Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
Da,da... ''Zivi brzo,umri mlad,budi lep les''...Eto ti nacin zivota...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I onda ti na spomenik stave sliku na kojoj si mlad i lep. Pa gde ćeš bolje, da te sva buduća pokoljenja znaju kao mladog i lepog.''Zivi brzo,umri mlad,budi lep les''.
Ne dolazi u obzir. Samo vi nastavite da se svadjate, odoh da uzmem nešto da klopam dok vas budem čitao...stefane,aj zatvori temu,izgubila je smisao...![]()
Ljudi nema razloga svadjati se,ukusi su razliciti,ja vas volim sve ma sta vi slusali i ma kako se oblacili i ma sta mi govorili.Dime i Gerrard!!!!!!!!
sto lazes coveka!![]()
Ma to me je opasno poCetilo na Slobo mi te volimo! - Volim i ja vas!
Pa hajd' kad je Cobika mogao da uzvrati, mogu i ja da iskažem reciprocitet.![]()
alal ti vera sa kim si nasla da se poistovecujes!![]()
tesko mi je da se sprdam sa tim, mnogo losih uspomena... kapiram foru, ali mi nije smesna nazalost...Ne poistovećujem se uopće.
Šta ti je? Sprdam se.![]()
Kada će ova balavurdija naučiti da apsolutno nema nikakve veze kojoj subkulturi pripadaš.
Znači, ako upoznamo jednog metalca upoznali smo sve?
Čini se kao da poručuješ da su svi metalci isti kao što svi fenseri isti.
Kakve veze ima fenseraj ili metalstvo sa silovanjem?
Silovatelj nije neko zato što je fenser ili metalac već zato što je sklon silovanju.
-svi mi pripadamo jednoj grupi i ima nas dosta.
-fenseri siluju najvise.
-mrzim ih.
-mrzim one koje pljuju nas.
-mrzim kada se budale prave pametne pa oni kao vode rec.
-die.
-svi mi pripadamo jednoj grupi i ima nas dosta.
-fenseri siluju najvise.
-mrzim ih.
-mrzim one koje pljuju nas.
-mrzim kada se budale prave pametne pa oni kao vode rec.
-die.
za nekog ko ima sliku peace znaka u profilu, poprilicno mnogo mrzis!
oladi s mrznjom i zivi svoj zivot malo...
Kako odakle?Izvini,otkud tebi pravo da pitas takve stvari?!![]()
Kad smo stigli, i kad su videli skup metalaca, okrenule su se, otisle na bas kuci uz reci - vi slobodno ostanite, nek vas siluju, ako vam se svidja.....
au ovo jos nisam cula,ae obrnute stvari jesam,kao neka metalka dodje na ,,grand paradu,, i kao sve joj se gadi oni mafijoze fenseraja i to pa da kazu,,ae bezi necu da me siluju,,
I metalci ne zele da siluju,
jedino jedna fenserska budala moze to da uradi!
Msm ono...Kakve veze ima fenseraj ili metalstvo sa silovanjem?
Silovatelj nije neko zato što je fenser ili metalac već zato što je sklon silovanju.