Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neki dokazani dokaz srpstva na teritoriji srednjovjekovne Bosne je?

- - - - - - - - - -

Šta je to moje izmišljeno? Kulin Ban? Da krijem ime svog naroda koje znači SLUGA na latinskom?

Шта ти причаш, незнабожцу један, то је као да питаш за доказ постојања Хрвата на подручју Загорја.
Наравно, тражиш доказе на трагу нео-усташке идеологије које те дрма у погледима на свет и историју.

Погледај ко је подигао највеће стећке у данашњој Херцеговини, неки Милорадовићи. Погледај великане од династије Павловића, домен кнеза Часлава, јесу ли писали на ћирлици па су и Дубровчани одговарали на ћирилици, јесу ли богумили као секта илити правац настали на основу православне варијанте хришћанства или како? Смешно је шта ви себи дозвољавате.

Дај ти нама докате о континуитету Хрвата на подручју целе даншње Истре и Конавла.

Poslednja izmena:
Nigdje ja nisam ispario nego niste oborili ono što sam pisao. Jedini Slaven prizna da nema bogomolja prije Osmanlija, ali on je pametniji, on zna gdje se blamira a gdje može da manipulira.

Naravno da si ispario, niko te ne viđa pošto su se po tebi ispišali svi redom. Ali, da se manemo te priče i vidimo kako si ti to povezan sa srednjevekovnom Bosnom?

- - - - - - - - - -

Kolega, neka nepotpisana stranica nije spc... Vidiš, tu je problem vas mitomana jer mislite da sve što je neko napisao istina...

Naravno da jeste, budući da se nalazi na stranici SPC :hahaha: Nego, samo da ilustrujem koliki si ti zapravo idiot, odnosno da pomenem kako je tekla ta prepiska. Ti si rekao da i dalje čekaš dokaz za neki pravoslavni manastir u Bosni pre Turaka i takođe da prihvataš kao dokaz i link SPC. Onda si dobio ovaj link, koji uopšte nije SPC :D

http://www.mitropolijadabrobosanska.org/manastirvozuca.html

Poslednja izmena:
Misliš da su je koristili Hrvat?, Ili zato što se nalaze na tlu današnje države hrvatske to je proglašeno za hrvatsko?

Nešto kao Pop Glagoljaš? Uvek se nađe objašnjenje zašto je "hrvatski" i ako dokazi govore suprotno.

Kakvi su Hrvati kradljivci, bez i malo stida, samo kradu.

Nataša, oni se upiru da i Kočerinsku ploču na ćirilici podvedu pod "hrvatska ćirilica", da bi se od te ćirilice distancirali u XX veku na način svima poznat, zatiranjem svega što je srpsko.

Neki dokazani dokaz srpstva na teritoriji srednjovjekovne Bosne je?

- - - - - - - - - -

Šta je to moje izmišljeno? Kulin Ban? Da krijem ime svog naroda koje znači SLUGA na latinskom?

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Opet ti sa standardnim repertoarom?

Kakve veze ima Kulin Ban sa istorijiom bošnjaka (koji su baštinici osmanske kulture , je li ?

Šta god ti mislio da ime Srba znači oni su priznat narod sa vekovnom istorijom, o ovima što su ih razne političke struje instalirale, putem propagande suvišno je govorit.

Malo prouči svoju istoriju gde se i ovo spominje" regnum Servilie, quod est Bosna"

Pominjanje Srba preko Drine , ako tražiš dokaz, imaš ga kod Bana Kulina.

Poslednja izmena:
Више вреди ова стара Милошева кућа у Враћевшници него било шта што су хрвати направили. Из ове куће говори историја и дух једног народа. Из њихових грађевина говори само цемент и камен.

Jedan od najplodnijih ako ne i najplodniji dubrovački pisac o knezu Lazaru, Obiliću... Nastavlja pisanje Gundulića koji je inspirisano govori o Nemanjićima.

Kralj Tomislav nula bodova, nesretnik, a toliku je vojsku imao...

Dubrovnik1.jpg

Naravno da si ispario, niko te ne viđa pošto su se po tebi ispišali svi redom. Ali, da se manemo te priče i vidimo kako si ti to povezan sa srednjevekovnom Bosnom?

- - - - - - - - - -

Naravno da jeste, budući da se nalazi na stranici SPC :hahaha: Nego, samo da ilustrujem koliki si ti zapravo idiot, odnosno da pomenem kako je tekla ta prepiska. Ti si rekao da i dalje čekaš dokaz za neki pravoslavni manastir u Bosni pre Turaka i takođe da prihvataš kao dokaz i link SPC. Onda si dobio ovaj link, koji uopšte nije SPC :D

http://www.mitropolijadabrobosanska.org/manastirvozuca.html

Da ponovim, to ti nije dokaz i ja ne sumnjam da bi ti to volio da proturiš kao isti. U devedesetim godinama prošloga vijeka smo se sa tih adresa naslušali dosta neistina..

