Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 44.083
Tanak si ti da ti to objašnjavam...
Ne, nego ti ne želiš da prihvatiš istine, ovde si da širiš laži.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tanak si ti da ti to objašnjavam...
Naš visoko uvaženi kolega "de.omnibus.dubitandum" zaboravlja da je cela starogrčka filozofija sačuvana zahvaljujući prepisima.
Koje teritorije na istoku?
Чак су и наши кнезови и обласне вође, које су остале у народном предању по лошем упамћене (Вук Бранковић) и то без разлога.......чак су и они историјске и моралне громаде за те "Њихове краљеве".
To ih i ja stalno pitam, ali nikako da čujem ništa više od uobičajenih njihovih gluposti. Recimo, oni njihovi "kraljevi" morali su nešto da rade, nisu valjda samo sedeli kući i bili "kraljevi". A mi nemamo nikakvih podataka šta su radili, gde im je bio domen vlasti, sa kim su ratovali ili trgovali, apsolutno ništa. Ali onda dođe digitalno doba, Hrvati naprave seriju i odjednom imaju kraljeve![]()
Od kada je puna informacija spam??
Poanta je da su nasi ljudi bili na celu visoko skolskih ustanova od 17. stoljeća.
To je Srbi pod Turcima nisu imali....
- - - - - - - - - -
Svatko ih tumaci kako mu pase....

On ne zna ni da čita kako treba, a kamoli da mu je poznato nešto više...
Za razliku od tih njihovih "kraljeva", naši su stvarno postojali![]()

Koje podatke imamo o srpskim vladarima iz doba kad su Hrvatskom vladali domaci knezovi i kraljevi, sto su oni ostavili materijalno i zapisano? Imate jedan prsten naden prije par godina i par imena iz stranih kronika i nista vise , dapace mnogo manje od hrvatskih vladara iz tog razdoblja.

Несретниче полу информисани, .![]()

Несретниче полу информисани, међу Србима су тада била писмена црквена лица пре свега и Срби "у дијаспори" који су остваривали сјајне резултате и пробијали се по страним великим универзитетима, што се ни данас (нажалост) није променило.
А то да је Србија била 500 година под било ким је ноторна лаж и глупост, лако оборива. Уосталом и Кроација је било 200 или приближно више година, само то кријете као змија ноге. Још једна историја лаж је право прве брачне ноћи што је западњачка ствар (имаш у филму Брејварх референцу, пошто ви тако учите повест, у стилу епске фантастике Кроејшн Кингс и мега војске мега цара краља Томе имагинарног).
Погледај ко је Гаврил Стефановић Венцловић, тешко да имате такву личност из датог периода.
Ја се не бих хвалио да ми је Швабо основао универзитет односно претечу данашњег уни, али изгледа да ДАНКЕ ДОЈЧЛАНД има свој континуитет.
Овом логиком Сарајево има Универзитет од 16. столећа, Београд од 18. итд. Чисто давање себи на значају услед дубоких комплекса и потребе за доказивањем.![]()
Za razliku od tih njihovih "kraljeva", naši su stvarno postojali![]()
Koje podatke imamo o srpskim vladarima iz doba kad su Hrvatskom vladali domaci knezovi i kraljevi, sto su oni ostavili materijalno i zapisano? Imate jedan prsten naden prije par godina i par imena iz stranih kronika i nista vise , dapace mnogo manje od hrvatskih vladara iz tog razdoblja.
Kad su vasi kraljevi dosli 300 godina kasnije od nasih. Tako i moj brat ima masu fotki i videa iz vojske , jer je imao digitalni fotoaparati sa sobom, dok ja imam samo nekoliko fotografija jer jos nisu bili siroko dostupni.
Isto je bilo tada sa pismenoscu i drustvenim uredenjem.

Kad su vasi kraljevi dosli 300 godina kasnije od nasih. Tako i moj brat ima masu fotki i videa iz vojske , jer je imao digitalni fotoaparati sa sobom, dok ja imam samo nekoliko fotografija jer jos nisu bili siroko dostupni.
Isto je bilo tada sa pismenoscu i drustvenim uredenjem.

]Kad su vasi kraljevi dosli 300 godina kasnije od nasih. [/SIZE]

Koji vaši kraljevi?

Osim što ti o tim "kraljevima" ne znaš ništa, pa je priča o 300 godina pre nas samo obična priča, bez ikakvih dokaza![]()
Zna on sve,ali nema pojma gde su!]Osim što ti o tim "kraljevima" ne znaš ništa[/B], pa je priča o 300 godina pre nas samo obična priča, bez ikakvih dokaza![]()

Čuj znal se za Rimske imperatore vekovima pre, a od hrvatskih kraljeva - NIŠTA nema ili što bi rekli hispanjolci NADA (da su postojali)
Zna on sve,ali nema pojma gde su!![]()
Srbi iz Dalmacije govore da su čitavi Ravni Kotari bili pravoslavni dok ih eto naprasno Marija Terezija nije pokatolicila!
Svi oni koji su izbjegli u Srbiju ti ponavljaju ko papige kako je Marija Terezija katolicila Kotare...
Ne znaju jednu stvar, a to je da su Kotari pali u ruke Austriji 30-ak godina iza smrti Marije Terezije!

To i ja pitam. Evo, neka bude da su sve naše priče samo priče, ali neka mi onda i oni daju ovde neku sličnu priču. Na primer, ratovali sa tim i tim, održavali diplomatske odnose sa ovima i onima. Najlogičnije bi, recimo, bilo da su ti šatro kraljevi imali diplomatske odnose sa Dubrovnikom i drugim gradovima uz obalu, jer se preko njih odvijala trgovina, a i Dubrovnik je oduvijek bija hrvatski grad, kaj ne?
Zato se zna svaka crtica iz tog Zakonika, i to već vekovima unazad. A što se tiče vas i Hrvata, to jest kompletnog srpskog otpada, vi još niste stigli do takvih detalja, to jest tek treba da se izmisle...