metro, al' da je muskarcina...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма где ме иритира, мене то радује, онда само кренем у контру, само кажеш "па добро, дај да видимо шта ти то нудиш, и шта си заслужила на крају крајева" и да видиш како ће да клапне.. Кад кренеш критички по њој, ћутаће као мутава, и само ђоном - дрипачки.

ma ja vidim da osim blebetanja ta nista i ne nudi, i prekidam konverzaciju, nisam lud da se raspravljam sa idiotom... :lol:
ali je bolesno da uvek one koje i nemaju bas puno sta da ponude traze nesto imaginarno, da l' da se pokrpe jadne, sta li... :confused:

A znas kako to pocinje?
Dragi, aj molim te obrij za moju ljubav prsa, obrij srce i dupe, obrij prepone, aj ocupaj malo obrvice, budi mi sav gladak ko kokosje dupe, naulji se tu, namirisi tamo, evo ti moja kremica da mi budes mek ko pamuk, e kad to ovaj sve ispuni onda mu stvarno jos preostaje da ga proseta ko kera na povocu, zajase ga i popisa se na njega.
Al onda ne treba da trazi muskarca.

A znas kako to pocinje?
Dragi, aj molim te obrij za moju ljubav prsa, obrij srce i dupe, obrij prepone, aj ocupaj malo obrvice, budi mi sav gladak ko kokosje dupe, naulji se tu, namirisi tamo, evo ti moja kremica da mi budes mek ko pamuk, e kad to ovaj sve ispuni onda mu stvarno jos preostaje da ga proseta ko kera na povocu, zajase ga i popisa se na njega.

to je nedopustljivo, ali takva je priroda ljudi, ako im ne postavis granice, sami ce istrazivati dokle mogu da idu... a neki ih i svesno probijaju...
ma sta ti pricam, dosta si stariji, jasno ti je sve... ;)

A znas kako to pocinje?

Оне и не траже мушкарца већ мајмуна који ће да испуњава њихове хирове.

jes pa da mi dodje neki pekinezer na vrata ...da se jos uplasim ovako kasno..msm kapiras ..mogu da biram picu a donosioca i ne bas ...ne mogu reci ' posaljite mi jednog 190 visokog , crne kratke kose ' malo bi im bilo cudno slozices se :mrgreen:

pa nadaj se, hbt, sta bi sa drazi iscekivanja i nade... mozda se pojavi neki crn, sladak decko, te visine, jos napucan, ono- san snova... :lol:
dosao sa naslovnice samo za tebe... :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back