Metalci, fenseri, reperi, rockeri, hipsteri, neutralci, emo kids?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljudi, ko vas ****
ja i dalje slušam metal i oblačim crne farmerice zato što mi odgovara...

[IRONIJA} Sta??:eek: Ne nosis crne farmerke zbog muzike vec onako!!:aaa: Pozercina na kvadrat,mozete misliti ne nosi farmerke zbog muzike vec zato sto on to hoce!! Jesi ti cuo kako treba da se metalac oblaci i da se ponasa?? E isto tako moras i ti!! Sram te bilo!! [IRONIJA]

E da i to da su metalci narkomani i tome slicno...
Setih se kako sam se ljutnula jednom na najbolje drugarice... Krenuli smo u grad i culi za neku svirku u SKC-u... I ja i jos jedna drugarica ih jedva nagovorile da svratimo, da probamo da se uguramo nekako, ali.... Kad smo stigli, i kad su videli skup metalaca, okrenule su se, otisle na bas kuci uz reci - vi slobodno ostanite, nek vas siluju, ako vam se svidja..... I otisle su....j.bt
Nisam htela da ih cujem neko vreme...
Al j.bg , ne mogu zbog toga da zaboravim da postoje...
Predrasude....

E da i to da su metalci narkomani i tome slicno...
Setih se kako sam se ljutnula jednom na najbolje drugarice... Krenuli smo u grad i culi za neku svirku u SKC-u... I ja i jos jedna drugarica ih jedva nagovorile da svratimo, da probamo da se uguramo nekako, ali.... Kad smo stigli, i kad su videli skup metalaca, okrenule su se, otisle na bas kuci uz reci - vi slobodno ostanite, nek vas siluju, ako vam se svidja..... I otisle su....j.bt
Nisam htela da ih cujem neko vreme...
Al j.bg , ne mogu zbog toga da zaboravim da postoje...
Predrasude....

au ovo jos nisam cula,ae obrnute stvari jesam,kao neka metalka dodje na ,,grand paradu,, i kao sve joj se gadi oni mafijoze fenseraja i to pa da kazu,,ae bezi necu da me siluju,,al te tvoje drugarice su budale,sigurno se fenseraje kao i ja iako ne volim tako da se izrazavam...kokoske!

Joj ljudi kako *****te,aj ucutite ni jedni ni drugi nemate veze!! Znas kako ide ona SEX,Droga i Rock'n'Roll,a sad sto su neki ***** ili nemaju pare za drogu to se sve smatra za pozeraj i aj sad vi opasne (pozercine) Rockeri odjebite!! Sto se tice metalaca to su povuceni ljudi,ne preterano druzeljubivi,vecina voli samocu,vole da ih neko pljuje i takvim ljudima se podsmevaju,oblace crno,vole da piju (vecina,ma svi vole),idu po svirkama,vecina su ateisti i slobodnih shvatanja,mrze priglupe ljude i njima se podsmevaju u muzici najcesce nalaze izvor odakle "crpe" snagu,najcesce imaju dugu kosu i vecina je prilino neuredna ali niko ne smrdi to mozda bazda pankeri ali oni pravi sto zive na ulici,koji se zajebavaju,kradu da bi preziveli,cesto upadaju u tuce i sl. (a ne ove sise koje imaju martinke,dvoje pantalona koje su maskirne ili iscepane i majcu ramonesa ili pistolsa a imaju sve cak i posao i kola to nije pravi Punker)!! Turbo Folker i Dizelas priglup covek,lozi se na skupe i brze motore\kola\telefone,ima kilo lancica i nekih zajebancija,nosi neke trenerkice suskave ili se fensi oblaci ima kajlice\prstenje i sl zajebancije,sve se svodi na lovu i sex,devojke s najcesce sumnjivog morala,jure muskarce sa lovom,uzivaju uz agresivno prostu muziku (agresivniji tehno a vamo neko muci\lelece i kao peva),svi su veliki vernici a crkvu vide jednom godisnje,glasaju za najekstremniju politicku opciju i tako!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back