Metalci, fenseri, reperi, rockeri, hipsteri, neutralci, emo kids?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aal te tvoje drugarice su budale,sigurno se fenseraje kao i ja iako ne volim tako da se izrazavam...kokoske!

E to ti nije trebalo , sva prica ode u **** sa ovim tvojim delom posta:neutral:
Ovo je tipicna tema tipa " moj telefon je bolji od tvog"
Svi kao da kazu nesto pametno , a onda kazu kako su svi drugi budale ,
OVO JE ZA LOCK
Tema je iscrpljena i prezvakana

E da i to da su metalci narkomani i tome slicno...
Setih se kako sam se ljutnula jednom na najbolje drugarice... Krenuli smo u grad i culi za neku svirku u SKC-u... I ja i jos jedna drugarica ih jedva nagovorile da svratimo, da probamo da se uguramo nekako, ali.... Kad smo stigli, i kad su videli skup metalaca, okrenule su se, otisle na bas kuci uz reci - vi slobodno ostanite, nek vas siluju, ako vam se svidja..... I otisle su....j.bt
Nisam htela da ih cujem neko vreme...
Al j.bg , ne mogu zbog toga da zaboravim da postoje...
Predrasude....

Aj na serendaj! Ti me nerviras sa tvojom narkomanima! metalci NISU narkomani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NE ZNAS zato sto NEMAS POJMA, sigurno nisi ni UPOZNALA JEDNOG pa sada
nesto tu kenj@s.
Jao, ljudi sta se pravite pametni kada nemate pojma. I metalci ne zele da siluju,
jedino jedna fenserska budala moze to da uradi! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kada će ova balavurdija naučiti da apsolutno nema nikakve veze kojoj subkulturi pripadaš. :roll:

NE ZNAS zato sto NEMAS POJMA, sigurno nisi ni UPOZNALA JEDNOG pa sada
nesto tu kenj@s.
Jao, ljudi sta se pravite pametni kada nemate pojma.

Znači, ako upoznamo jednog metalca upoznali smo sve?
Čini se kao da poručuješ da su svi metalci isti kao što svi fenseri isti.

I metalci ne zele da siluju,
jedino jedna fenserska budala moze to da uradi! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kakve veze ima fenseraj ili metalstvo sa silovanjem?

Silovatelj nije neko zato što je fenser ili metalac već zato što je sklon silovanju.

Ovaj post objashnjava.

Joj ljudi kako *****te,aj ucutite ni jedni ni drugi nemate veze!! Znas kako ide ona SEX,Droga i Rock'n'Roll,a sad sto su neki ***** ili nemaju pare za drogu to se sve smatra za pozeraj i aj sad vi opasne (pozercine) Rockeri odjebite!! Sto se tice metalaca to su povuceni ljudi,ne preterano druzeljubivi,vecina voli samocu,vole da ih neko pljuje i takvim ljudima se podsmevaju,oblace crno,vole da piju (vecina,ma svi vole),idu po svirkama,vecina su ateisti i slobodnih shvatanja,mrze priglupe ljude i njima se podsmevaju u muzici najcesce nalaze izvor odakle "crpe" snagu,najcesce imaju dugu kosu i vecina je prilino neuredna ali niko ne smrdi to mozda bazda pankeri ali oni pravi sto zive na ulici,koji se zajebavaju,kradu da bi preziveli,cesto upadaju u tuce i sl. (a ne ove sise koje imaju martinke,dvoje pantalona koje su maskirne ili iscepane i majcu ramonesa ili pistolsa a imaju sve cak i posao i kola to nije pravi Punker)!! Turbo Folker i Dizelas priglup covek,lozi se na skupe i brze motore\kola\telefone,ima kilo lancica i nekih zajebancija,nosi neke trenerkice suskave ili se fensi oblaci ima kajlice\prstenje i sl zajebancije,sve se svodi na lovu i sex,devojke s najcesce sumnjivog morala,jure muskarce sa lovom,uzivaju uz agresivno prostu muziku (agresivniji tehno a vamo neko muci\lelece i kao peva),svi su veliki vernici a crkvu vide jednom godisnje,glasaju za najekstremniju politicku opciju i tako!!

Mnogo gluposti napisano.

Poslednja izmena od moderatora:
Mnogo gluposti napisano.

Jeste ti mi znas ajde ne seri,to sto je pola foruma zesci pozeraj pa ih boli istina kao tebe to nije moj problm vec vas jer ste ***** i ne smete da zivite tim zivotom i prodjite me se sa kritikama!! Ajde genije kad si vec navalio ispravi sto sam pogresio i obrazlozi i prosvetli me i nas sve!!

Cista generalizacija.

Al godine cine svoje...Odraste covek.

Nema generalizacija ili zivis propisano ili si pozer ili uopste nisi to za sta sebe smatras nema generalizacija to su pozeri smislili!!

Poslednja izmena od moderatora:
Sto se tice metalaca to su povuceni ljudi
Apsolutna neistina, dosta njih nikako nije povucheno.

vole da ih neko pljuje i takvim ljudima se podsmevaju
Ti volish da te pljuju? Blago tebi...

oblace crno,vole da piju (vecina,ma svi vole)
Ne volim da pijem, ne nosim iskljuchivo crno, pa opet slusham metal. Chudno, a?

vecina su ateisti i slobodnih shvatanja
Objasni onda milione homofobichnih metalaca, NS blekera, rasista, satanista, pagana(ovih ili onih), velikih pravoslavaca(ima ih dosta), radikalno orjentisanih, i da ne nabrajam vishe.

Edit:
Hvala chika Stefane! ;)
mrze priglupe ljude i njima se podsmevaju
Sami metalci znaju biti poshteno priglupi.

vecina je prilino neuredna
Krajnje sam uredan, a i znam dosta urednih metalaca, uvek obrijanih, sa negovanom kosom, normalno obuchenih, uostalom, nikad nisam video neurednog gotichara.

to mozda bazda pankeri ali oni pravi sto zive na ulici,koji se zajebavaju,kradu da bi preziveli,cesto upadaju u tuce i sl

Ti koji zhive na ulicama se zovu kloshari, a pankeri iako zhive van normalnog doma, zhive u napushtenim zgradama tj. skvotovima, i vecj imaju neke izvore prihoda od kojih zhive. Zajednica chini chuda. U Holandiji chak u skvotovima postoje otvoreni kaficji koje pankeri sami snabdevaju kupovinom na veliko i u kojima se picja ne prodaju po ceni koja je znatno vecja od veleprodajne.

A za onaj dizel deo se manje-vishe i slazhem, ali se i ja opet lozhim na skupe stvari(kola, raznorazne tehnologije i odecja), pa me to ne chini zeldijem.

Eto, koga sam prosvetlio, prosvetlio sam, koga nisam, taj il zna il mu spasa nema.

Poslednja izmena:
I Stefane mogao bi malo da odjebes sa tim azuriranjem necu ovde vise ni da kucam kad mi oduzimas pravo slobodnog govora!
Ne oduzimam ti pravo slobodnog govora, samo pravim forum preglednijim.

A za onaj dizel deo se manje-vishe i slazhem, ali se i ja opet lozhim na skupe stvari(kola, raznorazne tehnologije i odecja), pa me to ne chini zeldijem.
:confused: Mrzim dizel. Bilo u kojoj varijanti. :confused: Odmah mi pripadne muka kad čujem tu reč.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back