Te bogomolje su vam faza koju nećete nikad preći...

Kakav lopovluk, oni ćirilicu proglasili za starobosansko pismo

Sada drugari piče po latinici, ali im ćirilica bila staro psimo

Kakve budalaštine, kakvi nesretnici, kakvo falsfikovanje i bezčašće

- - - - - - - - - -

Више вреди ова стара Милошева кућа у Враћевшници него било шта што су хрвати направили. Из ове куће говори историја и дух једног народа. Из њихових грађевина говори само цемент и камен.

Do ulaska u državu sa Srbima ništa napravili nisu.

,,Hrvati", na slavenskom jeziku znači: ,,oni koji imaju mnogo zemlje"
Konstantin VII Porfirogenet: poglavlje 31: O Hrvatima i zemlji u kojoj sada žive

»Srbi« na jeziku Bizantinaca je riječ koja označava »robove«, a na tom jeziku obično se riječju »serbula« označava obuću robova, a riječ »tzerboulianous« označava one koji nose jeftinu, siromašku obuću.
Konstantin VII Porfirogenet: poglavlje 32: O Srbima i zemlji u kojoj sada žive

Da li postoji netko od Srba koji bi mogao opvrgnuti ovo ?? :D

Da ponovim, to ti nije dokaz i ja ne sumnjam da bi ti to volio da proturiš kao isti. U devedesetim godinama prošloga vijeka smo se sa tih adresa naslušali dosta neistina..

Aj bre kako te nije sramota ?

Kako bre možete tako da falsifikujete i kradete, bez imalo osećaja za meru?

Mora li se biti toliko ljigav?

I vi i vaši učitelji Hrvati. Ništa bre niste sposobni da uradite, samo pljačkate i to je to.

Da li postoji netko od Srba koji bi mogao opvrgnuti ovo ?? :D

To su oni što su se kasnije podigli kao kmetovi u seljačkoj buni, je li?

Hrvati i rani komunizam , kad je svuda vladao feudalizam, oni bili vlasnici....:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Jadni Konstantin, da je znao ko će ga sve tumačiti i kako i dopisivati i prepisivati , manuo bi se ćorava posla i pisanja i lepo lovio ribu na Pelloponezu.

To su oni što su se kasnije podigli kao kmetovi u seljačkoj buni, je li?

Hrvati i rani komunizam , kad je svuda vladao feudalizam, oni bili vlasnici....

Jadni Konstantin, da je znao ko će ga sve tumačiti i kako i dopisivati i prepisivati , manuo bi se ćorava posla i pisanja i lepo lovio ribu na Pelloponezu.

Znaci,jos za vrijeme Konstantina se mogla prepoznati srbofobija koja i danas vlada Europom ?? :D

Kako ono ide "moja taraba u selu je starija od Amerike cele " :lol: Zakasnio si dobri Kranpe sa tom bajkom 25-30 godina kada je to bilo u modi , to ti je ko da sada staviš wakmen na uši,obučeš kožne pantalonbe i natapiraš kosu ko Alen i Brega , totalno out of fashion što kažu seljaci u Ćićevcu.

Kako ono ide "moja taraba u selu je starija od Amerike cele " :lol: Zakasnio si dobri Kranpe sa tom bajkom 25-30 godina kada je to bilo u modi , to ti je ko da sada staviš wakmen na uši,obučeš kožne pantalonbe i natapiraš kosu ko Alen i Brega , totalno out of fashion što kažu seljaci u Ćićevcu.

Sve bi to imali smisla što si napisao da se hrvati mogu pozvati za bilo šta izgrađeno sa njihove strane, a starije od 100 godina.

Nataša, oni se upiru da i Kočerinsku ploču na ćirilici podvedu pod "hrvatska ćirilica", da bi se od te ćirilice distancirali u XX veku na način svima poznat, zatiranjem svega što je srpsko.

Zato ćirilicu proglašavaju za svoje povjesno pismo.

Ne znam kada će i da li će neka naša naučna institucija staviti zabranu više tom ološu da krade sve i svašta.

Ko je kod nas zadužen za to?

- - - - - - - - - -

Ne znam da li vam je poznata zanimljivost da se na stećcima pojavljuju, između ostalog, imena Ratko i Radovan... :think:

Lepa bošnjačka i hrvatska imena, nema šta :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

.

A kad se ja vratim na temu oće opet svi Srbi pobjeć ?

.

Neće, pišaće po tebi kao i do sada :kafa:

- - - - - - - - - -

Da ponovim, upravo si takav dokaz tražio i dobio. Znam da si mislio da tako nešto ne postoji kada si tražio, ali si se malo preračunao :kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back