KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 42.159
ba lojavi ba 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si licemeran, znači glup.Nikoga niste osudili,ništa niste vratili.Ti bas nemas dobro misljenje o srpskom narodu kad mislis da bi potomci raznih Dusana,Milosa,Lazara,Nemanja...izabrali da ih vodi netko takav kakvim ih ti opisujes.
- - - - - - - - - -
Kojim zlocincima nismo sudili i kojim Srbima nismo vratili imovinu ??
Ti si licemeran, znači glup.Nikoga niste osudili,ništa niste vratili.
Nato,da se ne lazemo,svi mi jako dobro znamo zasto jedna takva rezolucija nikad nije ni stavljena na dnevni red rada Skupstine Srbije.![]()

Глупог човека ћете препознати по томе што се ничег не стиди (Сигмунд Фројд). Тако одвалити неку очигледну лаж и мислити да други то неће уочити јесте очигледан доказ глупости. Изгледа се хрватској историји тј њиховој верзији историје (и даљној и блиској) смеју сви нормални. На пдф је очигледно, провале се већ после пар постова мислећи да ће наметнути глупост тј хрватштину као тренд.

Ne znaju. Odnosno možda znaju sada, kada im na forumima prikazuju ovakve slike, pošto čisto sumnjam da su imali prilike u Hrvatskoj da gledaju dokumentarne emisije sa takvim sadržajem. A budući da iste osobe nastavljaju sa svojim divljačkim stavovima, red je i da se nastavi sa prikazivanjem rezultata tog divljaštva.
Šta je rekao taj Frojd za patološke lažljivce?„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“
![]()
Jadno je kako ne das toj jadnoj decici mira, vec ih koristis iz sebicnih razloga. Na ovom forumu postoje vraski dobri diskutanti koji ovo nikad na pamet nije palo sto govori o tebi tvojim kapacitetetima i inteligenciji. Nisi ti sad veci Srbin, naprotiv
Ovde svi znaju, a zar mislis da je forum pravo mesto za to, da zbog sebicnih interesa, ej pazi zbog forumskog prepucavanja to radis...
Opet kevćeš, pudlo ustaška. Loš pokušaj. Loše, veoma loše ustašo. Bitango ustaška, te svoje ucveljene fore ne možeš prodati ni deci u Varaždinu, jer ti neće poverovati. Znaš zašto.? Jer u nastavnom sistemu imate knjigu Mile Budaka,prikazujete ustaškoj mladeži Sedlararov film u kom se Jasenovac predstavlja ne kao logor, već kao sabirni centar i radni logor i tvrdi da je ''logor smrti'' postao tek nakon 1945. kada su vlalst preuzeli komunisti pod vođstvom Josipa Broza Tita. Slavite ubicu Barešića, Ludviga Pavlovića, održavate mise Paveliću, Stepincu...na HRT-u veličate Francetića, promovišete knjige Mit o Jasenovcu.....protestujete u UN u vreme izložbe o pomenutom logoru. BITANGO ustaška, vidiš, izgleda da su deca različita, pa vam bode oči. Ajde, sad marš.
- - - - - - - - - -
Pogledajte prilog 522041 1941 NDH
- - - - - - - - - -
Pogledajte prilog 522042 Današnja NDH

Opet kevćeš, pudlo ustaška. Loš pokušaj. Loše, veoma loše ustašo. Bitango ustaška, te svoje ucveljene fore ne možeš prodati ni deci u Varaždinu, jer ti neće poverovati. Znaš zašto.? Jer u nastavnom sistemu imate knjigu Mile Budaka,prikazujete ustaškoj mladeži Sedlararov film u kom se Jasenovac predstavlja ne kao logor, već kao sabirni centar i radni logor i tvrdi da je ''logor smrti'' postao tek nakon 1945. kada su vlalst preuzeli komunisti pod vođstvom Josipa Broza Tita. Slavite ubicu Barešića, Ludviga Pavlovića, održavate mise Paveliću, Stepincu...na HRT-u veličate Francetića, promovišete knjige Mit o Jasenovcu.....protestujete u UN u vreme izložbe o pomenutom logoru. BITANGO ustaška, vidiš, izgleda da su deca različita, pa vam bode oči. Ajde, sad marš.
- - - - - - - - - -
Pogledajte prilog 522041 1941 NDH
- - - - - - - - - -
Pogledajte prilog 522042 Današnja NDH
- - - - - - - - - -
Gadljiv si na dečicu?
Pogledajte prilog 522045 Pogledajte prilog 522046
- - - - - - - - - -
A ovo su Srpska deca za vreme NDH...te slike ima da preneseš ustaškoj mladeži..LOOnc=U=
Jesi dobro, jesi se zadovoljio sad tom bolesnom potrebom da na ledjima mrtve decice glumatas velikog Srbina? Mene nisi uverio a ni nikoga drugog verujem.
Elem, o kakvim tim crnim knjigama pises i kakve veze to sa forumom imas? Ajde pogledaj kome si slao te slike, osobi koja je ovde godinama i kojoj si samo ti postavio te slike nekoliko desetaka puta, a gde su drugi. I to zbog forumskog prepucavanja. Jadno bedno nedostojno. U danasnje doba interneta gde je sve dostupno, ti to radis samo zato da zadovoljis svoje bolesne potrebe i tacka, nemas opravdanja
- - - - - - - - - -
Odvratno da ne das toj jadnoj deci mira zbog bolesnih potreba.
Odvratno je to što su tvoji pretci radili i rade. Mrš sad, ološu ustaški.
Odvratno je sta su Ustase radili da, i sam imam u svojoj familiji zaklane od noza Viktora Tomica, ali ovo sad sta ti radis je dno dna, bedno, jadno i nedostojno i jos si uveren da si ti sad neki velik Srbin, da radis nesto dobro, a radis tako jjadnu stvar da je to bas onako..jadno bedno i nedostojno, verovatno si i kao osoba takav
Tako je USTAŠO, a sad pravac međ sadašnju ustašku mladež i lično im objasni. I nemoj da mi zamuckuješ, smiri se. Treba da rikneš na forumu u novoj aljini.
Evo nisam odavno bio ali zar još tvrde da su ustaše poklale milijun-dva srbadije?![]()
USTAŠO, šta ti je sa starim nikom? Gde piše da sam ja Srbin. Rus sam bre.Wannabe veliki Srbinu, gledajuci metodama kojima se sluzis, dobro bi razmislio pre nekoga nazoves Ustasom, jer si im ko jaje jajetu, da si rodjen u neko drugo vreme ti bi bio savrseni Ustasa i taj tvoj recnik i kao neka nasilnost ne moze prevariti nikoga, niti si veci Srbin sad niti si bolji covek.

Šta je rekao taj Frojd za patološke lažljivce?„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“
![]()

" Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“