Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisi odgovorio na moje pitanje...
Ja te ne pitam za Slobu koji je stvar prošlosti i tvoje želje. Pitam te zašto je SRPSKI NAROD odustao krajine, dok istodobno nije odustao od Kosova ?

Od Kosova niste odustali, to je jasno...

Od krajine ste odustali...

Dakle ?

(Znaš, kažu da je trenutak istine u životu samo dvije stvari - kad žena skine šminku i kad muškararac skine gaće...)

.

Odgovorio sam ti veoma detaljno, pošto si pitao zašto smo odustali od Krajine. A to ti je odgovor i na pitanje (ukoliko si uopšte pitao) kako ćemo vas zgaziti. Jednostavno, u nekom sledećem sukobu nećete imati više taoce, pa će nama jednostavno preostati da uništimo svaku pretnju. Ali ne brini, nećemo vam ni tada osvajati gradove, jer nas i ne zanimaju niti u njima ima srpskog življa.

Krang spominje Zadar di su Srbi navodno dobro stajali...

A u stvarnosti...
https://www.google.hr/url?sa=t&sour...UQo7QBCB0wAA&usg=AOvVaw2vLK75UG6TZNkH1Y6yorg5

Zamisli kad srpski vojnici usred rata pozivaju javno na televiziji vlastite suborce da ne bježe sa zadarskog ratišta i prijete im...

To nam govori što ?

Inače Srbi u Zadru u šest mjeseci rata nisu uspjeli osvojit niti jednu ulicu, a tenkovi kojima su ulazili u grad danas nam služe kao spomenici...

.

Balavac jedan, istina se ne može prevideti. Zenge ili već kako su se zvali su panično bežali morem na otoke kada je JNA ušla do autobuske stanice i bulevarom krenula prema zalivu govana (Branimirov) i prema AŠC. Tada su telefoni odradili ZG-BG i politika naredi povlačenje. Ne seri mali kada nemaš pojma.

Naravno da se sjecam ali mi ovdje govorimo o srpskim napadima na Dubrovnik,hercegovacki korpus VRS . ;)

Koje godine napad na Dubrovnik, ako misliš na početak sukoba u pitanju je Užički korpus a ne Hercegovački korpus. Nego da mi odgovorite kako su zarobljeni pripadnici JNA prilikom oslobađanja kasarne u Čapljini a koji su bili zarobljeni od strane hrvata (bosanskih) završili u Splitu u Lori?

Gledam ovaj snimak, samo se potvrđuje da vi nikad niste dobili pravu kaznu, jer bi onda ove smešne stvari bile i vama smešne.

Tebe je jedna eksplozija traumatizirala, a oni si to tjednima, godinama prozivljavali. U Dubrovniku su recimo zadnji poginuli u granatiranju dan prije Oluje .

https://www.dulist.hr/na-danasnji-dan-1995-u-velikom-zatonu-poginuli-mladi-dubrovcani/342219/

I onda se ima obraza govoriti kako je Oluja zlocinacka. Trebali smo valjda trpiti unadogled vase nasumicne napade.
To se slavi kao dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5.8., kraj terora, nista drugo.

Poslednja izmena:
Koje godine napad na Dubrovnik, ako misliš na početak sukoba u pitanju je Užički korpus a ne Hercegovački korpus. Nego da mi odgovorite kako su zarobljeni pripadnici JNA prilikom oslobađanja kasarne u Čapljini a koji su bili zarobljeni od strane hrvata (bosanskih) završili u Splitu u Lori?

Ono kad je kamiondzija Bozo Vucurevic urlao da ce nakon razaranja izgraditi jos ljepsi i stariji Dubrovnik.

Tebe je jedna eksplozija traumatizirala, a oni si to tjednima, godinama prozivljavali. U Dubrovniku su recimo zadnji poginuli u granatiranju dan prije Oluje .

https://www.dulist.hr/na-danasnji-dan-1995-u-velikom-zatonu-poginuli-mladi-dubrovcani/342219/

Koliko sam shvatio sa snimka koji si postavio, u pitanju je bio napad sa mora koji je trajao negde do podne, a vatra je koncentrisana ka Marjanu i luci. Takođe, komentator na snimku kaže da su "prema nepotvrđenim informacijama" pogođeni neki stambeni objekti, kao i da nije poznato ima li mrtvih i ranjenih. Otprilike je jedino potvrđeno oštećenje spomenika.

A rekao sam ti već, nije isto eksplozija neke granate i "tomahavka".

Tebi je jasan vremenski slijed, da ste vi zapoceli i to bas sadisticki, nisu Hrvati sveci, bilo je osvete zbog svega sto ste godinama radili. Tebi je jasno valjda, ako nije informiraj se, da su Srbi na zauzetom podrucju opljackali, spalili i rusili hrvatska sela sistematski. Sto mislis kako su se povratnici osjecali kad su vidjeli sto su Srbi radili. Nije vojska palila.

Za Niš koliko vidim i vasi izvori navode da je cilj bio aerodrom, ali je vjetar raznio "zvoncice" po gradu.

Zagreb je ciljano gadan po samom centru takvim oruzjem, sto je moras priznati ipak razlika.
Jos 2013. je tijekom radova nadena jedan "zvoncic" na krovu djecje bolnice u centru grada.

Vi domoljUbi imate obicaj reci da 1999 Srbi nisu ratovali protiv NATO-a, i da je svo ono ubijanje civila bila jedna obicna NATO vjezba.

Pa, promatrajte onda i to kao jednu malu vjezbu Marticeve milicije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back