do tad su mislili da ih netko zajebava pričama o "beskrajno širokoj Savi na jadranu"
Znaš i sama kako je izgledao vaš kontraudar. Šnjofali ste podrepinu francuskih konjanika. Timarili ih nazad po riječima francuskog premijera...
.
Ustašo, davno ste pali...davno, i nikad nikad nećete "ustati" jer ste moralne spodobe - GOVNA, I nemoj da mi tu izigravaš ucveljenu ustašku *ičkicu.
- - - - - - - - - -
I ja mislim da je sramota da hrvatska deca ne znaju šta su radile njihove dede i pradede.
Jadno je kako ne das toj jadnoj decici mira, vec ih koristis iz sebicnih razloga. Na ovom forumu postoje vraski dobri diskutanti koji ovo nikad na pamet nije palo sto govori o tebi tvojim kapacitetetima i inteligenciji. Nisi ti sad veci Srbin, naprotiv
Ovde svi znaju, a zar mislis da je forum pravo mesto za to, da zbog sebicnih interesa, ej pazi zbog forumskog prepucavanja to radis...
Jadno je kako ne das toj jadnoj decici mira, vec ih koristis iz sebicnih razloga. Na ovom forumu postoje vraski dobri diskutanti koji ovo nikad na pamet nije palo sto govori o tebi tvojim kapacitetetima i inteligenciji. Nisi ti sad veci Srbin, naprotiv
Ovde svi znaju, a zar mislis da je forum pravo mesto za to, da zbog sebicnih interesa, ej pazi zbog forumskog prepucavanja to radis...
Evo, ovako je k'o što kaže Krang.I nikakve baljezgarije o Srebrenici ne mogu da promene hrvatsku industriju klanja i njeno negiranje danas.Očigledno ne znaju, jer da znaju, ne bi omalovažavali srpske žrtve. Ako Hrvati nisu želeli da gledaju slike ubijene dece, nisu trebali ni da ih ubijaju.
aj ne budite smesni, naravno da znaju, pa zar je ovo nacin slike decice stavljati po forumu 1000 puta istim osobama, pa jbte gadljivo do bola
Evo, ovako je k'o što kaže Krang.I nikakve baljezgarije o Srebrenici ne mogu da promene hrvatsku industriju klanja i njeno negiranje danas.

Zasto je u Skupstini Srbije donesena rezolucija o genocidu u Srebrenici a nikad nije donesena rezolucija o 'hrvatskom industrijskom klanju' ?![]()
Ne, donesena je rezolucija o osudi zločina, ne genocida. I verovatno zato što nisu iste situacije, jer je naša Skupština donela rezoluciju o masakru terorista koji smo mi počinili, dok za hrvatsku "fabriku smrti" mi nismo odgovorni.

Zasto je u Skupstini Srbije donesena rezolucija o genocidu u Srebrenici a nikad nije donesena rezolucija o hrvatskom industrijskom klanju,cak tako nesto nije ni stavljeno na dnevni red ?![]()
A da ti malo prestaneš da koristiš te opijate i da se posvetiš istoriji? Kada bi to uradio možda bi i shvatio koji je odnos snaga bio pred napad pod komandom Mekenzija, te bi prestao da lupaš i budeš groteskan.
Uzgred, tvoj upis je čista laž, 3 srpske armije i "Užička vojska" i bratska CG vojska cca 300 - 350000 vojnika protiv 3 armije (AU 3, Nemačka 11 i Bug 1 armija) ukupno oko 800000 vojnika, o stanju, naoružanju, popuni...mogao bi i sam ako, kažem "ako" znaš da čitaš.
Da bi svoju šuplju glavu zamjajavao nečim.
Zadovoljan odgovorom?
Nato,da se ne lazemo,svi mi jako dobro znamo zasto jedna takva rezolucija nikad nije ni stavljena na dnevni red rada Skupstine Srbije.![]()
Ali pazi,Skupstina Srbije je trebala raspravljati o rezoluciji o turskom genocidu nad Armenima,zasto ta ista Skupstina ne razmatra o donosenju rezolucije o hrvatskom genocidu nad Srbima ??
https://naslovi.net/2018-03-07/sand...ma-u-srbiji-ne-moze-ni-na-dnevni-red/21329937
Pa zbog šupljih glava, rekoh ti.
Možda zato što se takve rezolucije donose kada nešto tek treba da se osudi, odnosno dok to još nije učinjeno. A Srbija je genocid od strane Hrvata odavno osudila.
Kad ??
Možda zato što se takve rezolucije donose kada nešto tek treba da se osudi, odnosno dok to još nije učinjeno. A Srbija je genocid od strane Hrvata odavno osudila.
Poslednji put kada je organizovala izložbu u sedištu UN o hrvatskim zločinima. Ne mora to da bude formalna osuda Skupštine, pošto se tako nešto u našem slučaju podrazumeva. Isto kao što Jermeni ne moraju formalno da osude Tursku zbog genocida.
Ma pusti budalu, Srbija sprema tužbu za genocid , a on postavlja pitanja i još misli da je nešto epohalno smislio.
Zasto je u Skupstini Srbije donesena rezolucija o genocidu u Srebrenici a nikad nije donesena rezolucija o hrvatskom industrijskom klanju,cak tako nesto nije ni stavljeno na dnevni red ?![]()
Zato što su srpski poslanici, vlada i predsednik korumpirani lopovi i najbolje kradu uz pomoć Hrvata.Nisu patriote i svesni su da bi takvva rezolucija mnogo pogoršala međusobne odnose i veze a neke bi potpuno ukinula.Zasto je u Skupstini Srbije donesena rezolucija o genocidu u Srebrenici a nikad nije donesena rezolucija o hrvatskom industrijskom klanju,cak tako nesto nije ni stavljeno na dnevni red ?![]()
Ti misliš da ste pošteni?Niste sudili zločincima i niste vratili Srbima imovinu.Nato,da se ne lazemo,svi mi jako dobro znamo zasto jedna takva rezolucija nikad nije ni stavljena na dnevni red rada Skupstine Srbije.![]()
Zato što su srpski poslanici, vlada i predseednik korumpirani lopovi i najbolje kradu uz pomoć Hrvata.Nisu patriote i svesni su da bi takvva rezolucija mnogo pogoršala međusobne odnose i veze a neke bi potpuno ukinula.
Ti misliš da ste pošteni?Niste sudili zločincima i niste vratili Srbima imovinu.